2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Baya bi kurum sınavı açıklandı 90 üstü yaklaşık 120 kişi çekilmiştir heralde.
Bi de ben artık 24 nisanda Ramazan başlayacağı için hazirana kadar sınav olmıyacağını düşünüyorum.
Yine ilan haziranda sınav Ağustos yaparlar
Maalesef durum çok kötü -
Dostlarm saat 12.00 de kendi çabamızla etkinlik yapacağız 00.00 a kadar devam edecek yayalım lütfen
İlk 15 dk etiket yapmıyoruz görsel paylaşmıyoruz
ALINTI TWİTTER:@iibf99816909 -
Arkadaslar olumsuz dusuncelerinizi lütfen burda paylasmayin..Hepimiz yeterince tukendik..Kalan son umutumuzla çalışmaya çalışıyoruz..Bu yorumlar sadece bizi daha fazla yıpratıyor.Sonucta hala burda olduğumuza göre umutumuz hala var demek ki..
-
Bir arkadaşın güzel yazı:
Herkesin ne çok fikri var bee!!! Arkadaşlar etkinlik yapacaksanız yapın ama naçizane tavsiyem kimseye yardımcı olun hocam, sesimizi duyurun diye gitmeyin. Çünkü size değer vermekten, sesinizi duyurmaktan çok daha fazla üzülmenize, kırılmanıza sebep oluyorlar.Yapın etkinliği, etiketleyin yetkili olan kişileri gerisini Allah'a bırakın. En azından saçma sapan tweetler ile sizleri bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanların önüne atmazlar. Zaten zor dönemden geçiyor herkes kendinizi en azından bu yolla yıpratıp kahretmeyin..
ALINTI TWİTTER:@iibfli_muhtar -
Gördünüz değil mi vicdanı tükenmiş beyaz yakaların tam olarak bilmediği bir konu hakkında bile nasıl herbokolog kesildiğini ? Yazık bize ki yardım istiyoruz. Yazık bize ki çaresiziz. Binlerce genç aynı sorundan muzdaripken bir tane bile bizlere yardımcı olabilecek bir Büyük bulamamak sanırım bu ülkeye özel birşey. Yaşadığımız sorunları, başarılar kazanmamıza rağmen soru işaretleri içinde geçirdiğimiz şu aşağılık günleri doğru düzgün duyuramıyoruz bile. Sabır diyorum. Rabbim umarım bizlere de gün yüzü gösterir, emeklerimizi mükâfatlandırır.
-
Özgür hocam sen ne değişik bir hocaymışsın be. Arkadaş mevzuyu bana anlattı. ben bi dinleyiciyim.
bu şu demek değil ki; tagımıza davet edeceğiz, burada bize kinayeli kinayeli laflar sokacaksınız.
yok devletde çalışmayın yok özel daha iyi . çocuk sana sıkıntıları dile getirmen için mevzuyu açıyor. ama siz düzeysiz bir konuşma yapıyorsunuz.
yani kusura bakmayın ama sizinde karşınızda da çocuk yok yani. Yani ingiltere prensiyle mi konuşuyorum anlamadım ki. -
Ya arkadaşlar şu duyumcuların hepsini fırlatıp bir kenara atın artık. Bakan açıklamış sınavın geleceğini, 2-3 ay geçmiş olabilir ama bu alım olacak. Otur çalış vs burada ne zihniyetler var yıllardır böyle her çeşit insan var. Yok ben şöyle yok gelmez yok yarın gelir... Ya tamam arkadaş sen biliyorsun. 24 Nisan'da Ramazan'ın başlaması ile ilanın ne alakası var onu da anlamadım. EĞER BiR ŞEYLER YAPMAK iSTiYORSAK LÜTFEN ETKINLIKLERE KATILALIM... ( Her nasip kendi zamanına esirdir.)
-
@urfaspor63 kimseye minnet etmicez bundan sonra belli basli hocalarımiz bize yeter. Mahfi hocada özgür demirtaşa sert cevap veren birinin iletisini begenmis sagolsun
-
@fatos Twitter etkinlikte duyurcam
-
@hayırlısı035 aynen hocam iyi olur
-
Malum kompradorun hayal dünyasına çok takılmayın, dünyayı sizin gözünüzden görmesini beklemeyin. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Destek verip vermemesi mühim değil, cevapla istenen alınmış bence. Mahfi hocanın duyarı var gibi görünüyor belki kendisi üzerine gidilebilir.
-
Hadi arkadaşlar etkinliğe TAG bu #Albayraktan5000GuyMüjdesi
-
#Albayraktan5000GuyMüjdesi tagıyla Twittera davetlisinz
-
Benim bulunduğum whatsapp gruplardan duyuru yaptım başka gruplar varsa duyuru yapabilir misiniz?
-
@fatos duyurdum.Hocam hem 12 hem de 13 martta olucak toplantı.
-
Bakanlık yapmaz ülke ülke gezersin,
El pençe divan, protokol bilmezsin,
Ramazan demez, bayram bilmez,
Ahaliyi işsiz, mutsuz eylersin,
Takati kalmayandan bir de oy istersin... -
2018'den beri Guy bekleyen arkadaşlara birşey soracağım. Acaba geçen sene de mi böyleydi herşey ? Yani ilan gelecek gelecek diye diye temmuzu mu gördünüz ? Yoksa bu yıl daha mı farklı? Yani farkı var mı iki bekleme süreci arasında? Bu kadar uzun süredir nasıl ders çalışmaya devam ediyorsunuz ? Artık delirme noktasına geldim. Geçen sene ki süreci aynen işliyorsak, birşeyler farklı değilse emin olun yalan oluruz hepimiz, umut ümit denen şeyleri bir kenara atmamız gerekir.
-
@lannisterjk hocam hiç bu kadar uzun olmamıştı
-
@karamell ne olmamıştı hocam ?
-
@lannisterjk süreç bu kadar uzun olmamıştı hocam.Şöyle söyleyeyim 2017 guy mülakatları 6 ekim 2017de bitti.2018 guy yazılı sınavı ise 18 ağustostaydı ki ilan 45 gün önce geliyor. Yani şu an bizim sürece bakarsak 2019 da ilan gelmeliydi ama es geçildi yıl.