2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
artık dayanamıyorum
-
Çok şükür yüksek puanla il gocten de elendim gönül rahatlığıyla guy icin utopik hayaller kurabilirim. Tabi bakan sözünü tutarda ilan gelirse..
-
@kepssmağduru bende sizinle aynı durumdayım hocam. Elimizi neye atsak çöp oluyor. Bakalım Guy'u nasıl berbat edeceğiz
-
İl göç çok yüksek kapatmış guyu daha çok bı kitle bekliyo o nasıl olur tahmin edemiyorum
-
Defalarca söyledik yüksek kapatacağını soruların kolaylık derecesini.. inanmadınız o kadar kişi 80 üstü yapamaz dediniz sonuç ortada.
80 üstü yapan 1500 kişi vardır en az.. -
@GelirUzmYard bravo haklı çıktınız gidin zaferinizi kutlayın kaybedenleri daha fazla üzmeyin yeter
-
Umutlar guyda sgk da duyum alan vs varmi:(
-
Maliye Bakanlığının SGK’dan istediği çalışmaların hepsi kamuya gelir yaratmaya çalışıyor. Moral bozmak gibi olmasın ama bu ortamda ilanın neden gelmediğini açıklıyor olabilir. Yine de çalışmaktan başka yol yok görüyorsunuz tüm sınavlar yüksek kapatıyor. Bence sınavın geç gelmesi hazır olmayan arkadaşlar için şans.
-
Yeter artık kaç yaşına geldik evden para istemek zoruma gidiyo yasitlarim atandı evlendi ben ilanin eli kulağında diyorum ne yani bizde mi kendimizi yakalım sesimizi duyurmak için bıktım ya kandirilmaktan
-
@paretowilffredo ilgoc dan sonra bize verebilcegn guzel haberlere muhtaciz ustad
-
Açıkladıkları sınav sonucu benim sonucum değil. Yıllardır bu sistemin içindeydim şeffaf olmadığını biliyorum ama bu kadar da ahlaksızlık görmedim. Hakkıyla kazanan arkadaşlara sözüm yok.
Ben işsiz kalsam da keşke ülkemde adalet şeffaflık olsa. En azından umudumu yitirmem adalet olunca. Bu şekilde ders çalışsam ne olacak ? -
@mhd tam olarak ne olduğunu yazabilir misin?
-
2018-2019 kpss sonrası ilk defa bir kurum sınavına girdim belkide benim gibi birçok arkadaş ilk sınavına girdi , maalesef olmadı .Kazanan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Ne yazık ki alımın bu denli düşük olduğu bir ortamda bu bize bir msj oldu . 4000 kişi başvurdu en sonunda 800 kişi mülakat 200 kişi alınacak kalan 3800 gene işşiz . Gene kaldık GUY ilanına e oda gelirse ...
-
Guy da artık 95ten asagı kapatmaz
-
@strtmn kimsenin uzun vadeli çalışmak istemediği il göç un kurum sınavı 100 soruda 83 doğru ile kapattı. 3 soruda iptal. 3 kurum sınavı 2 banka sınavı 4 de kpss gördüm böyle salakça alan soruları hiç görmedim. Ortada cebini doldurmaya çalışan ve üniversite olmasına rağmen bir tarafıyla soru hazırlayan bir kurum var. Olan yine bizim gibi emek verip karşılığının geleceğini sananlara oluyor. Olay bu.
-
@paretowilffredo ustad epeydir yazmiyor
-
@paretowilfredo ustad duyum vs varmi
-
İnsanın elinden bişey gelmemesi ne acı
-
Bu hafta vergi haftasıymış bence bu hafta ilan gelse güzel olur