2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Guy un ne olduğunu biliyordur inşallah çalışmalarımız devam ediyor bile dememiş
-
@akncıı gerçekten cok ilginç maille geri dönüş ihtimalide zayıf geliyor bana ama inşallah dönüş olur
-
@Ezgi71 zor ama inşallah yaparlar
-
-
@hayırlısı035 Üstad Twitter'da cevap vermiş.
''Buna ilave olarak iki hususu belirtmek istiyorum soran ve merak eden dostlar için. Abdullah Kiraz Beyin süreç hakkında bilgim yok söylemi bir geçiştirme değil, normal ve doğru bir yanıttır. Çünkü GİB Başkan Yardımcılıkları ihtisas üzre çalışan bir mekanizmaya sahiptir.Abdullah Bey'in alımlarla alakalı birimler ile bağı yok. Tamamen vergi uygulamaları ile alakalı dairelerden mesûl. Ayrıca kendisi Kurumda yeni de. Yani kulağının çok delik olmaması da, bu konu hakkında gerçekten bilgisinin olmaması da oldukça yüksek bir ihtimal.Alımlarla alakalı birimlerin başında Necmi Bey var. O olsaydı keşke orada çok daha net bir işaret alınabilirdi. Ancak dediğim gibi Kurumun iki numaralarından birisinin durumu yeniden dillendirecek olması da bence gayet güzel oldu. Bu yönden tekrar elinize sağlık.''
ALINTI TWİTTER::@TY_WilfPareto -
Arkadaşlar Necmi KESKİNSOY twitter,mail vb. hesabı bulabilen var mı?
-
@hayırlısı035 hocam bu bilgim yok iletiirm tekrar diyen kisiye bir kac gun sonra twitten yazsak
-
@fatos İşte Abdullah Kiraz twitter veya mail bulamadım
-
@hayırlısı035 Herhalde maili buldum
-
@fatos Abdullah Kiraz Beyin GİB organizasyon yapısı sayfasından aldığım mail hesabı:
akiraz@gelirler.gov.tr -
@hayırlısı035 yarın da mail etkinliği yapsak? Saygısızlık olur mu ? Güzel bir metin yazıp göndersek
-
Arkadaşlar son alımda guy olan bende bu süreci iliklerine kadar yaşamış 5. Senesinde atanmış biriyim . Şu an Ankarada eğitimdeyiz . Yanlış anlaşılmak istemem duyumcu deilim lakin bende bu forumun ümit ekmeğini çok yedim o yüzden paylaşmak isterim . Burda üstadlara yeni ilanı soruyoruz birisi çalışma yok , birisi çalışma olsada söylemeyiz dedi. Bi tanesi de çalışma var bakana sunduk ama ne zaman onaylanır onu bilemeyiz diye bi yanit verdi . Umarim en yakin zamanda ilan gelir hepimizin yüzü güler . Bu süreci ne yüksek puan alanlar ne çok çalışanlar tamamliyor bu süreci sabırlı olup her an sinava girecekmis gibi hazirda bekleyenler tamamliyor . Allah herkesin yardımcısı olsun .
-
@hayırlısı035 tweet atmak yerine mail atmak daha etkili olur.
-
@Ekonomist, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Burda üstadlara yeni ilanı soruyoruz birisi çalışma yok , birisi çalışma olsada söylemeyiz dedi. Bi tanesi de çalışma var bakana sunduk ama ne zaman onaylanır onu bilemeyiz diye bi yanit verdi .
Siyah, gri, beyaz / neyse ki beyaz ile bitiyor.
-
Kiymetli arkadaslar Merhaba 2 yil once bende bu sayfaya defalarca acip bakiyordum duyum alinca uyelik yapip paylasmak istedim belki bir faydam olur die iyi geceler arkadaslar..
-
@profesör16 Hocam İlanım geleceğiyle alakalı bir beklenti içerisindeyiz zaten zamanıyla alakalı Bir bilginiz mevcutmu ve kaynağınız nedir?
-
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 5 Mart 2020 Perşembe (Yani Bugün)
20:00
TAG satın alındı.
️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 5000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesi
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacak.Karışıklık olmasın diye # olacak. -
12-13 mart tarihlerinde vergi mufettis derneginin kongresi olacakmis bakan beyde orda olacakmis yer halic kongre merkezi gib baskanini bilmiyorum ama ust duzey maliye bakanlığı yetkilileri hep orda olacakmis istanbuldaki arkadaslara duyurulur.
-
bilmiyorum yazıldı mı fakat daha önce çalışma yok dediğim bir konuda yeni gelişme var bildirmek istedim.
il tercihi konusunda tercihin 5 e çıkacağı ile ilgili çalışma var arkadaşlar. umarım yeni ilan bu düzenleme ile gelir. il tercihi 5 e çıkacak inşallah. çalışma olduğunun haberini aldık..hayırlı olur umarım.
@eomer hocam özellikle sizin de bilginiz olsun -
@davetsiz hadi inşallah