2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@modifix defalarca uyarıyoruz şu sayfada guy dışında konuşmayın diye anlayan da yok
-
Kesinlikle katılıyorum ya artık cidden guy dışında bir konu konuşulmasın lütfen eğer konuşmak istiyorsanız başka başlık açın!
-
@modifix özelden belirteyim siz de özelden sorarsınız.
@monalisa sayfaya ilk gönderisi tepki olan birinin samimiyetine inanmasam da kusura bakmayın benim hatamdı.
@oean 20 gün sonra alelacele eleşitiri yorumu yazmak için gelmeniz takdir edilesi. Siz de kusura bakmayın benim hatamdı.
Aslında GUY konuşmaktan kasıt: "pareto, evde ders çalışırken masamı sağ duvara mı yaslamalıyım yoksa sol duvara mı?"
Onca etkinlik, eylem, fikir alışverişi olur casper'laşırlar, adam azarlamak için bahane olduğu zaman da milleti hizaya getirirler. -
Arkadaşlar bı vatsap grubunda Fox TV ye watsaptan mesaj atalım olmazmi demişler sizce nasıl fikir
-
@homecinomiss Hocam ben daha bugün atmıştım. Belki haberleştirirler diye. Organize şekilde yapılırsa etkili olacağını düşünüyorum.
-
@muhmul5811 bencede olur hocam yanına diplomalarimizi falan koyarız ne bileyim kitaplarımızı koyarız bı gorselde olursa dikkat çeker korkmayın arkadaşlar kimse bizi mimlemez böyle durdukça ilan gelmiyo
-
@cemalicoşan hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Guy dışı konuşmalar yapılabilir, bu kötü bir şey değil. Farklı bir yol göstermiş arkadaşımız. -
@paretowilfredo. Ocak bitti subatın sonuna dogru gelıyoruz ilanın bu kadar gecikmesi normal mi yorumlarınız nedir
-
@paretowilfredo Guy için tekrar soruşturma şansınız var mı hocam?
-
Son yapılan guy sınavının sorulari elinde olan var mı?
-
Anlasildi gelmicek bu ilan...
-
Bir ay once b grubuna hazirlanmaya karar verdim, ben yariladim konulari hala guy gelecek
-
Bu meşhur İzmirin 70 ile kapattığı sınav sanırım son sınav oluyor en son geçen yaz o sınavı kazananlar henüz işe başlamadı diye duydum onlar başladı mı ya yoksa daha çok bekleriz herkese iyi geceler
-
@Manchester yok hocam yanlış duyum almışsınız,75 asilde Temmuz sonu Ağustos başı gibi başladı.
-
@oean çok doğru söylüyorsunuz 140 sayfa guy hakkında engin bilgilerle dolu mesajlar var çünkü , şurda arkadaş guy beklerken alternatif herkesin işine yarayabilecek kendince derlemiş başvurulabilecek yerleri 2 tane mesaj yazdı bu mu gözünüze battı? Goy goy boş muhabbetler havada uçuşurken bu mu bozdu dikkatinizi guyla ilgili? Bende kızıyorum boş muhabbetler yapana ilgisiz mesajlara , yalnız burda işsiz olarak şahsen ben denk geldiğime sevindim arkadaşın yazdıgı o mesajlara.
-
Kpss + yds calismalari baslasin bu ilan gelmeyecek belli oldu
-
@bucalı dostum galiba doğru duymuşum ben haziran gibi yedekte bekleyen biriyle konuşmuştum sonra haber almadım ondan demek 1 2 ay sonra da belli olmuş umarım yeni ilan gelir
-
@Manchester 6 yedeğe de sıra geldi hocam izmir de yani tüm yedeklere
-
işletme iktisadı ders notu olan var mı acaba?
-
@seyitakca hocam ben, başkasından temin ettiğim hazır bir not paylaşmıştım isterseniz eski gönderilere bakın. Belki işinize yarar.