2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@GelirUzmYard Bence konu+kpss soru bankaları+en son Guy çıkmış sorular ve bol konu tekrarı
-
Sinavda hukuktaki 23 sorunun ağırlıklı oldugu bir alan var mı yoksa hepsi 3-4 soru civarı mı?
-
@osmanozcan hukuk son sınavda 29 soruydu
İcra 2 soruydu diğerleri ortalama 4-5 soru -
İl göç sınavımdan sonra guya döneceğim herkesin hakkında hayırlısı inşallah ... ilan Ocak sonu Şubat 1.hafta gelir , Mart ortası sınav olur
-
@gencbiraday öngörü mü bilgi mi ?
-
algı spekülasyon yanlış tercihlere sebebiyet açma ve bir sürü şey her sene olduğu gibi yine olacaktır. Bunun için uğraşan grupların olduğunu bizzat 1. gözle gördüm. İnsanların puanları hakkında yorumlar yapıp manipüle edip yanlış il tercihlerine neden olmak vesaire. Her sene olmasın deniliyor ama oluyor bu benim göreceğim 4. guy olacak inşallah ve değişmeyen tek şey. İlan gelir gelmez birileri çıkıp ankara şampiyonlar ligi bursa şampiyonlar ligi gibi başlıklar açacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun yorumlara aldırmadan açılan iller geçmiş senelerde kaçla kapatmış bakıp ona göre bir strateji izlerseniz en sağlıklısı olur. Dersane hocalarıda yardımcı olabiliyor bu konuda çok fazla. İyi forumlar
-
@cemalicoşan çok teşekkür ederim:)
-
Ben ve 360 arkadaşım İstanbul yazıcaz Hepimizin puanı da 85-89 dostlar ona göre yaaniiii ...
-
İl ğöç sınavına 85 ve üzeri puanla giripte p48 puanı 80 altı olan varmı varmı varsa bu fark nereden kaynaklanır
-
@Lamıcimiyok Evet hocam çünkü;
KPSS P41; %40 Çalışma Ekonomisi / %25 Hukuk
KPSS P36; %40 Uluslararası İlişkiler / %25 Hukuk
KPSS P31; %40 Kamu Yönetimi / %25 Hukuk
KPSS P16; %40 İktisat
KPSS P26; %40 İşletme
KPSS P21; %40 Maliye
KPSS P7; %30 Uluslararası İlişkiler / %30 Hukuk
KPSS P6; %40 Hukuk / %30 Kamu Yönetimi
puan türleri İl Göçün puan türleri. Bu puanlarda görebileceğimiz gibi özellikle Hukuk neti yüksek olan ve yanında alanını ya da bir alanı yüksek yapan aday bu puanların bir tanesinde sıçrama yapabilirken KPSS P48 4 ana dersi de aynı oranda yüksek yapmayı gerektiriyor. Yani bir alandan battıysanız işiniz zor, ikisinden battıysanız çok zor.
Ama İl Göç'te iki alanı yüksek yaparak listeye girecek puanı alabiliyorsunuz. -
@albertcamus ayrıntılı cevabın için teşekkür ederim
-
@Godot, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@gencbiraday Hocam iibf etkinliğine katılmayan iibf derneğini ve aynı kişilerce yönetilen yan hesabın boş yapmayın, dersinize bakın diyerek etkinlikte olmayışını nereye koyalım İİBF'yi temsil edenlere bak, halimize bak. Biz de burda üç kadro için birbirimizi yiyelim.
Hocam çok garip hesaplar. O kadar gayrı ciddi ki insan bazen derneğin parodi hesabı sanıyor. Maalesef İİBF mezunlarını temsil edebilecek kabiliyette değiller. Hesap sanki ergenlerce idare edilir gibi. Sürekli birileriyle polemiğe giriyorlar, sürekli birilerini engelliyorlar falan. Garip işler. Halbuki bir kurumsallıkla bizleri nerelerde, kimlere karşı temsil etmesini umuyoruz böyle yapıların. Ama daha hesaplarını kişisel twitter hesabı gibi kullanan kişilerden çok da bir şey ummamak gerek.
Ayrıca şu da var, bi ara tüzükleri vardı bakmıştım, görebildiğim kadarıyla 7 kişilik ekip ortalama olarak düşük profilli mezunlar. Çok da meselelere hakimiyet sağlayacak düzeyde değiller. Hatta bir tane de İİBF dışı yöneticisi vardı. Ya eğitimciydi ya da fen edebiyat falan. Muhtemelen eş dost toplanıp, hep beraber nasıl prim yapar, nasıl kendimize bir kapı açarız demişler ve ortaya bu fikir çıkmış. Tüzüğü de kaldırmışlar tekrar bakamadım o nedenle teyit etmek için. Çok amatör bir site var ve nerdeyse tamamen gayrı faal.
Etkinlik konusunda da adam seçiyorlar muhtemelen. Primlerini yaptıracak kişilerin etkinliklerinde varlar, muhtemelen kişisel olarak husumetli oldukları kişiler varken çok gözükmüyorlar.
Bu vizyon ile fiziki bi yapıya kavuşsa bile en fazla içerde oralet içip okey oynatırlar, fazlası çok mümkün değil. -
@Quesnay, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
algı spekülasyon yanlış tercihlere sebebiyet açma ve bir sürü şey her sene olduğu gibi yine olacaktır. Bunun için uğraşan grupların olduğunu bizzat 1. gözle gördüm. İnsanların puanları hakkında yorumlar yapıp manipüle edip yanlış il tercihlerine neden olmak vesaire. Her sene olmasın deniliyor ama oluyor bu benim göreceğim 4. guy olacak inşallah ve değişmeyen tek şey. İlan gelir gelmez birileri çıkıp ankara şampiyonlar ligi bursa şampiyonlar ligi gibi başlıklar açacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun yorumlara aldırmadan açılan iller geçmiş senelerde kaçla kapatmış bakıp ona göre bir strateji izlerseniz en sağlıklısı olur. Dersane hocalarıda yardımcı olabiliyor bu konuda çok fazla. İyi forumlar hocam en son guy sınavında sorular gecmis yıllara göre tamemen farklımıydı ya da yaklasık kac soru yine benzer sorulardı bu konuda bilgi verebilirmisiniz, iyi çalışmalar...
-
@Quesnay hocam pardon size soru sorarken yorumunuzuda yanlışlıkla alıntılamışım...
-
@ücüncütekil Yazın da bu yılda en yüksek kapatsın
-
Ne zaman geliyor ilan:)
-
@GelirUzmYard eli kulağında
-
Bu iş artık kulağı tersten göstermek gibi oldu. sağ elle sağ kulağa götürmek yerine, sol elle sağ kulağa götürmeye çalışıyorlar ondan ilan gelmiyor gecikiyor ️
-
laf ağızdan bir kere değil defalarca çıktı. dönüşü yok artık ilanın
-
Facede bir arkadaş bakan beyin sivasta olduğu zaman danışmanlarına ilanı sormuş onlarda 2 haftaya gelecek kadronun 1500 ü gelir idaresine 500 hazine ve maliye bakanlığına verildi demiş..şimdi bu 1500 içinde dguy kadrosuda var mıdır?