2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sabah namazı kıldıktan sonra twet attım İsmail Küçükkaya ya okudu mu atar atmaz uyudum geri duyan oldu mu bizim magduriyetimizi
-
@y-ayrancı_ogz01 uzun zaman oldu be kardeşim....
-
@homecinomiss Hocam takip ettiğim kısımda denk gelemedim ama 9'dan öncesinde bahsetti mi bilmiyorum
-
@muhmul5811 yedide attım hocam ilk twetlerdendi inşallah okumuştur
-
Arkadaslar gelmicek mi artik bu ilan. Subatin ortasina geldik. Zaten şu gun ilan gelse sinav nisan gibi olcak daha ne kadar beklememiz gerek.
-
@whshw sağlık bakanlığı da sekiz binlik alım tarihini netleştirmiş öğretmenlerin de Nisan'da ikinci alım olacakmış galiba ekonomide bı bize pay yok
-
Perşembe günü sponsorlu etkinlik varmış. Face i olan gruplarda duyursun lütfen.
https://twitter.com/iibf99816909/status/1226961324518920192 -
@homecinomiss zaten 1000 ibbfli alınsa ölecekler 2000 veya 3000 ama 20000 öğretmen 8000 sağlıkçı alırlar sorsan öğretmen ihtiyaç derler bizimki ihtiyaç degilmi ihtiyaç değilse almiyacaksaniz kapatın üniversitelerde ibbf bölümünü anlamiyorumki
-
Bu akşam da Murat güzelli hocamızın düzenleyeceği etkinlik var hepimiz katılalım nekadar çok etkinlik olursa okadar sesimiz çıkar
-
@adanali01 kimdi ya bi bakan vardı. İibfliler devletten kadro beklemesin özele bakın demişti yıllar önce. Dalga geçmiyormuş.
-
@adanali01 aynen ya gercekten o zaman kapatılsın bosa ınsanlar okuyup ümit bağlamasınlar ne zor seymiş herkesin ilanı geldi biz ölye bekliyoruz belirsizliklerle. İnsanın ders calısasısda gelmıyo
-
Il tercihi 5 ol olacakmış facebookta biri paylaştı
-
@keynes5 nerde paylasmıslar
-
@Ezgi71 kpss a grubunda mı ben goremedımde
-
@Ezgi71 bende gördüm acaba doğru mu ki
-
Yok artık daha neler
-
Az şehir olması daha iyi il seçimlerinden dolayı 80 alıpta sınava giremeyen 70 alıp giren olmayacak.
-
@keynes5 İlan ne zaman geliyormuş onun bilgisi var mı
-
@Anhedoniccc el ile kulak arası bir temassızlık oluştu. Çalışmalar sürüyor..
-
@Veliat34 az şehir olması mı iyi az şehir olmasından mı iyi ? Orayı anlayamadım ?