2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Elbet İstanbul üniversitesinde okuyan ya da mezun arkadaslar takip ediyordur. Sesimizi duyurur musunuz
-
@profesör16 Kaynağınız nedir?
-
@paretowilfredo üstad bizim bu durumlar ne olacak var mı bilgin ? Çok sessiz herşey A grubu bitti diyor herkes.
-
@profesör16 tesskur ederiz hocam ama herkes artik ilanin gelmesini bekliyor eylul ekimden beri insanlarin duygularini sömürüyorlar herkes yoruldu sanirim
-
@hayırlısı035 haklısın Hocam da bir anlamda tepkiydi o talep. Anladılar, çekinirler sandım ama olmadı...
-
@sorucozucu Twitter'da duyurdum.Keske Afyona gelseler.
-
@profesör16, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba kiymetli arkadaslar, 2000 e yakin guy alinmasi konusunda duyum aldim iyi calismalar dilerim
Nerden aldın nasıl aldın ne demek bu ?
-
@Su28A hocam adalet bakanligi gençlik Spor bakanlığı falan p3 puanindan alım yapiyo onlar için bölüm şartı falan yok herkes basvuruyo hatta infaz koruma memuru 75 kadar bile dusuyo erkeklerde ablamın arkadaşı da 85le Ankara nüfusa atandı 81 le Manisa'ya atandı mübaşir olarak bunlar da var
-
Biri gelmiş 2000 guy alınacak diyor nerdeyse kimse dikkate bile almıyor. Bu süreci anlatan en net şey bu. O kadar yorulduk ki . Inancimiz kalmamış
-
1 saat once foruma katilmis hemen duyum paylasmis ..
Dikkate almayin dostlar bunun gibi delileri -
Başından beri 2000 guy zaten herkesin beklentisi ve tahmini. Biri desinki ilan gelmiyor sebep şu ama oda yok bu kadar sessizlik insanı boğuyor.
-
@whshw Bakan Aralık ayında eli kulağında diyor üstünden 3 ay geçiyor hala yok. Eli kulağında değilde başka bir yerinde galiba o yüzden gelmiyor:)
-
Instanbulda bir sürü iibfli vardır. Bir zahmet katiliverin arkadaşlar. Bekir bayraktar bence tam istediğimiz kişi. Buraya da girmezseniz artık ne diyeyim.
-
@izzo evet arkadaşlar daha bir buçuk saat var.Ayrıca giden arkadaşlar il tercih mağduriyeti ve yaş haddini de sorabilir mi?
-
Arkadaşlar üzülerek soruyorum. Bir cümleye tutunduk ama bakanın eli kulağında lafını söylediğini nerden biliyoruz
-
@Spesifik2019 Bakanın il ziyaretlerinde soru soran arkadaşlar söyledi
-
@Spesifik2019 şuanda Gelir idare başk. say. Bekir Bayrakdar durumu iletecek arkadaş arıyoruz.
-
@jeğrisi kesinlikle, ama arkadaşın dediğini doğrular bir bilgide ben aldım.Inanmayanlar ,inanmamakta serbesttir.Herkese kolay gelsin.iyi calismalar
-
@y-ayrancı_ogz01 Hocam tarih bilgisi var mı?
-
@jeğrisi nisan veya mayis