2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Müşrif hocam gündeme hiç girmedik. size özel gündem olarak ayarlanmış olabilir.
-
Kpssden sonraya kimse guy beklemesin.kurumici kpssye girdikten sonra onlarin sureci baslayacak sinavlariydi aciklandi etti...tam 4bin kisi alacaklar zaten ondan sonra guyun aaa bizde acik var diyip alima cikmasini beklemek aptallik olur.kpss den sonra uzuncaa bir sure gelmez.pareto bile yazdi soyledi
-
@sonunageldim kurum içi haksızlıktır
-
2018-2019 girenlerin 2020 ye mecbur girecek olanlarında günahı neydi
-
@merasim34 hocam sorma bu sürece girerken 90+ puanlar istediği yere giriyor saniyordum
-
Uzun zamandır etkinliklere katılıyoruz, katılmaya çalışıyoruz ama 2 yıldır en ufak bir tepki, bir hareket olmayınca insan çöküyor. Etkinlikleri bugüne kadar savundum hala da katılmaya devam ediyorum ama öğretmenler veya sağlıkçılarla bir değiliz. Onlar en azından bir etkinlik yaptığında falan bir geri dönüş alabiliyorlar. Biz sanki sevimli hayalet Casper'ız. Üzücü olan görülüyoruz, duyuluyoruz ama görmezden geliniyoruz..En acısı da bu.
Burada moral bozmak amaçlı konuşmuyorum ama ben 2018'den bu yana anladım ki etkinlikler bir yere kadar. @paretowilfredo nun hep belirttiği bahar geldi, çattı. Umarım kısa bir süre içinde ilan gelir..
-
arkadaslar paretonun belirttigi tarih araligi mart-mayis oluo demi
-
@rabia89 hocam Kasım’da olacak dediler daha sonra Şubat ayında olacak şimdi de bahar da olacak diyorlar. Ömrümüzden bir bahar daha gitsin görelim```
-
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 4 Mart 2020 Çarşamba(yani bugün)
bugün 09:00'da başlayan bu gece saat 24:00'ye kadar devam edecek.. Tatlı tatlı, yavaş yavaş ama bir o kadar da bu tagı gündeme sokmaya gayret ederek etkinlik var. Gün içinde ara ara twit atalım.
️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 5000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesi
Geleceğin için Sende Katıl
TAG BU #İİBFye5000GelirUzmYrdMüjdesi -
Valla arkadaşlar görülen o ki ne atılan twetetlerin ne duyumlarin bı manasi var guya bakan dedi eli kulağında diye o bile fos çıktı kasımdan beri gün gün an an ilan bekliyoruz ben bişey soyliyim mi bence kandiriliyoruz alım yapacak bakanlıklar çatır çatır alımlarını yaptı bizimki yılan hikayesine döndü a grubu bitti guyu bile kurum içinden alıyorlar atanmak isteyen b grubuna çalışsın şahsen öyle yapıyorum burada bekle bekle elimize bişey geçmedi bari b grubuna çalışalım da çift yıl fırsatını kaçırmayalim amacım moral falan bozmak değil gerçek olan bunlar
-
Büro Emekçileri Sendikası, 4 sayfalık vergi haftası broşüründe, sorunumuzdan, sadece 1 cümle ile bahsetmiş, nispet yaparcasına da o cümleyi kurum içi meselesini savunduğu paragrafın altına yazmış.
Genel sekreteri, gücüm yettiğince rezil ettim, telefonu kapattı, küfredemiyorum burada anladınız siz...
Bakmak isteyen sitelerinden, sağ tarafta afiş/broşür kısmı var oradan bakabilir.
Bugün Allah'in günü ya, olur da bürokratik ya da siyasi gücüm olursa, bu dalkavuklarla -üstelik bunlar güya muhaliflerdi- uğraşmazsam namerdim!! -
Ya o değilde bugun ilan gelse 2 ay sonra sinav olucak 1 ay sonra sinav sonuclari aciklansa 2 ay mülakat sürse 4 ayda sonuclar aciklansa neredeyse yine 1 seneye mâl olucak.Bu ilanin geciktiği her saniye bile aleyhimizeyken yaprak kıpirdımamasi insani cildirtmaktan baska bir sey yapmiyor.Allah sizi bildigi gibi yapsin , iki ay bekçi almayip daha az maliyetle şu alima ciksaniz kac bin kisi dua edicek ama yok ya yok yok.
-
Ne istiyorlar şu iibf den bi ilana çıkıp Sınav yapmak çok mu zor zaten hemen alım olmuyor bunun mülakatı osu busu of of bezduk da
-
@cemalicoşan Kardeş Büro Sendikaları kurumiçi çıkarmak için çaba sarfetti. Asıl GUYADER konuşmak lazım.
-
Benim ailem 2018 de b grubundan hazırlan dedi dinlemedim bin pişmanım arkadaşım 81 le mübaşir oldu ben hala ilan bekliyorum üç aydır da eli kulağında ohooooo artık bu hatayı tekrarlamiycam sizde inşallah kendi hakkınızda en hayırlısını seçersiniz arkadaşlar
-
@homecinomiss hocam 81 le nasıl atandı bölümü neydi ? İİBF de B den atama puanı da yüksek diyorlar tam bilmiyorum . 88-90 diyorlar mesela
-
Bugün saat 14.30 da İstanbul üniversitesi Fen Edebiyat fak. Cemal Birsel konferans salonunda “vergi uygulamalarında dijital dönüşüm” adlı Panele Gelir idaresi başkanı sayın Bekir Bayrakdar’ın katılması bekleniyor. Belki giden arkadaşlarımız olursa bir bilgi alabilirler.
-
İstanbul'da olan biri lütfen gitsin..
-
Merhaba kiymetli arkadaslar, 2000 e yakin guy alinmasi konusunda duyum aldim iyi calismalar dilerim
-
Arkadaşlar imkanı olan varsa mutlaka katılsın @sorucozucu