2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yapılacak şey belli pareto üstad bahar dedi bence baharda gelecek. Etkinlik metkinlik hikaye. Oturup çalışmak lazım guy gelirse guyu yapacağız kpss den sonraya kalırsa da zaten çalışmışsın girer kpss ye alırsın puanını yine beklersin. Yarın ilan gelecek gibi çalışmk zorundayız bizim kaderimiz bu millet 65 alıp atanacak biz kıçımızı yırtıp 80+ puanl bekleyeceğiz.
-
@Apologia pareto hoca hangi ay demişti hocam bahar olarak . Dediklerinize katılıyorum yine etkinlikleri yapılsın tamam ama bence etkiye tepki 0 .
-
-
@Su28A pareto ayrıca etkinlikle kendimizi hatırlatmanın da önemi vurguladı.Öğretmenler veya sağlıkçılar kadar ciddi etkinliklere katılım olmadığın için daha az tepki oluyor.Tepki olarak da bakanın bütçe komisyonda soruları cevap vermek zorunda kaldı.Ayrıca bakanın ziyaret ettiği illerde iibf arkadaşlar soru sorarak 1 ağızdan cevap aldığımız oldu.
-
@furkennnnnnn varmış hocam mesaj olarak geldi:)
-
@Apologia Katilmayin hocam o zaman. Boş konuşmamak da bi hizmettir, katkidir.
-
@Apologia Anında bize cevap verilcek kadar duyarlı bir ülkede yaşamıyoruz malesef. Bu etkinliklerle Sgk sureci mecliste gorusuldu . Etkinliklerle sesimizi duyuruyoruz bi açıklama elbette hakkımız ama gelmiyor diye susmamak gerek. Bizde diğer bölümler gibi pes etmenden yapsak eminim alicaz neticesini.
-
silinmiştir
-
@Müşrif hocam tepkim etkinliğe değil görmezden gelinmemize
-
@Apologia dostum etkinliğe katılmayabilirsin olabilir bu şahsi kararın ama hiç olmazsa böyle olumsuz şeyler yazıp etk katılacak arkadaşların motivasyonunu düşürmeyblrsn.
-
@botan01 hocam etkinliklere katılıyorum birlik olmak adına bi katkım olması adına. Yalnız sinir bozucu bi durum hiç kimse çıkıp bi açıklama yapmıyo ve ben de burada patladım. Çünkü etkilik bende suya yazı yazma hissi uyandırdı. Motivasyon konusunda haklısınız
-
@Apologia Hocam pareto üstadın baharda gelicek demesini çok güzel anlamışsınız ancak, her gün diğer sosyal medya hesaplarınızda harcayacağınız zamanı etkinliklere harcayın, içerde baskı çok kuvvetli, bu da kpss sonrasına öteleyebilir sınavı, dediğini gözünüzden kaçırmışsınız. Ki en önemli nokta buydu. Bunu kaçırmazsınız umarım.
-
@Apologia Karşımizdaki gereken açıklamayi yapmıyor diye kusersek daha çok bekleriz. Onlar cvp yetmesede msji alıyo. Bizden önceki arkadaşlar daha aktifti Hocam bizde haklı olarak kustuk sustuk bende yaptım. Ama baktım ki biz sustukca iyice görünmez olduk. Herkes katılsın arkadaşlar varsa bir çare bu yapabileceğimiz en kolay en masrafsız yol.
-
@Apologia bizleri mutlaka görüyorlardır görmemeleri imkansız en azından bir açıklama yapana kadar sürekli mesaj,e mail,cimer,etkinlik artık ne olursa onları bunaltmalıyz.
-
Mutlaka görüyorlardır belki bakanı etiketlediğimizde yardımcısı yönetiyordur görmüyor olabilir ama bakan yardımcısı gib sosyal medya hesapları inı etiketlediğimizde mutlaka görüp iletiyorlardır diye düşünüyorum ya da umuyorum
-
@Apologia, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
bizim kaderimiz bu
Harika bir detay sorumlulukların yerine getirilmemesi durumunda veya işin içinden çıkılamaz pozisyonuna geldiğimizde başvurduğumuz bu ifade, böylesine salt kullanılamaz. Kader diyerek konuyu kapatmak için önce müthiş bir gayret gerekir. Etkinliğe metkinlik diyerek, bu durumu matah görmek ve göstermeye çalışmak ayıptır.
-
Arkadaşlar dostlar...
Saygıyla yorum yapan herkes başımın tacıdır. Yazdıklarınızla etkinlik konusunda ikna oldum haklısınız. Benim tepkim yorulmuşluk, isyan ve tepkisizliğe bir tepki içeriyor. Umarım bu ilan bir an önce gelir. Herkes için hayırlısı olur -
@Apologia Gelicek inşallah gelicek gündemde 1. Siradayiz şuan ve emin olun hergun bu şekilde devam etsek kayıtsız kalamazlar. Sosyal medyanın gücü ortada
-
@strtmn sorumlulıklarımı yerine getime konusunda eksiğim yok. Kpps den gerekli puanı almışım bu zamana kadar bütün etkinliklere katılmışım benim bundan sonrasına yapacak bişeyim yok. Bzim kaderimiz görmezden gelinmek. Millet 50 k atama alırken 2k lık ilan için yalvarmak. 80+ puanlar alıp durmadan ders çalışıp ilan bekleyip sonra mülakatta elenmek. KPSS A grubu artık eziyettir zaman kaybıdır(işsiz biri için) saygılar.
-
75 puanla vergi müfettişi olanlardan 90 ile guy bile olamayanlara