2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ücüncütekil guy da rotasyon olmadigi icin cogu basvurur. rotasyon il goc icin bir dezavantaj.
-
Arkadaşlar vmy'de de rotasyn kalkmadı mi niye sadece Guy için yazıyoruz etkinliklerde.?vmy daha iyi değil mi ?
-
@zeyyyuss hocam guy sayica fazla aldigi icin vmy gore..
-
Göçü kazansada kendi memleketinde guy olmak daha cazip olur herkes her yere başvurur
-
@essraa niye olayı benim sanki niye cıkmış soru muhabbeti yapıyorsunuz ilan mi var ortada gibi bir tavırla sorduğuma getiriyorsun hastamısın? Ben gayette iyi niyetimle cıkmış soru muhabbeti dönüyor ilan mi geliyor acaba diye sormak istedim tabi niyet kötü olunca karşıdakinin niyetide kötü geliyor otamatikmen sana hak veriyorum oyuzden.
-
adem kilicin guy kitabindan calisiyorum dostlar yanlis sorulari hoca twitterdan duzeltmis diger kitaplari bilmiyorum ama bu kitabi begendim
-
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 3 Mart 2020 SALI(yani bugün)
️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 5000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesi
Geleceğin için Sende Katıl
TAG BU::#22aydırgelmeyengeliruzmanyard -
En son guy alımı ne zaman yapıldı?
-
@frank yalnız yazdığınız yazıyı aynen tekrar yazmışsınız. Yani benim o şekilde anlamam gayet normal bi durum çünkü aynı şeyi tekrar yazmışsınız. Neyse kusura bakmayın yanlış anladıysam
-
@idarihakimmm ilan verilmesi 22 ay oldu
-
Hadi arkadaşlar etkinliğe TAG BU #22aydırgelmeyengeliruzmanyard
-
Arkadaşlar sağlıkçılar yine gündem de kpss öncesi 60 bin atama istiyorlar. Alirlarda buna hiç şüphem yok. Eğer sende emeğinin karşılığını almak istiyosan gir etkinliğe susma bu bizim hakkımız ! Bugün öyle bir etkinlik yapilsinki artık bizim içinde bıçağın kemiğe dayandığını anlasinlar !
-
@Müşrif sayılara bak, 50-60 bin... Ek olaraklari 5 bin. Şaka gibi onların ek dedikleri sayı bizim 3-4 unvana yayilsa, bayram ederiz...
-
Arkadaşlar aranızda Denizli de yaşayan var mi
-
@gozde41 afyon olmaz mı?
-
@gozde41 denizlide deniz yokmus
-
@strtmn Adamlar durmadan seslerini duyuruyor Hocam bizim gibi beklemiyolar. Bizde 2 gün yapıp 3 gün susuyoruz. Artık susmayin ya ne çıkar tweetardan diyenler bir kerede destek ol gor bakalım ne çıkıyomus. Hiçbir etkisi olmasa öğretmenler ve sağlıkçılar twetterla yatıp twettarla kalkmaz. Biz birlik olamadık vesselam. Emeğimiz hakkımız alana kadar susmayin arkadaşlar
-
Niye 22 ay hocalarim 2 yildir yazip gecsek olmaz mi? Ayi bile eksik soylememek icin cabamiz var ne ilginciz..duz 2 yil diyelim bence
-
Etkinlik yapsak ne oluyor? Son bir hafta içinde yapılan etkinliklerde 200 bin den fazla tweet atıldı. Ne oldu? Bakan çıkıp bi açıkma mı yaptı yahut herhangi bir tepki mi verdi? Yok. Alenen görmezden geliniyoruz. Benim etkinliğe inancım kalmadı. Gelecek ilan gelir etkinlikle alakası yok en azında HM bakanlığı için bu böyle bence.
-
Kpss den sonraya mı düşünüyorlar napıyorlar ilan için. Değil ilan bir kıpırtı bile yok.