2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Alıntı "Personel yetersizliğinden ötürü, iki ayrı gelir uzmanının işini yapıyorum. Çok yoğun bir vergi dairesindeyim ve günün belli bir saatinden sonra geriye kalan dörtte üçlük zamanı dışarıda yoklama işleri ile geçiriyorum. Bölge geniş ve yoklama işini yapacak yeni gelir uzmanlarına ihtiyaç var.
Eskiden belli dönemlerde sınavlar açılırdı maliye teşkilatında ve 10bin, 12500 kişilere varacak kadar bir sınavda memur alımı olurdu. Yakın döneme kadar senede 5bin olmak üzere; 2500 gelir uzman yardımcısı, 2500 de vergi müfettiş yardımcısı alımları oldu dört yıl üst üste. Bundan sonra da böyle çoklu alımları göremedik. Bu dönemlerden sonra da, iki üç yılda bir 2bin kişi ya alındı ya alınmadı, son beş yıldır da, teşkilatta çok emekli olan oldu ve halen de emekli olmalar devam ediyor..." guyap facebook sayfasindan bir alinti arkadaslar.Bu kadar ihtiyac ve puanlari cebinde bekleyen bizler varken anlam veremiyorum neden ???? -
@guyguy26 tamamen duygusal bakanlığın çok umrumdaydi vergi dairesi personel yetersizliği. Yeterlilik sınavları açıklanmıyor bir türlü bütçe de oluşan dengesizliği maalesef her zamanki gibi personel giderlerini azaltarak yapıyor devlet.
-
@gökyeleli, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Godot tuğrul baba yalan söylemez
Evet hocam. Biz onu hepimizin gözünün içine baka baka, utanmadan sıkılmadan "ben uzman olmayı haketmiyo muyum?" diyerek kurum içini savunurken tanıdık. Baya dürüsttü emeğimize göz koymak konusunda. Siz hala muhafaza ediyorsanız, lütfen burda bu kadar işsize karşı yapmayın bunu.
Onun yarattığı guy alımını etkilemez algısı yüzünden dünyanın zamanını kaybettik. Etkinliklerden kopardı insanları bunu yaparak. Aylardır alım bekliyoruz. Peki savunduğunuz adam ve avanesi ne yapıyor? 50 kpss ile başvuru koşulunu kurum içinden kaldırtmak ve kpss öncesi kurum içi ilanını getirtmeye çalışıyor. Daha da anlatırız çok dürüst tk babanızı istiyorsanız.
-
@görünmez-el kamuda bütün bakanlıklar çıldırmışçasına personel alıyor, onlara bütçe var bize yok öyle mi.bu işin farklı bir boyutu olmalı.
-
@Godot hocam benim anlamadigimda sozde onlarin alim madem bizim alimi etkilemiyor o zaman bizim alimda onlarinkini etkilemez mantiken.ama kurumici bizim alima bile karsi bizim onlara karsi olmamizi kabul edemiyorlar buyuk celiski...
-
Bütçe felan hikaye bence 2 ay sonra seçim olsun yarın ilan gelmezse şerefsizim. Herşeyleri siyasi olmuş. Son seçimde genç oyları düşmüş akılları sıra ders bile vermeye çalışıyor olabilirler.
-
@kderviş, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2 ay sonra seçim olsun yarın ilan gelmezse şerefsizim.
-
Bence bizim en büyük sorunumuz bürokrat kökenli bir bakanımız olmadığı için biz ne kadar derdimizi anlatmaya çalışsak ta empati yapamayışı.Örn naci ağbal maliye müf idi iyi kötü bizi anlıyordu.Ziya selçuk öğretmen adayları anlayabiliyor.Ama bizim bakan özel sektörde bulunmuş ve zaten kendisi zengin doğmuş yani bizi anlaması biraz zor oluyor.Eminim bakan olmadn önce guy ne dersen ne old bilmezdi.
-
@botan01 şuan bile bilmiyor olabilir
-
Evet büyük gün geldi. Hedef 200 bin tweet. İnş eşe dosta haber salın bu akşam iki saatliğine Twitter yıkılacak. Çevrenizde İİBF mezunları olsun olmasın herkese bize destek olmalarını iletin. Çalışması yapılan bir alımı bugün öne aldıracağız. Buna İnan'ın. Sosyal medyanın gücü her zaman kazandırır
-
@BrettonWoods, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Evet büyük gün geldi. Hedef 200 bin tweet. İnş eşe dosta haber salın bu akşam iki saatliğine Twitter yıkılacak. Çevrenizde İİBF mezunları olsun olmasın herkese bize destek olmalarını iletin. Çalışması yapılan bir alımı bugün öne aldıracağız. Buna İnan'ın. Sosyal medyanın gücü her zaman kazandırır
Evet herkes en az 200 tweet atmali
-
Başlıyoruz hazırız
-
Twitter etkinliklere yeni katılacak olan arkadaşlar lütfen tag i kendiniz yazmaya çalışmayınız tag e tıkladıgınızda sağ alttaki twit işaretine bastığınızda tag otomatik olarak yazacaktır boşluk bırakıp taleplerinizi yazınız.
ALINTI TWİTTER -
@hayırlısı035 DUYURU!!!!
Pazartesi 20.00 da sponsorlu etkinlik olacaktır
Kurallar;
İlk 15 dk,
-Etiket yapmıyoruz
-Görselli tweet atmıyoruz.Herkesi bekliyoruz....
ALINTI TWİTTER -
@hayırlısı035 tag nedir acaba? ben kaçırdım.
-
@sahaned tag 20:00 belli olacak hocam.
-
Bu etkinlik Bi farklılık yapıp etkinlikte konu tekrarı mı yapsak
-
@sahaned hocam tag bu #İİBFye5000Guy
-
Sayiyi gorebilen var mi katilim nasil?
-
@hayırlısı035 tekrarlanan tewen ne ya