2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@nairu ne olduysa guy eli kulağında dedikten sonra oldu:))yani hicbir şey olmadı
-
@kamucu25 galiba dalga geciyolar
-
Ya elleri çot ya da ortada kulak yok arkadaşlar
-
@Hayaller71 İkinci ihtimal daha kuvvetli duruyor, yaklaşık 2 yıldır sesimizi duymuyor görünmelerini açıklıyor
-
3 arkadaştık biz üniversitede. Onlar guy olmayı kafaya koymuştu, ben kaymakam. Her ne kadar aklım kaymakamlıkta da olsa bu sınava girme niyetim vardı ancak muhasebeden gram dahi anlamazdım. Anlamadığım için çalışmadım da. Üç sene önce üçümüz beraber girdik sınava. Onlar kazandı, ben diğer konuların neredeyse tamamını doğru yapmış olsam da muhasebeden yanılmıyorsam 2 doğru, 3-4 yanlış ve gerisi boş olacak şekilde 70 puan aldım. Onlar mülakatı da geçtiler ve görev başı yaptılar. Şimdi ben de diyorum ki ulan az biraz muhasebe çalışsaydım kafadan girmiştim ve kankalarla beraber çalışıyor olurduk. Acaba tekrardan girsem mi diyorum ama ne heves kaldı ne de kpss denen zıkkımı kaldıracak kafa. Kpss şartı olmasa düşünülür tabi. Neyse artık Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
-
@Kethüda niye boş bıraktınız. Doğru yanlışı götürmüyordu karıştırmıyorsam şuan
-
@kamu yanlış götürür... Yanlış, üzerinden asırlar geçse de yanlıştır. Doğru, götürmemiştir hiçbir zaman yanlışı yanında...
-
@strtmn pardon yanlış yazmışım
-
@strtmn ne saçmalıyorsun dayı sen yanlış götürmüyor doğruyu ve nerde kaldı şu ilan be millet il tercihi konuşuyor ortada ilan yok ne hallere düştük sıyırdık iyice...
-
@sui-generus dayısının gülü... Bekleyeceğiz yapacak bişi yok.
-
@sui-generus eline sağlık...
@kamu Hocam belki etiketlenmediğiniz için dikkatinizden kaçmıştır yanlış doğruyu götürmüyor bilginiz olsun.@kamu nazikçe bir hususu dile getirdiğinizde ya da bir soru sorduğunuzda, anasından doğar doğmaz bu sınavlarla alakadar oldukları iddiasındakilerin örtülü ya da açık lincine uğrarsınız.
Başarılar. -
@Kethüda yanlışın doğruyu götürmediği,4 şıklı ve zamanı bol olan sınavda yine soruları boş bırakacaksan girme:))
-
@cemalicoşan sizede başarılar sağolun. Yanılmış olabilirim demiştim yanıltmamak için insanlık hali ne de olsa . Herkese başarılar
-
@GelirUzmYard kpss ile karıştırmış olabilirim dostum üç sene geçti aradan. Sonuçta muhasebe yapamamıştım öyle anla sen de. Zaman bolsa ve yanlış doğruyu götürmüyorsa sen kazan, beni boşver.
-
Gecen sene ankara kac dogruyla kapatti
-
@whshw yanlıs hatırlamıyorsam 80 doğru hocam
-
Yok mu hiçbir haber nerede kaldı bu ilan
-
Ilan gelmicekse niye eli kulağında dedi eli kulaginda degilse neresinde tobe estağfurullah!
-
-
@Kethüda Sadece yazılı ile kazanılsa kazanmıştım zaten:D