2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar Twitter herkes elinden geldiğince twit atsın çünkü böyle beklemek ile olmuyor ..
-
@poncik valla aslında yazılacak bir yer değil ama mecburum ben
-
Arkadaşlar yarın tagı MURAT GÜZELLİ hocamız belirleyecek onun attığı tagda toplanıyoruz başka tag yok hocamızı yanlız bırakmıyoruz
-
@homecinomiss evet hareketlenelim biraz
-
Bu saatn sonra etkinliğe katılmayan burda yazamıyacam ama kendini bir sorgulasn.
-
100 kişi katılsa herkes 20 tweet atsa gece boyunca 2000 tweet yapar. Geleceğimiz için bunu yapalım arkadaşlar. Yeni mezun oldum bazı şeylerden yeni yeni haberiö oluyor kurum içi mevzsuna Danıştay'a dava bile açabiliriz. Arkadaşlar birlik olursak gerçekten her istediğimizi alırız. Türkiye şartlarında güzel bir yaşam istiyorsak gelin birlik olalım.
-
Sadece bizler değil yakınlarımız da tiwit atmalı eşimiz kardeşimiz
-
@muhmul5811 valla heyecanını sevdim ben birkaç yıldır hazırlanıp mülakatlardan elenen biri olarak her sene aramızda birlik olarak zaten Twitter’da iibftakipi birlik olabılmek adına geçen sene oluşturduk iyi de oldu 100-200 kişi hergün aktif Twitter etkınlığı yapardık 50-60bin twit atılırdı ama bu sene o ışık hiç oluşmadı herkes bezgin bir şekilde senin gibi farklı yollar deneyerek birşeyler yapılmazsa ve Twitter ile desteklenmezse evet herkesin dediği gibi o ilan gelmez yukarıda yazan arkadaşa da katılıyorum bu sene ınsanlar kaosu gurultuyu daha çok sevıyor hıc kımse fıkır vermiyor verilen fikre uyum sağlayıp cesıtlendırmıyor herkes bezgın bekır böyle olunca da haliyle daha çok bekleriz
-
Bende bunu anlamiyorum..Tweet atmak çok mu zor? Cebinizden para mı çıkacak, alt tarafı yarım saatinizi alır ..İlan bekliyoruz , yok atanamıyoruz diye hergün binlerce kişi var ama tweet atacak 100 kişi bulamıyoruz.Öylece oturun ilan bekleyin belki gelir...
-
@monopolcü Hocam inanırsak her şey olur. İnsanlar da haklı burada kötü niyetli ya da iyi niyetli insanların olumsuz yazılarını okuyorlar. Bu da insan psikolojisini güçsüzleştiriyor ve hiçbir şey yapamamaya itiyor. Ama o ilan gelecek. İnanırsak başarırız.
-
Askere gittim ilan gelecekti döndüm hala gelecek
-
20.00'da İsmail Küçükkaya'nın tweetinin altında buluşalım üst üste gelen bildirimler bile dikkatini çeker. Şehitlerimizle alakalı retweet yaptığı tweetin altında bi tweet var kendisinin attığı orada buluşalım. HADİ ARKADAŞLAR HEP BİRLİKTE HAREKET EDERSEK HİÇBİR KUVVET ÖNÜMÜZDE DURAMAYACAKTIR. KENDİ SESİMİZ OLUP O İLANI BİZ GETİRELİM. BİZİM MİLLETİMİZ ZORU SEVER VE BAŞARIR. KENDİMİZ İÇİN BEKLİYORUZ HERKESİ TWİTTERE.
-
@muhmul5811 tweet atsaniza arkadaşlar neyi bekliyorsunuz İsmail Küçükkaya nin retweetinin altına
-
@keynes5 sen askere gittin ben nişanlandım evlendim çocugum olacak hala ilan bekliyorum :))
-
Arkadaşlar katılımı arttıralım, elbet sesimizi duyacaklar.
-
Arkadaşlar bugün suriye'de şehit haberleri geldi. 2 gün ertelesek olmaz mı?
-
2018 kpss'den puan alan arkadaşlar şuan 2 kere guy'dan elenmekten daha kötü durumdayız. Normal zamanlarda 2018 ve 2019 kpss sonrası 1er guy ilani görmüştük. Şuan hem o 2 sinavdan elenmiş gibiyiz hem de en basarililarimiz biriktikçe birikiyor olası guyda bizim için daha zor bir hal alıyor.
-
Her tanıdık feci bir iş yoğunluğundan bahsediyor, peki neden ilan gelmiyor..
-
Vee il göçü atlatıp guy için son hazırlıkları yapıp ders çalışmaya başlıyorum ama 1 hafta bir kafa izni verdim kendime :)) dostlar daha çok muhabbetler döner şimdiden yormayın kendinizi ve ders çalışmaya başlayın inanın rakipleriniz çok ve bu bir yarış malesef elemek zorundayız birbirimizi ilan gelir merak etmeyin ...
-
@veda hocam ne kadardır bekliiyorsunuz?Bizleri aydınlatabilirmisiniz? Bu konuda