2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@akncıı
Anlik ruh halimizi okumak zorunda mısın?
Seninde muhatabın bakan beeey , hepimizin her iibflinin muhatabı bakan beey. -
@davinci1 belki de ben bakan beyi ciddiye almıyorumdur ki alınacak hali de kalmadı bence
-
@akncıı Bakan bey gülerek büyüme rakamlari acikladigina göre kesin dikkate alınmalıdır
-
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapılmış olan başvurunuz incelenmiştir. Başvurunuzda belirtilen Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı açılmasına ilişkin Bakanlığımızca çalışmalar yürütülmekte olup, söz konusu sınavın açılmasına karar verilmesi halinde ayrıntılı bilgi Bakanlığımız internet sayfasından (www.hmb.gov.tr) ilan edilecektir. Bilgilerinizi rica ederiz. Arkadaşlar ekimde mali hizmet için cimere başvurmştum şimdi bu cevap geldi
-
@maliyeci123 ekimin uzerinden kac ay gecti calismalara baslanilmislarsa kesin gelmeliydi
-
Arkadaslar gun birlik günü
Aynı otomobile sahip insanlar bile bugün ordusu icin mehmetçik icin toplanıp desteklerini belirtiyor.
Biz IIBF liler de bir etkinlik yapalim.
Kadro degil askerimizin yanında olduğumuzu belirtelim. Ne dersiniz?
ALINTI TWİTTER:: @mamudo_gurban -
@poncik Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
-
Günaydın arkadaşlar. Alican hocanın guy çıkmış sorular kitabını alan var mı ? Nasıl bi kitap Adem kılıça göre ? Yardımcı olursanız çok sevinicem:)
-
@essraa ben adem kılıçtanda imeceden de çalıştım zamanında ama en çok alican hocanın kitabından memnun kaldım fakat tercih meselesi kimisi ademi begenir kimisi imeceyi ama imece ziyadesiyle yetersiz bir kaynak ademde de eskiden cok hatalar vardı son durumunu bilmiyorum
-
@poncik çok teşekkür ederimmm . Son olarak bi soru daha sorsam ? Yıl olarak bütün guy soruları var mı yoksa eksik mi ?
-
@poncik en son sınavda imeceden çalıştım kaybettim bende memnun kalmadım ondan. Adem kılıç içinde yanlış olduğunu söylüyolar
-
bu cıkmıs soru kitapları neden fark ediyor bu kdr amaç soruları görmek değil mi??? Bende imece aldım ama diğerlerini alsam tek fark çözümü daha iyi anlatmış olması mı?
Ben zaten cıkmıs sorulara bel bağlamadan calısıyorm yani normal kpss kaynağından.. en son cıkmıslara bakmayı düşünüyorum.
-
İlan mi geliyor arkadaşlar ne bu cıkmış soru muhabbeti
-
İl göçte mülakatı başarılı olan arkadaşlarımız guya başvurur mu ? Yani bariz fark var mi aralarında bu meslek ile.
-
@ücüncütekil mülakat sonuçları aciklanana kadar herkes her yere başvurur Hocam sonuçta garanti değil mulakattan geçeceği
-
Bu son durumlar mi etkiledi acaba ilanın gecikme sebebi ne şimdiye çoktan gelmesi gerekmiyor muydu hani eli kulağında idi kafamda deli sorular özeti ne zaman gelir bu ilan ?
-
@Müşrif kaos yaratmaya ne meraklısınız yahu. Cümlemi dikkatli okumadınız sanırım mülakatı BAŞARILI olan dedim yoksa amenna tabiki de herkes her yere başvurulabilir, hatta başarılı olsa dahi başvurabilir bize düşmez o..
benim sorgulamak istedgim hangi meslek üstün görülüyor yani adam il göçü kazanmış ise guy ister mi hala onu merak ettim:)
-
@ücüncütekil Niye kaos yaratım kardeşim hiç öyle bi niyetin olmadı bugüne kadar. Dikkatli okumamisim demek ki iletimi olamaz mı
-
@Müşrif tamam hocam ikimizde anlık yanlış anladık o halde.
-
@frank eninde sonunda gelicek o ilan gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Napalım ne muhabbeti yapalım istersiniz ?