2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@guyzede1 hocam sorun da orda işte ocakta da kesin guy gelecek deniliyordu gelmedi.Yasimiz sadece beklemekle geçiyor.İlgöc çalışırken bu aralar guy da gelir diyorduk simdi ilgocun sinavi bile oldu guy yok ortada hala sadece bekliyoruz işte garip degil mi hepimiz kabullendik bunu gelsin de amaan saglikli olsun yeterki moduna baglayacaz yakında
-
@karamell bakanın attığı her twetin altına yorum yapalım biseyler yapalim işte yoksa gelmeyecek bu gidisle
-
Bu durum aynı PTT nin personel alınacak personel aliyorum personel alacagimdir almaya yakinimdir alimsiyim..... Hesabına döndü
-
Twet de atıyrz ama bakanın insafına kalmış artk şu yapılanma bitmeden ilanı vereceği yok malum yapılanma hangi süreçte bi bilsek ona göre ilanı da beklerdik.
-
Burada münferit olarak şikayetleniyor olmamız, olmanız bana artık sahici gelmiyor; pareto BİLE isyan etti, yalnız bırakıldığından bahsetti, düşünün artık...
Çok değil hemen geçtiğimiz aylardan birinde, SGK bekleyenler süper organize olup, Başkanlığı resmen darlayarak, geç iş yapmayı ilke edinmiş bir birimi adeta kendine getirip mülakatları açıklattılar.
Biz de anca burada vatsap mesajı kıvamında bireysel ve eksik kanaatlerimizi dile getirip "nasıl olur da hem sessiz kalır hem de atanırım"ın derdine düşüyoruz.
40 kere yazdım millet de yazdı saat belirleyelim organize olup tweet atalım diye ses yok. Yani kusura bakmayın ama sizi, bizi anca çağrı merkezinde Türkçe bilmeyen müşterilerden azar yemek paklar... -
Şöyle bir durum daha var.Bilmiyoruz ki bu yapılanma ne zman bitecek.Mesela şu olsa ingilizce istemeyen vmy mhuy gelse guy gelmese o zman tamam derim gerçekten guy almak istemiyorlar.Ama ortada ne guy ne vmy ne mhuy nede dguy.Ama yds isteyen alımlar hazine uzmanligı ve maliye uzmanligi var.Yani bu yapılanmadan kaynaklanmıyor diyen beni bile sebep için ikna etti.
-
@cemalicoşan e ayarlayalım hocam niye bekliyoruz biseyler yapalim
-
Rüyamda Cumhurbaşkanını görüp GUY'u soruyordum. Geleceği belli değil mi zaten diyordu. Tarih verir misiniz dediğimde gülüyordu En son aynı arabada giderken çantamı kütüphanede unutup arabayı döndürmeye çalışıyodum. Artık rüyalara da giriyorsa yakındır gelmesi (Cumhurbaşkanıyla aynı arabada gidip çanta derdine düşmek vizyonsuzluk seviyesinin en üstüydü)
-
Yaw arkadaşlar bırakın artık şu rüya müya işlerini il göç te bitti twitter de tag alıp haftada en az birkaç defa gündeme girelim artık bekle bekle bir şey değişmiyor.
-
eskiden guy hashtagleri tt'ye girerdi, çok pasif davranıyoruz belli. kesinlikle ekinlik yapalım diyen arkadaşlarla aynı fikirdeyim. gün saat bir şeyler belirleyelim harekete geçelim.
-
Böyle pasif kalırsak anca rüyamızda görürüz zaten ...
-
Yapılanma temmuz 2020 de bitebilir diye bir bilgi aldım
-
@zenginmemur aleykümselam. Ben artık oynamiyorum o değil de, yapilanma-guy korelasyon katsayısı kaçmış?
-
@zenginmemur Temmuz erken Aralık gibi bitsin bitmeyen yapılanma İlan duyumu 2021 gibi gelsin işte 2021 baharınada sınav olsun iyice oyuncağa döndü gören ülkeye padişah olucaz sanar
-
@maliyeci123 aynen hocam Temmuza zaten konular yetişmezdi
-
@zenginmemur şunun şurasında temmuza ne kaldı ki
-
@zenginmemur eğer öyleyse ilan kpss sonrasına kalır.Şimdiden herkese geçmiş olsun.Her şey hazır olmasına rağmen ilanın gelmeyişinden belliydi zaten.
-
@zenginmemur Pazar gecesi Saat: 23.12'de bu ulvî haberi kimden aldınız acaba?
-
Bakin arkadaşlar burda en az duyum paylaşanlardan biri benim.Sohbet esnasında gelişen bir cümle oldu.Söyleyen kişiyi burdan yazıp töhmet altında bırakmak istemem.Kesin değil.Ama kurumda bir hareketlilik yokmuş.Bakın eğer bu ilan yapılanmadan gelmiyorsa daha çok bekleyecegiz sadece göstergeler bunu gösteriyor.Burda tecrübeli arkadaşlar ne diyordu içerden kimse bilemez ilanın gelip gelmeyeceğini.Zaten benim duyumum yapılanmayla ilgili.
-
yapılanma felan hikaye arkadaşlar, bu durumun tek sebebi içerden yapılan atamalar. iibf liler genelde beyenmez guy u ama guy un taliplisi çok. biçok kişi söylüyor ne kadar doğru bilmem vergi dairesinde felan düz memur kalmadı neredeyse çaycıyı bile guy yapacaklar diyorlar.