2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Biri facede a grubuna ilana hazirmisiniz demiş
-
@paretowilfredo peki hocam mhuy için bi dedikodu var mı? Güya cimerden sonnahar yazmışlardı
-
@dderya ama olmaz ki " devlete kapak atılmaz " bu başlıkta alarm verdiriyorsunuz alerji yaratıyorsunuz bu sözünüz ile !
-
@supernatural Yapılanma taca attı o planı dostum. Yapılanma nihayete erdikten sonra netleşir.
-
@fatos hangi sayfada hocam bakindim goremedim
-
@paretowilfredo nasıl bi yapılanma ise ömrümüzü yedi resmen hocam inşallah bu kadar bekledigimize değer ilanlar arka arkaya gelir de bu süreçte yıpranan herkes atanıp rahat ederiz hocam
-
@sonunageldim silmis hocam pis insan bosa heycan yaptırdı
-
@fatos anladim hocam
-
@fatos kpss a grubu sayfasında paylaşan sahte hesaplı birisi gün içinde de guy geliyor diye paylaşımlar yapmış
-
Kurum içi de, bir kapağı atsaydık şu uzmanlığa diyordur.
-
@busrag hocam buna %100 gelmez diyemem ama zaten açıklanan konular arasında da olmayacaktır ( daha önceki ilanlarda yoktu). Dolayısıyla ağırlığı diğer konulara vermeniz sizin yararınıza olacaktır. Özellikle işletme iktisadı gibi konulara ekstra çalışırsanız sizin faydanıza olacaktır ve fark yaratırsınız. Dediğim gibi hayırlısıyla ilan gelsin sınavda pek korkulacak bişey yok nihayetinde kpss sınavından belirli bir puan almış kişilersiniz halledersiniz Allahın izniyle. Herkese iyi geceler...
-
@sa55 haklısınız hocam dikkate alıcam söylediklerinizi çok teşekkür ediyorum
-
@aroma Siz her sayfada "kapak atma" muhabbetini sürdürüyorsunuz anlaşılan.O gün yazdığınız şey burda sayfalarca tartışma çıkarttı.Hatırlatmazsanız unutsak o muhabbeti güzel olacak.
-
Bursa vergi dairesi 150 guy talebinde bulunmuş diyorlar bence alım toplamı yine 2000 kişi olacak.Çok zamandır alım yapmayan yerler var
-
@merasim34 aynen hocam 2015 yilindan beri almayan bir cok il var il talepleri yuksek bakanlikta dikkate alirsa 2000 le sevinecez
-
@Muhalba dedginiz gibi ben yazdim sizler tartisma yarattiniz gereksiz yere. Konu bende artık espriye döndü espri de mi yapmayalım !
Espri yapabiliriz sanrim .. -
@merasim34 150 çok iyi bir rakam acaba tabanı yükseltir mi düşürür mü bakalım
-
@Hukuksever uzun zamandır alım yapmayan Karadeniz ve iç Anadolu illeri var 15-20 kişi almayı düşünseler bile 10 ilde toplam 200 kişi yapar ve 1000 kişi sınav görür
-
@Hukuksever, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@merasim34 150 çok iyi bir rakam acaba tabanı yükseltir mi düşürür mü bakalım
Bursa için taban ne olur ben bunu düşünüyorum çok alım mı az alım mı yüksek kapattırır acaba
-
@merasim34 hocam bilgiyi nereden aldınız