2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İnşallah okadar geç kalmaz
-
Valla kafayi yicem artik
-
Arkadaşlar hmb ve gib için 2000 izin alınmadı mı alındı r.g de yayınlandı,kaç kere izin alınacak?
-
@botan01 hocam ben tiweti atan hocaya sordum duyumu nerden aldiniz diye duyum değil kendi gözlerimle gördüm dedi bana
-
Bir artış mı sözkonusu?
Artiz mi ne artizi? //Sayı mı güncellendi üstad yoksa, bişi olmuş orada:)) @paretowilfredo
-
@homecinomiss o hoca geçen yıl da guy ilanı yakındır diyordu bir yılı geçti pek itibar edilecek biri değil.
-
@botan01 hmm o zaman bilmiyorum hocam
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Uluslarası iktisata nerden çalışıyosunuz ? Ben katalaksi aldım ama okuyorum okuyorum anlamıyorum nedense
-
@busrag +1 Kpss kapsamı dışındaki konuları nereden çalışıyoruz ?
-
@busrag tüm iktisat'a iktisadın el kitabı'ndan çalışıyorum genelde. güzel bir kaynak öneririm.
-
@Anhedoniccc KPSS’ye dahil hocam
-
@lannisterjk teşekkürler
-
@busrag Zor anlama sorunu kaynaktan daha çok altyapıyla da alakalı olabilir hocam. Teorik konular dışında kalan konularda zorlanıyosanız IS-LM ve IS-LM-BP'den itibaren Makro konularını iyi oturttuğunuzdan emin olarak başlayın, daha iyi anlayabilirsiniz Uluslararası konularını.
-
Arkadaşlar Bakan Bey 10.30 Kahramanmaraş
16.00 Osmaniye de imiş. Ne olur orada olan arkadaşlar ulaşmaya çalışsın. -
@kamusaldenetci dikkate alıcam söylediklerinizi hocam teşekkür ederim
-
@Aslıhannn orda olan arkadaşlar zaman ayırıp giderse gercekten cok guzel olurr
-
Arkadaşlar bu cuma da bitiyo ilanın gelmesi için bişey yapmalıyız biz böyle boş boş bekledikçe bu ilan gelmez öğretmenlere ek atama bile yapılacakmış
-
Bizler bişey yapmadıkça daha çok bekleriz
-
@homecinomiss aynen öyle biz bekledikçe o el kulağa gitmeyecek
-
Arkadaşlar tepki göstereceksek bence şu duruma tepki gösterelim. Kadromuza bi talipli daha çıkmış.
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1225838667505246208