2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Valla hiçbirisi şikayet etmesin kurumsal olmayan bir ayakkabı mağazasında öğleden sonraları çalışıyorum tanıdığımın yanında bir lcw dan çok daha yoğun çalışıyoruz yaşım 30 akşam eve geldiğimde yürümekte zorlanıyorum çünkü sürekli ayaktayım ve devir daim bir şekilde sürekli kutudan ayakkabı cıkarıyorum topluyorum müşteriyi alması için ikna etmeye çalışıyorum bzn konuşucak kelime bile bulamıyorum esnaf mağazası olmasından dolayı fiyatları sorulunca söylüyorum belki bir milyon kez hoşgeldiniz diyorum ztn öğle yemeği molan falan yok dükkan yogunsa gerekirse ağzında lokmayla ayakkabı veriyorsun bunları dükkanın sahipleri de yapıyor ayrıca insanlar seni köle gibi görüyorlar o numarayı ver bunu al kibar insana rastlamak cok zor azarlayanlar oluyor sesini cıkaramıyorsun çünkü müşteri her zaman haklıdır malesef pazarlık yapıyorlar sürekli laf anlatmaya çalışıyorsun sabah 7 de kalkıyorum 1 e kadar ders çalışıyorum akşam 8 e kadar dükkandayım HİÇKİMSE BNA MEMURİYETİN ZORLUĞUNDAN VEYA İŞİ BEĞENMEMEZLİĞİNDEN BAHSETMESİN ÇÜNKÜ BU RESMEN NANKÖRLÜKTÜR.Özel sektörde çalışmayan geldiği yerin bnce kıymetini bilmiyor insanlar şükretmeyi bilmiyorlar kısaca Allah geldiği yeri kimseye unutturmasın ve geldiği yeri hakedicek insanlara şu memuriyeti nasip etsin inşallah eğer bnde birgün o konuma gelirsem Allah haketmeyi değerini bilmeyi şükretmeyi nasip etsin inşallah
-
Ilan gelse bile magdur olanlar icin yasi esnetirler mi acaba ya bunu dusunmekten kafayi yedim
-
@poncik hocam gerçekten yazdıklarınıza sonuna kadar hak veriyorum . Özel sektörün zorluğunu bilmeyen yaşamayan memurluğun değerini bilemez. Bizler sürekli bı çare ders çalışarak umut ediyoruz en azından bı düzenli işimiz olsun diye çabalıyoruz . Rezilliği çekmeyen rahatlığın kıymetini anlayamaz zaten . Ve gerçekten de Rabbim gönülden isteyene ihtiyacı olana nasip etsin memurluğu. Degilse begenmemezlik yapacak.luksumuz kalmadi bu devirde. İşsizlik almış başını gitmiş . Allah yardımcımız olsun
-
@merasim34 60 bin kişinin sınava girdiği ve sınavdan itibaren nerden baksan en fazla 300 400 kişinin atandığı bir yapıda bu mesleği kötülemek tamamen yersiz ve gereksiz.
-
@poncik hocam maaelsef sorun da bu değil mi zaten. Şikayetçi olanlar mevki kazaniyor. İsteyenler istediğiyle kalıyor.
-
@merasim34ozaman bir önerim var "ya bumuymuş" diyenler kendinize kizmayi birakin ve istifa edin bekleyen ve hakeden çok kişi var. Nankörlüge gerek yok...
-
@scofieldmustafa tam üzerine bastın arkadaşım malesef vardır bunda da bir hayır diyoruz yeri geliyor dükkanda müşterilerimin ayagına eğilip bağcıklarını yapıyorım ve bundan gerçekten gocunmuyorum iş iştir fakat dairede üçbeş mükellefe laf anlatmaktan sıkılan arkadaşlarımızda işte neyse fazla birşey söylemek istemiyorum Allah yardımcımız olsun ne diyim
-
@poncik tam olarak bu Keşke ülkede herkes işini severek yapsa. Öyle güzel yerlere geliriz ki.
-
@poncik size helal olsun,kazandığınız paralar,yediğiniz lokmalar ananızın ak sütü gibi helal olsun.Çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Hayatin zorluklarını görmeyenler için,her şey zor gelir.Kısaca hayat üniversitesinden bir geçmek gerekiyor.Hayat gercekten cok zor.Sizi tebrik ederim
-
Vay, yine mi keder?
Ama artık yeter!
Yine kapıda kara geceler -
@poncik benim bir arkadaşım ptt gişe memurluğu kazanmıştı en son alımda.Ptt çok yoğun çalışanlar şikayet ediyorlar diye duydum sizde nasıl durumlar diye sormuştum.Kardeşim evet iş yorucu ama senin benim gibi özelde daha zor şartlarda çalışanlar için kolay demişti.Bu zor diyenler yeni mezun olmuş veya daha önce özel sektörde çalışmamış o zor çalışma şartlarını görmeyenlerdr.
-
Hadi bakalım yeni bir hafta ,yeni bir gün, yeni umutlar
-
Artık gelmeli ilanlar .aylardır bekliyoruz
-
@y-ayrancı_ogz01 eyvallah arkadaşım
-
@botan01 kaldıki gerçekten tanıdığım yakın olduğum kişilerin yanında çalışmama üzerimde satış patron vs baskısı olmamasına rağmen özel sektör gerçekten sıkıntılı bzn müşteriler öyle tepkiler veriyorki gözleri doluyor insanın yinede şükür ediyor insan tabi tanımadığım birinin yanında çalışmaktan iyidir Allah herkesin yardımcısı olsun ve şükretmeyi bilmeyi nasip etsin
-
@poncik kolay gelsin kardeşim, helal para kazanmak zor olmuştur her zaman. herkes hak ettiği iyi yerlere gelir inşallah.
-
bu ilan ne zaman gelecek yaaa ,artik gelsin cok yorulduk beklemekten,nasıl bir döneme denk geldik böyle yıllardır alım yok biz iibfliler cok mutsuzuzzzz sesimizi duyan yok muuuuu
-
Gerçekten bu ilan niye gelmiyor niyeee !
-
@Su28A çıldırmamak elde değil. Piskolojim bozuldu artık
-
Anlık ruh halinizi burada bizimle paylaşmak zorunda mısınız?
Sorularınızın muhatabı da bakan beeey