2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Acaba bakan bizi ne kadar dikkate alacak . Ne kadar etkili olduk
-
Kesinlikle herkesin en az bir kere aklından geçirdiği bir şey dram
-
Y ı l d ı k
-
@merasim34 guylandık desek bari şubat bitmeden:) yanlışlıkla 1.sayfaya tıkladım 2ocakta eli kulağındadiyormuşuz şaka gibi
-
@poncik bizim şansımıza bu bakan eylüle kalmadan gidecek ama bize unutulmaz bir dönem yaşattı sağ olsun
-
Ne zaman bundan daha kötüsü olamaz herhalde desek hep daha kötüsü oluyor
Demeyede korkar ettiler bizi a'dostlar -
Valla ne yapalım ? umutlandırılıp umutlandırılıp çaresizliklere itiliyoruz.Her kafadan bir ses , bir duyum.Ayni bir tanidigim kaybolmuş gibi hissediyorum, hani derler ya öldügünü bilsem daha iyi ne olacagini bilmemekten, ayni oyle gelmeyeceğini bilsem daha iyi ilanin ha geldi ha gelecek yok eylul yok iki hafta .. Kpss puani alip soyle arkama yaslanip atanmayi beklemek isterdim.hergun ders calisiyorum - olmayan ilan icin- çalismasan dersleri unutulur , koparsin korkusu.Calissan enayilik hissi (icimi bir miktar döktüm sanirim )
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar? -
@guyguy26 gelsin yine de
-
@guyguy26 öyle deme lazım olur:)
-
@Xyxx aynen doğru
-
@ücüncütekil tamam kardeşim sağolasın
-
@hayırlısı035 guy eli kulağında dedikten sonra 45 gün geçti:)
-
Bu kitap çekilişine katılanlar il göç için acaba kaçla kapatr diye ankete katılan arkadaşlr nerdeler etk neden katılmıyrlar ilan yoksa çalıştğnz dersler sizi kurtarmayacak bunu idrak etmek çok mu zor ?
-
Dünkü yapılan etkinlikte bir hoca dedikleri kişinin olumsuz yorumunu görenler olmuştur mutlaka. Açıktan izin, nakil atama, B grubu da var 2000'nin içinde demiş. Tam da etkinlik saatinde. Bu ne demek oluyor? Anlayan arkadas var mı? Ben mi yanlış yorumluyorum..
-
Arkadaşlar kendisine hoca dedirten şu şahıs gerçekten kör cahil bu konularda. Kamudaki sistemden tamamen bi-haber. Hala üst sınır falan diyor. A grubu alımları üst sınıra tabi değil diyip duruyor. Hani bi çocuk televizyonsa ya da derste bi kelime duyar her cümlenin içinde kullanmaya uğraşır ya hiçbir farkı yok. Ayrıca atama izni, ilan onayı kavramlarını tamamen çorba etmiş. Hoca falan demeyin ciddiye alıyor sonra. Her kasedi olan sanatçı olmadığı gibi her kitap çıkaran da hoca değildir. Bırakın konuşsun kendi kendine.
-
@kamusaldenetci kendisine hakaret etmek istememiştim siz ettiniz. Biz etkinlik yapıyoruz adam orada olumsuz şey yazıyor. Bizi öğretmenlerle karşılaştırdı yine. Bu durum can sıkıcı.
-
@Cemre33 Aslında hakaret etmedim hocam. Cehalet cehalettir, cehalet sahibi olan da cahildir napalim
-
@Cemre33 kimmis bu hoca ya merak ettm acikcasi
-
Kendince, henüz izni bile çıkmayan ilan için neden kasıyorsunuz diyor. Bu hoca kpss A hocası mı? Eğer öyleyse ve bunları diyorsa, orada temiz olmayan bir şeyler vardır. Kendisine tesüf ederim. Takipçilerine de moral dilerim. Yazık. Etkinlik bizim sporumuz kardesim! İster futbol oynarız, ister basketbol! Sana hayırlı işler.