2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar maliye konu anlatım placebo maliye ve ustadı maliye çalışan var mı aranızda ? Hangisi daha iyi ?
-
http:// www. kamuajans. com /m/?id=546922 arkadaşlar kamu ajansı haber yapmış tweeterda destek olalim
-
okadar twet attık kimse sesimizi duymadı başka birşey yapmak gerek
-
Gündeme girdik arkadaşlar hala gelmeyen varsa Twittera
-
Bir soru çözüp bir tweet atıyorum
Biz de isterdik puanımızı alıp tercih yapıp atanmayı -
Başlık sahibi arkadaş lütfen eli kulağında cümlesini silerse sevinirim gördükçe sinir basıyor
-
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Ben geçen de yazmıştım Alanyaspor maçında pankart açtırmaya çalışacağım diye ama siyasi içerik olduğu için kabul edilmedi. Kendim pankart hazırlayıp içeriye sokacağım ve maç başında açacağım, oradan sonra siyasi içerik diyerekten güvenlikler müdahale edecektir. En azından müdahale edilene kadar taşıyacağım. Genel anlamda her yerden hakkımızı arayalım. Hakaret, terör örgütü ile bağlantı vb. şeyler olmadığı sürece fişlenmeyiz. İleri demokrasiye sahip bir ülkeyiz. Lütfen hakkımızı öyle ya da böyle arayalım. İlan gelirse daha fazlası için isteyelim. Kısacası abartalım. O zaman bir şeyler düzelecektir. Selametle.
-
@muhmul5811, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İleri demokrasiye sahip bir ülkeyiz.
-
@strtmn Peki
-
Eğitimdeki arkadaşlara en az 1500 guy alınacağını 2000 de olabilir.ve üç il tercihi bu alımda yetişmezse bir sonraki alım için olacağını söylemişler.ve iş artık bakan onayındaymış demişler
-
@merasim34 farklı bi durum değil bu tek sorunumuz bakanın imza atmaması
-
@muhmul5811 hocam cabaniza saglik ama orada ters bisi yasanir vs isterseniz kendinizi zora sokmayin nacizane tavsiyem.
-
@Grimmjow tamam da ben söylemedim.Bakan söyledi.Ayrıca mecliste soru önergesi buna benzer şey söyledi.
-
Bugun bir saglam kaynaktan duyum aldim defterdarlik ve gib kararnamesi kulliyedeymis az kaldi ilana insallah. Daha once vmy yönetmeliği demistim onuj yayinlanmasi nisani bulurmuş.. saglam olmasa yazmadim icerik ogrenemiyorum ogrenirsem yazacam
-
@fatos kaynak kim hocam
-
@Marsiyal hocam spesifik birisi soylersem herkes bilir ozelden yaziyim merak edenlere
-
Kaynak önemli değil. Önemli olan umutların azaldığı sessizliğe gömüldüğümüz bu günlerde böylesi güzel haber duymak sevindirdi. Duyum gerçekleşir veya gerçekleşmez isteyen istediğine inanır ama böyle olumlu haberler lazım bizlere.
-
@Köşeminderi hocam karanameler yayinlanirsa görecez valla dogru mu degil mi bende merak ediyorum insallah dogrudur guvenmedigim biri dehil ama bakana bile guvenemedik baksaniza...bir umut... bende boylesine kotu bi gunde saklamak istemedim
-
@fatos hadi insallah
-
@fatos o zaman etkinliklerde sesimizi külliyeye duyurmamiz lazım. Aslında yüksek katılımlı Cimer etkinliği bu zamanda en doğru hareket olur.