2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Geçen bir duyumum daha vardı.Ondada mhuy alımının yapılacağiýdı.Bunu söyleyen kişide 2 yıldir neden ilana cıkılmıyor bizde bilmiyoruz dediler.Kurumda şuan için mhuy yok düşünün artık durumu.
-
@abdulbakitr arkadaşımın çalıştığı kurumdaki müdür önceden aynı kurumda güvenlik görevlisiymiş. O müdür kök söktürüyor suan insanlara. Kurumiçi meselesi şehir efsanesi değil hocam.
-
Resmi Gazete yayımlandı birşey yok. İlk başta Sayıştay Başkanlığından ibaresini görünce bir heyecan oluştu sadece o da 1 saniye sürmedi zaten:)
-
@LioN aynı seyi yaşamak
-
maşallah herkesin de bi tanıdığı var
-
@karamell Herkes sizin gibi a-sosyal mi olsun? Hiç tanıdığımız insan olmasın mı? Ülkede ortalama 25 - 30 bin civarında Maliye mensubu var. Sizce çok normal değil mi İİBF mezunu bir insan için yolu Maliye'den geçen birisi ile tanışık olmak? Ha siz ücra bir yerden mezun olmuş, beldenizden dışarı çıkmadınızsa sizin sorununuz.
-
"Türkiye'deki İİBF liler çok muhteşem! Onları seviyorum. İyi çocuklar. Guy istiyorlar. Uzun süredir hayalini kuruyorlar. Bence hakediyorlar. Onlar bunu istiyor. İlan gelmeli diye düşünüyor Birleşik Devletler."
President of the Unidet States
Donald John Trump.
İlanın gelmesi için Trump böyle bir tweet mi atsa:) -
@LioN Yalnız hocam guy'u Ingilizce anlarsa konu çok başka yerlere gider ben diyeyim
-
Bazen sizin de içinizden "imdaaat" diye bağırmak geçiyor mu? Özellikle temmuz eylül gibi yaz ve sonbahar aylarının ismi geçtiğinde
-
-
@Godot Yalnız olmadığımı biliyordum da bu kadarını beklemiyordum
-
https://youtu.be/Wpl7ozzWubE
İlan geldiğinde istisnasız tüm İİBF:)) -
@LioN Aslında her şey şununla başlamıştı. Bakan eli kulaginda dediginde arkadaslarla toplanip boyle kutlamistik
-
@Godot aynı dayı değil mi bu kardeşim:)
-
@LioN Evet meshur pembe gomlekli dayi
-
@kamusaldenetci Her maliyede tanıdığım var diyen ilandan bahsediyor ama sonuç ne hocam .Benim arkadaşlarda 18 aydır defalarca gelir dediler ne var elde tüm arkadaşlarım ilk senesinde atandı ve hepsi tanıdığın yoksa uğraşma modundalar.Keşke bana sataşmak yerine ilanın gelmemesinden neden işsiz olduğumuzdan da bahsetseniz belki o zaman tanıdığım olmadığı için onlarca mülakattan elenip ya da yedek kalıp yine de asosyal damgası yememe razı olurdum ama iibfnin en büyük düşmanı karşındakine bile saygı göstermeyen iibfli yine şaşırmıyorum
-
@karamell Haklısınız hocam. Fazla yükseldim. Hepimiz gerginiz. Dediğinizi bambaşka değerlendirdim.
-
şimdi bu guy sınavı gelecek mi gelmeyecek mi. beklemekten helak olduk artık.
-
Guy
Dguy
Mali Hizmetler uzman Yrd
Defterdar uzman Yrd
Vergi müfettiş Yrd
il planlama uzman Yrd
İç işleri uzman Yrd
Nerde bu ilanlar duyum vs yok mu hayat bitti kaç yaşına geldik ilan gelecek de sınava gireceğiz sonra mülakat 7 ay bwklicez qtanacagiz yuh -
Ya bişey yapalım burda sizlanmakla gelmiyo işte gelmiyooo