2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu işleri yapanlar iktisat biliyoruz diyorlar hayatlarında hiç fırsat maliyeti kavramını duymadılar heralde senin alternatiflerin vardı onu istedin
-
-
Ya benim anlamadigim kamuda istihdam edilmek istiyorlarsa,uzman vs olmak istiyorlarsa girsinler sinava olsunlar. Onemli olan kamuda nasil istihdsm edilmek istiyorlar? Ben 5yildir calisiyorum hadi beni uzman yapin mi olay? Hemsiremerin odasi sendikasida doktor olalim diyor bu mantik disi istekler nedir kim dur diyecek bunlara.Allah firsat vermesin bunlara ya..ama gercekten cok pasifiz cook...son guy olacak bu demedi demeyin herkesin gozu var
-
@Aslıhannn bunlar nitelikli eleman diyorlar diger taraf guvenlikciyi soforu uzman yapacaklar ayni isi yapiyorlar diye...eee bi karar verin ikiside olmaz ama ikisi birlikte hic olmaz!!! Yargi yolunda biri, birini yer birisi iptal olur...tabi hakkimizi ararsak...
-
Bu sefer yedirmeyecez!
-
Bu nedir?Bu nasıl bir psikoloji sınavı?Demoralize olmamız icin Allah in hergünü yeni bir soylenim ve vazgeçmeyen bizler .Artik Allah a havale etme ve (gerçektenden)birlik olma zamanıdır.Biseler yapmalı artik...
-
@sonunageldim valla kelimeler kifayetsiz, gonuller yorgun hocam ne denir ki.. insallah adalet bizden yana olur.
-
Bize bi hayırlısıyla ilan gelseydi artık
-
vergi dairesine gelip ne güzel işiniz var biz olamadık diyorlardı .tabi bunu iyiniyetle soylemiyorlardi .Demekki niyetleri buymus .ama sizler hak ediyorsunuz arkadaşlar .2 kişilik ilan olsa 70 puanliniz dahil yüzlerce kişi basvuruyorsunuz .aç kurt gibi saldırıyorsunuz ama iş hak aramaya gelince 2 3 beğeni geliyor .adamlar olmayan haklarını alıyor siz hakkiniza sahip cikamiyorsunuz . bir dönem gelecek İngilizceden 80 de alsanız giremeyeceksiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda demek istemiyorum .Hayırlısını siz arayın .pareto yazmış neden destek vermiyorsunuz .Geri puskurtmuyorsunuz .Ama dogru hemen birileri görur olmayan mulakattan elenirsinjz. Siz en iyisi ders çalışın .bi de ağzınızı açın belki gökten 3 elma düşer .
-
@voice o kadar etkinlik falan yapıldı bakan bey 1 2 haftaya gelıcek dedi ben cok umutlanmıştım hala gelmeme sebebini bi türlü anlayamıorm cok gecikti. Bi bilginiz var mı neden gelmediğiyle ilgili
-
Bazi kavramlar vardır ki insan olağandışı davranir, birçok hukuk devletine göre suç sayılabilecek eylemlerde bulunur. Bu bazı kavramlardan biri de şüphe yok ki ekmektir. Bunun adı düpedüz EKMEĞE GÖZ DİKMEKTİR!! Yazılacak, söyleyecek çok şey var. Yazıyor siliyor insan... Hak diyor ki, p48ler yarissin. Batıl diyor ki, kurum içi smm bilmem ne!!! Çok yorulduk,gercekten çok yorulduk!
-
@sonunageldim, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
..son guy olacak bu demedi demeyin herkesin gozu var
Bu felaket bağıra bağıra, avaz avaz geliyor. İİBF!
-
@Ezgi71 hocam niye gelmiyor bilmiyorum .yani bizlerin uzmanlığı mulakattan 1 yıl sonra verildi .yani bi nedeni yoktu .tamamıyle tahmin olarak diyorum belki de bakan bey arkadasi kırmamak için dedi bilemiyorum .ya da bi kaç eli kulağında oluyor .
-
Bilgilendirme;
@voice hesabı bir kaç saat evvel KOSGEB - SGK başlığında uzaklaştırılan @FranciscoNittin hesabı ile çift kullanım tespit edildiğinden kapatılmıştır. İyi forumlar dileriz. -
@mk-ank Yok artık :)) Ben başka bi hesaptan şüphelenerek bildirmiştim hocam ama buna ben bile şaşırdım Çok garip, bu yaşa gelmiş insanların insanlarla kendilerince eğlenmeleri bu şekilde.
-
Sesimiz cikmadikca kafamiza vuran daha çok olur .BIrkac gun sonra 500guy ilani bile verilse yarabbi sukur deyip ses etmeden çalışmaya baslayacak bu puana il gelir mi diye dolasacak insanlarla dolar burasi .
-
@karamell Aynen öyle laf anlatmaya çalışsan sende çalışsaydın da yüksek alsaydın der.
-
Şimdi bu ilan geliyor mu gelmiyor mu ya. Ciddi anlamda insanda heves kalmadı nasıl bi belirsizlik bu anlamadım.
-
@grundig gelecek hocam gelecek Allahın izniyle
-
Gerçekten anlamış değilim.Maliye ilanları ydsli geldi.Sanki biri bize isnat yapıyor.Siz tembelsiniz ancak guy isterseniz dercesine saldırıyor gibi geldi.Dun ilgöç sınavındayım herkes şikayetci durumdan ama elden bir sey gelmiyor.Ortak şikayet kpss kasacagimiza yds calışsaydık oldu.Maliyede duyumu olan yok mu?Hazine uzmanlıği butce uzmanligi yds isteyerek bir işaret mi verildi artık.Yani korkarım kpss 2020 ye kadar bu ilan gelmeyece k mi?