2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Godot bana diyorsan dünyanın twetini attım adem hocanın dediğini dedim bende kendimden uydurma bişey degi haftaya ilan geliyomus mu diyim öyle diyenleri de gördük
-
Dikket ettiniz mi ne zaman tartışacak olsalar başlıklara dadanıyorlar, faaliyet esnasında da, kendi ifadeleriyle, her şeyi hallettiklerinden olsa gerek, yine de uğraşacak bir şey bulup bir köşede kalmayı seçiyorlar.
Kpss A bitti sanmıştık, B'deki masum fikir teatisine bile dadandılar, şimdi tekrar buraya geldiler. Ekürisi de gelir, herzamanki gibi, ardışık gönderilerle çok, hiçbir şey derler.
Engelli olduğunuzda, yazılanları okuyamaz, yapılanları göremezsiniz. Ayrıca "ben görmedim olmamıştır." düşünce biçimi, 1000 yıl evvel tarumar oldu, takipte kalınız. -
@homecinomiss Susanlardan bahsediyorum hocam. Susmadınızsa siz değilsiniz. Herkes anladı bence kimler olduğunu. En anlama ihtimali olmayan coşmuşlar bile
-
@homecinomiss Ayrıca adem hoca tk nın bir yan modelidir. Sözü ciddiye alınacak birisi değil. Böylelerinin laflarını da duyum diye buraya taşımak sadece can sıkar.
-
Elinde 2016 sonrası muhasebe çıkmış soruları olan var mı arkadaşlar? Varsa özelden atabilir misiniz:)
-
2020 de gemi gelecek inşallah
-
@Godot tuğrul baba yalan söylemez
-
Hiç duyum alan yok mu çalışamıyorum burada duyum paylaşmaktan korkan arkadaşlar bana özelden aldıkları "olumlu duyumları" yapabilirler mi ya biliyorum ilan gelecek ama benim puan yüksek değil yerleşebilecekmiyim diye düşünmekten çalışamıyorum ilan yakın olsa belki son bir gayretle çalışacam sayı tarih yönetmelik değişikliği duyumlarını yazabilirsiniz
-
Üstatlar gemi su alıyor haber gelmiyor mu sağdan soldan
-
@fuzuli benimde puanım düşük hocam . O yüzden asıl hedefim 2020 kpss ye yönelik çalışıyorum . İlan gelirse yine hazır vaziyette girmiş olurum . O sebeple çok kendinizi üzmeden devam edin yapacak birşey yok .
-
Hep oyalama yalan dolan
-
@Su28A hocam benim de puanım 76 ama a grubundan bu sefer olmazsa bırakacağım çünkü a grubu hem çok yıpratıcı hemde doğru düzgün alım yok arkadaşım 81 le b grubundan mübaşir oldu ben b ye yonelecegim
-
@fuzuli kpss yönelik çalışın zaten guy sınavını yaparsınız
-
Nacizane tavsiyem veya görüşüm guy ilanı bekleyen en az 12 ila 15 bin insanın hepsinin bakan beye mail atması. Baksanıza adı elif can soyadı yetim olan ve soyadı gibi yetim hakkını çok iyi gözeten (!) vatandaşımız durmamış üşenmemiş tek başına bakan beye dünya kadar mail atmış. Aynısını yapsak bir de biz denesek??
-
pareto twitter hesabında paylaşmış biz de destek verelim
-
@zeyyyuss, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
pareto twitter hesabında paylaşmış biz de destek verelim
Milliyet.com.tr bin Twitter hesabında paylasilmis
-
@Su28A hocam haklısınız zaten 2020 KPSS ye de başvuracam guy olmasa da KPSS olur ama ben KPSS de yeni değilim 8 sene olacak nerdeyse ama ben hem özelde çalıştım hem hazırlandım o yüzden ilk seneler B ye daha sonra A ya yöneldim ama çalışırken zor oluyor şu bir yıldırda çok iniş çıkış yaşadım önceki seneler işten gelince çalışabiliyordum haftasonuda çalışabiliyordum ama artık son demlerimdeyim işten gelince çalışamıyorum artık hafta sonu çalışıyordum ondan da bıktım hafta içi iş hafta sonu ders şimdi bakıyorum geçen yıllarıma ben kendime napıyorum diyorum bir tarafımda 8 yıl çöp mü olsun diyorum
-
Onca yıl hazırlanmışsın yinede düşük almışsın diyenlere bayansan işte sırf çalışmıyorsun eve hafta sonu misafir geliyor anneme ben ders çalışçam kütüpaneye gideyim diyemiyorsun gerçi belki hepsi benim bahanem mi yapan yapıyorsa ben yapamadım inişlerim çıkışlarım bitmiyor
-
Abbas Güçlü haberimizi yapmış acaba özelden ya da twit yoluyla ulassak sadece iibf sorunlarını anlatan bir haber yapmasını sağlayabilir miyiz arkadaşlar
-
Üstadlar, Çağlar Cilara, Nevşin Mengü, Medyascope, Yavuz Oğhan tarzı bağımsız haber kanalları/sunucuları, birçok gruba söz hakkı tanıdılar. Ben derim ki pazartesi yapılması planlanan etkinlikte onları da etiketleyip tweetler atalım; bize söz hakkı verilmesini talep edelim. Aramızdan bir temsilci, gider yarım saat de olsa mülakat verir. Gidecek olanı maddi/manevi destekler, talep edilirse de gider konuşurum.
Gündem asla ve asla ekonomi dolayısıyla işsizlik dışında bir şey değil. Anlayışla karşılayacakları kanaatindeyim.