2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mbguy den Kayserili misin hocam ?
-
@burcudml hocam her sene ydsli ilanlar geliyor ama kimsede yds için ugraşmiyor.İlgöc meslegide kotuleniyor ancak 80 ustunde kapatirsa bircigukuz disarda kalacak.Yani herkes farkinda ama elden bir sey gekmiyor.Hazine uzmanligi strateji uzmanligi ydsli geldi ve maliyenin en iyi ilanları.Olay yds eğer vmy guy mhuy dguy gelmeeyecekse
-
Arkadaşlar nekadar dogrudur bilmem ama Ankaradan çok güvenilir bir abim bu ayın sonunda güzel bir alım olacagını söyledi
-
@guyzede1 inşallah hocam
-
@guyzede1 5 il tercihir var mıymış hocam
-
.........
-
@burcudml eniştem 2 ay önce cte şoförlüğü kazandı.Bizim gibi işsiz falan da değildi özel halk otobüsünde şofördü günlük 100 tl alıyrdu ekstra sigara parası da vardı ama vala adam şimdi kazandığı için söylenip duran birçok guydan daha mutlu.Bu işte bir gariplik var ama nerde anlamdm.
-
@Su28A onu sormadım hiç
-
Üzerime vazife değil ama ne olursa olsun, kalırız kalmayız reklamlara ara sıra tıklayın da elimizde sağlıklı bir bu mecra var bari buraya katkımız olsun.
Mal sahibi dese ayıp karşılanır ben demiş bulundum. -
Arkadaşlar etkinlik var lütfen katılım sağlayalım . Sesimizi duyuralım
-
Arkadaşlar twitter etkinliğine destek olalım.
-
abi tag ne ya herkes farklı bişey yazmış bu nası etkinlik anlamadım
-
@sahaned GUYKadrosuVar İlanı Yok tag bu
-
Bugün twitteri yıkmamız lazm yoksa daha çok beklerz.Lütfen herkes twit atsn
-
GUYKadrosuVar İlanı Yok
-
Haydin arkadaşlar bize bizden başkası yardımcı olamaz destek olalım hakkımız olan ilanı alalım
GUYKadrosuVar İlanı Yok -
İlanın 2020 kpss sonrasına kalmaması için etkinliğe katılalım arkadaşlar.
-
Gelir uzmanlığı için yapılan mülakatlar yarın bitiyor bundan sonrası gelir uzman yardımcılığı çalışmalarına yoğunlaşmaları için bastırmamız lazım bastıralımm..
-
Arkadaşlar bakanın twettinide yorum yağmuruna tutmayı unutmayalım
-
Öğretmenler doluştu bile bizim daha çok ihtiyacımız var biz daha kalabalığız bizde bastıralım
GUYKadrosuVar İlanı Yok