2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mhd bakan beyin bir iki hafta lafı neydi onu düşünüyorum bu aralar. hani orda ki bir iki hafta söyleminde ki amaç neydi ? acaba Guy alımı yapılıp yapılamayacağına mı karar verildi o bir iki haftada. çözemiyorum artık.
-
@strtmn latife beyanı başka izahı yok.
-
Arkadaşalar etkinlik başladı hadi. TAG bu #İİBFliKadınlarİlanBekliyor
-
İlan geliyormuş GİB 2000 tane kadın gelir uzman yardımcısı alacak erkeklerin gözleri yaşlı:)
-
@LioN, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İlan geliyormuş GİB 2000 tane kadın gelir uzman yardımcısı alacak erkeklerin gözleri yaşlı:)
Önünüzden 2000 kişi gitticek bence siz de sevinmelisiniz
-
-
Herhalde nisana kadar gelir ilan
-
Pareto'nun geçen seneki öngörüsü 2020 ilkbaharda ilan gelmesi yönündeydi.O zamanlar demiştik çok geç,o kadar da olmaz inanmak istememiştik.Şimdi ise bu gerçekleşirse sevinçten havaya uçacağız.
-
@IS-LM anlamadığım husus, bize kahve ismarlamasina da gerek yok bakanın. Twetter'dan basit bir bilgilendirme yeterdi. Kaç tane etkinlik yapıldı, edildi. Ne bileyim, bizim açımızdan epey nahoş bir durum. Fazla bir şey söylemek istemiyorum.
-
Bir de dememiz mi bende iibf liyim merak etmeyin diye gel de ölme.empatiye gel.
-
Allah aşkına bu ilan ne zaman gelecek !
-
@strtmn bu kahve olayı nedir hocam ben anlayamadım.
-
@Su28A gelmemesi gelme ihtimalinden daha yüksek. Sadece söylentiler var
-
@grundig vay be demek istiyorum. Kaç yıldır etkinlik yapıyoruz, bir cevap alamadık, bakan bey kahve içtiği yurttaşa, bir de cevap verdi. Bizim hali pozisyonumuz icabı kabullenmekte güçlük çekiyorum. Yoksa bir bakanın halk ile hemhal olması kadar doğal bir şey yok tabi. Ne bileyim..
-
@paretowilfredo . alım süreciyle ilgili bir açıklama yapılmamasını nasıl yorumluyorsunuz en azından şunu bekliyoruz ya da su hazırlığımız var denilebilir o kadar kişi twit atıyor sonuçta.
-
@strtmn ilana dair bir bilgi var mı?
-
Siyasilerin ne kadar samimiyetsiz, show peşinde olduğunun göstergesi kahve olayı ve arkasında twetleşmeler.
Bizim içimizden de binlerce kadın arkadaşımız emeğinin karşılığını almak için tweet attı , sesini duyurmaya çalıştı. Görülmedi mı o tweetler ,mesajlar ? Görüldü. Onları davet et veya mesaj at kahve de ikram etme, alım yapmıyorsan da bir açıklama yap. Hayır onların tuzu kuru değil.
Yarın da basında hazine ve maliye bakanı sosyal medyadan tanışma talebinde bulunan vatandaşı kadınlar gününde kırmadı kahve içtiler diye yuttururlar. Biz de yeriz.
Yazık,bizim 22 aydır attığımız tweetlerin birine cevap vermedi. -
@jamiryoo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn ilana dair bir bilgi var mı?
@paretowilfredo karışıklık olmasın
-
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yarın saat 11.00'de Denizli'de, saat 16.00'da Uşak'ta iş dünyası ile bir araya gelecek
-
Ya Denizli’de Uşakta arkadaşlarımız olsa ne yazar ? Onlar saatlerce dışarda bekleyip güvenlik ordusunu geçip ulaşsa ve ilana dair bilgi alsa inanacak halimiz mi kaldı ? Üç ay önce eli kulağındaydı hiç bi söz bunun kadar umutlandırmamıştı beni sonuçta bakan dedi diyordum kendime..