2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sizin en çevrenizdekiler artık iyi bir puan alamadığınızı düşünmeye ve hatta söylemeye başladı mı?
Millete yalancı çıkıyoruz.-nöördün? İş buldunnu? Kapesese girdinni?
+girdim.
-gaç aldın?
+işte böyle böyle aldım.
-e daha niyi devlete atanmadın?
+e alım olmadı??!!!
-niise ossun bir dahakine daha ii puan al da atan!İşin kötü yanı hiçbir şey anlamayan insanların seni yargılaması!
-
@homecinomiss yarısı da hemşire ebe olacakmış. Ya varya İİBF yük mük vs bahane ya herkes alınıyorda bize gelince alım olmuyor . Adaletsizlik ya . Her bakanlik bir alım yapıyor mutlaka . Sinirden ölmemek elde değil ya...
-
Geçen hafta 3 bin astsubay 500 bekçi ilanı gelmişti. Bu hafta 8 bin saglik calisani ilani geldi. Koskocaman iibf'ye iki yılda bir verdiğiniz 1500 kişilik alımda bilr hâla oyalama taktiği uyguluyorsunuz ya vallahi pes. Ne yapacagimizi sasirdik
-
@mbguy aynen öyle.. devlette niye iş olmasın yiğenim, komşunun damadının dayısının oğlu çok iyi aldım diyor kesin atanacakmış bu sefer yiğenim (senin puan düşük demek ki), Mehmet Ahmet 2 yıllık bitirdi de atandı yiğenim....... Ben kpssden çok 3 ay sonraki bayramı düşünüyorum, şunları duymak, cevap vermek ne zor
-
@mbguy aynen öyle malesef.. sanırım söylediğim yüksek puanları uydurduğumu düşünüyolar çünkü onlara göre bu kadar puanı alan atanıyor bizim gibi kurum sınavına koşup sonra mülakata koşup geçemeyincede yeniden 2 yıl ilan beklenince puanın doğruluğu kalmıyor
-
Bana da diyolar devlet devamlı alım yapiyo 60 puanla ataniyo sen calismiyondur diyolar
-
Neyseki bayramlar yaz tatiline denk geliyo ve cogu kisi memlektine gidiyo azda olsa kendi adima kurtuluyorum insallah bayramlar kışa denk gelene kadarda ben atanirim
-
Arkadaşlar bugün İsmail Küçükkaya mesajımızı okudu. Kısa bir süre de olsa dillendirdi haberlerde. Taraftar grubu liderini de ikna edebelirsem Beşiktaş maçına pankart açtırıcam İkna edemezsem de tek başıma da olsa ayarlayıp o televizyona bir türlü çıkarıcam pankartı inşallah.
-
Pareto üstad bizim için bir sorgulayamazmısin çünkü ocak bitenekadar bekleyin demistin ama şubat ortasına geldik yeni bir gelişme yok mu @paretowilfredo
-
@frank gercekten ilan ne durumda herkesin ilanı geliyo bizi neden bekletiyorlar yapılanma yönetmelik bitek maliye bakanlığında mı var artık umudumu kesmeye başladım :((
-
@Ezgi71 Şubat'ta gelmezse işimiz gerçekten zor, temmuz falan diyorlar doğruysa hepten yandık@
-
@Ezgi71 hocam bence yapılanma yönetmelik işin bahanesi iki buçuk senedir bı yapilanma bitmez mi bunlar bizi atlatıyor
-
Hayir da koskoca Bakan niye gelecek dedi , temmuzda gelecekse ..
-
Arkadaşlar şimdiye kadar duyum falan hiç paylaşmadım bu duyum da değil gerçi gelir uzmanı olan abimin dediklerini soyleyim size çalışmak için güç arayanlar için çalışsınlar abim kpss den önce iyi miktarda guy alımı olacak bana çalış dedi ilk defa dedi geçen yıl duyumlar vardı ama hiç bana çalış dememişti ben arada soruyordum hiç mi bilgin yok diye o da gelir uzmanlarının bilgisi olmaz sadece ilan geleceği vakit dairelerde alım olacakmış denilir öyle laflar dedikodular dolaşır demişti. Sayı ve gün sordum ben bilemem onu ankaradakiler bilebilir anca dedi sadece bana kpss den önce iyi miktarda alım olacakmış çalış eksiklerini tamamla dedi
-
Adımıza hak arayanları ya da süreci, haklı olarak tam kavrayamamış insanları ikna etmekte güçlük çektiğimiz bir konu var:
Kimse ilan gelmeyecek, gelmeden ders çalışılmamalı demiyor. Şu başlıktaki puan skalası da herkesin malumu dolayısıyla çalışmazlık etmenin maliyeti ortada.
İlan, diyelim ki temmuz sınavından sonra ağustosun 4'ünde geldi ve 2020 kpss'liler doğal olarak başvuramadılar yani ilan 2018 ve 2019 için gelmiş oldu.
Sorun bu değil ki, sorun; bu mevsimlerde gelecek ilanın, bir sonraki yılda yine bu mevsimlerde ilan gelmesini sağlaması ya da bir Bakanlığın, siyasi konjonktüre göre değil bütçesi ve ihtiyacı doğrultusunda, düzenli ve önceden bildirebilecek şekilde alım yapmasına vesile olunması.
O nedenle, yazan kim olursa olsun, "ilan nasılsa gelecektir, siz çalışmanıza bakın" tarzı yazılar gördüğümde, niyetlerine saygı duymakla beraber yazdıklarının, şu sürecin karşılığı olmadıklarını düşünüyorum.
Bir de vay halimize ki şu korku ikliminde, 3 bürokratın, bayrak fotoğrafı paylaşıp, CB'nin hapşırığını dahi retweetlemek için uğradığı twitter'da, bizi görüp karar vermesine bağlamışız umudumuzu...
Vah hâlimize ki bizden sorum(n)lu Bakan, hissedarı olduğu kanallar aracılığıyla bir takım ile meşgul olmayı tercih edebilecek hâle gelmiş... -
@supernatural Bizimle paylaştığınız için teşekkürler hocam.
-
@muhmul5811 hadi insallah hocam taraftar lideride iibfli olur insallahda halimizden anlar
-
Şimdi, 03124256379 numaralı telefondan Büro Emekçileri Sendikası Genel Sekreteri Sedat Suna ile görüştüm.
Durumumuzu, hâlimizi anlattım hak verdi ve vergi haftasında çıkarmayı planladıkları bültene anlattıklarımı ekleyeceğini ifade etti. Kamu kurumlarına giden, sitelerinde de yayımlanan bir dökümanmış.
Tek ricam, içerisinde mezun, işsiz sayımızı ve bu yıl kpss A ile atanan toplam kişi sayısını içeren bir yazıyı benimle paylaşabilirseniz ya da bu verileri doğru olarak nereden bulabileceğimi belirtin ben de bakayım, mailimi bekliyor, mail de atacağım. -
@cemalicoşan hocam murat guzelli hocamla iletişime gecin onda bixim durumumuzu kisa ve oz seklinde anlattigi metinler var onu alin maille direkt onu gonderin
-
@cemalicoşan hocam pareto hoca yardım edebilir belki veriler konusunda