2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kaç aydır bilmem kaç kere umutla oturup ders çalışmaya başlıyorum sonra aksi bir duyum herşeyden soğuyorum, sonra tekrar bi duyum, hadi otur heyecanla başla sonra yine hüsran.. arkadaş tamam çalışalım gelmezse kpss var zaten de 2 senedir kpss dışında bir sınava giremiyoruz.. kime sorsak vergi dairelerinde açık var deli gibi ihtiyaç var ama ilana gelince 2 yıldır bir icraat yok.. yazık günah mahvolduk.. hayır madem ilkbahar sınav ilan nezaman gelecek.. şimdi gelse Mart sonu sınav zaten.. ilan mı ilk bahar, sınav mı ilkbahar..yok herşey hazır onay yok.. yok 1500 teyit ettirildi.. yok yaza kaldı.. yok sayı 1000.. yok sayı 2000.. hocasi çıkar reklam için 2750 der.. diğeri memurlar net 2000 kadro izni haberi görür dakikasına GUY kursu tweeti atar.. ya işsiz,moralsiz, parasız pulsuz, dipteyiz Arkadaş.. yazıktır günahtır artık..
-
Valla arkadaslar kurumici alima karsi cikalim diye konusuldugunda 2defa, pareto ve 1 2 arkadas disinda kimse buraya bisi yazmadi.anca ruya, duyum ve dusuncelerinizi,hissettiklerinizi yaziyorsunuz...bide tartisma ve ikili diyalog seviliyor.. kpss sonrasina kalirsa oncelik kurumicine verilecek ve 4bin kisi alinacak.sonrasinda 2 3 yil sonraya anca bize guy gelir.
Lutfen artik hislerinizi yazmayin buraya.. -
@sonunageldim dostum bana mı yazdın bilmiyorum ama üstüme alındım baştan belirteyim amacım ne tartışma yaratmak ne de zaten yıpranmış sinirlerimizi iyice bozmak asla değil.. kurum içi içinde etkinlik yaptık guy için de SGK açıklansın diye de, yeni kadrolar için de, hatta böyle olmaz diyip kaç defa kendim tag oluşturup tweet etkinliği de başlattım. Saygı ve olması gereken çerçevede elimden ne geliyorsa 2 senedir yapıyorum.. ama işte sonuç olmayınca sinirler yıpranıyor.. ve kadar etkinlik ses cikarma çabasının boşa olduğu duygusu mahvediyor insanı.. başka da napalm bilmiyorum yetkili kimseyi tanımıyorum keşke tanisam da kapısında yatsam ilan getirene kadar.. o yüzden yazdıklarım demoralize yaptıysa başta senden sonra rahatsızlık verdiğim herkesten özür dilerim..
-
@poncik aaa afyonu isteyen ne kadar çok tabanı 82 puanı geçmese bari
-
Arkadaşlar belki çok saçma gelecek ama sesimizi duyurma konusunda şöyle bir şey düşündüm, ben Alanya'da yaşıyorum bundan birkaç hafta sonra Alanyaspor-Beşiktaş maçı var büyük takımın maçları ülkede çok konuşulup çok izleniyor taraftar grubuyla konuşup bir pankart hazırlatabilirsem kabul ederlerse daha doğrusu sesimizi duyuramaz mıyız? En kötü ihtimalle sosyal medyanın dikkatini çekeriz. ''SAYIN BAKALIM İİBFLİLER SİZDEN GUY İSTİYOR.'' gibisinden bir şey düşündüm. Hani en kötü ihtimal televizyona çıkar o pankart. Ve sosyal medyanın dikkatini çekerse yankı uyandırabilir. Bunun çok örneği var.
-
@hayırlısı035 ben geçen 3 alımda istanbul yazdım kısmet olmadı. Evlendim.eşimin görev yeri afyon mecburen burayı bekliyorum.inşallah gelir
-
Hadi siyasi dese taraftar grubu kabul etmese bile ben kendim pankart hazırlayıp bir türlü girerim stada. Fişlenmekte olacağını sanmıyorum hakaret yok eleştiri yok hak aramak lazım. Twitterden İsmail Küçükkaya'nın tweetlerinin altına bile sürekli yazsak seve seve haberlerde çıkar söyler çünkü muhalefet arkadaşlar. Ülkede sistem böyle işliyor televizyon sektörü birbirinin yanlışlarını vurgulamak istiyor. Böyle bir fırsattan gelin yararlanalım. Bakan attığımız tweeti görmezden gelebilir ama İsmail Küçükkaya çıkıp haberlerde bahsetse ve duyulsa duymazdan gelmesi zorlaşır. Bu Fatih Portakal'da olabilir. Bu kişileri söylememin nedeni de farklı görüşe sahip olmaları.
-
@muhmul5811 bence güzel fikir biseyler yapalim senin gibi on kişi pankart açsa biri görmese biri görülür
-
TV programlarina da sürekli tiweet atalım
-
@nic39 yok size yazmadim 2 3 sayfayi okuyunca genel havaya yazdim.sizin yazdiklariniza katiliyorum aynen o durumdayiz.herkes ortaya bi hissini atiyor sonra o gercekmis gibi sayfalarca konusuluyor ama kimse gercek durumlari konusmaya yanasmiyor. Sizden sonra yazmam denk geldi sadece
-
İnanın Alanyaspor antrenmanına Mevlüt Çavuşoğlu geliyor(Alanyalı olduğu için ve abisi kulübün başkanı olduğu için) onun geldiği zamanı tutturabilsem onunla bile öyle ya da böyle ulaşır konuşurum en çok kovar yani. Yarın da taraftar grubu liderinin yanına gider anlatırım durumu stat görevlileri izin verirse her türlü ikna ederim adamı. Ama birlik olalım. Kazanmış ekmeğini eline almış insanlar bizim için uğraşıyorsa biz de uğraşalım kendimiz için. Kötü mü olurum aylık 5-6 bin tl para girse cebimize? İnanın çok farklı etkinliklerle Türkiye'ye sesimizi duyurabiliriz.
-
@kamu afyon bekleyen ne kadar çok varmış yaa ünisine gelen afyonu kötüler yerlisi afyonu kötüler ne hikmetse herkes gelir afyona yazar sonra yükser kapatır vay arkadaş
-
@muhmul5811 hocam yapılabilirse ne kadar güzel bir fikir ama bizim o güne kadar da kendimizi hatırlatmamız lazım.Bugünden tag belirleyelim şu ölü toprağını üstümüzden bi atıp en kolay olan şeyi yapalım yani her akşam twit atalım bizde
-
@muhmul5811 çok güzel bı fikir hocam bizde sürekli tiweet atalım tag alalım nasıl aliniyo ben bilmiyorum bilen biri yardımcı olsun
-
Bu akşam herkes tiweetere gelsin yağ bulalım
-
Arkadaşlar bu akşam İsmail Küçükkaya ya da Fatih Portakal'ın tweetlerinin altına bol bol tweet atalım mı? Bir kere deneyelim bir bakarsınız haberlerde bahsederler.
-
YARIN AKŞAM GUY ETKİNLİĞİ VAR tiweeter da katılanları görelim
-
@muhmul5811 bu akşam İsmail Küçükkaya ya da tiweet atalim
-
@homecinomiss Tamamdır 20.00'da bol bol atalım
-
Arkadaşlar merhaba konuyu her gün takip edenlerdenim artık forumdan da aktif olarak katılacağım. Kendimce tiwit etkinliklerine katılıyorum gib ve bakanın her tiwitine yorum yapmaya çalışıyorum. Bu süreçte herkese sabır diliyorum