2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@rabia89 bir deneme yaparak fikir edinilebilinir belki...
-
@cemalicoşan Ben bakanın afyona gelmesi bekliyorum.Ama seçim döneminde bile uğramadı.
-
2 yıldır o kadar etkinlik yaptık ilan gelmedi örneğin bakan son baharda gelecek dese ya da seneye gelecek dese ne yapıcaz şunu anladim kimse bizi takımiyor sosyal medya ile olucak is değil bu
-
Bakan veya bakan yrd bu hafta perşembe cuma bir konferansa katılacaktı sanki oraya gidilse nerdeydi unuttum
-
@izzo halic kongre merkezi
-
@rabia89 şöyle söyleyeyim daha önce girdiğim sınavlardan 80 ve üzeri almış biri olarak askerde olmam dan dolayı çalışmadan girdim geçen yil ki kpss ye 74 aldım sınavdan önce en az 3 ay çalışmak gerekiyor konuları hatırlamak için.
-
Alıntı (Bir arkadaş twitterdan paylaşmış) 🥺Kendim bilgim olmamakla birlikte bi kaç arkadasmn dediklerini aktaryrm Denizli ziyareti adına yineliyrm başkasndan aldığım bilgiye göre Bakanımız ilanın eli kulağında olduğunu 1000-1200 civarı guy alımı olacagnı söylems denilene göre paylasmak istedm sizlerle
-
@mervenil 1000-1200 mü abbovvvv . Tası tarağı toplayalım biz
-
@mathilda umarım gerçek değildir yoksa emeklerimize bu kadar bekleyişimize çok yazık olacak
-
@mervenil kesinlikle katılıyorum 2 yıllık bekleyişe sayı daha çok olmalı
-
1000 1200 az bir sayı mı arkadaşlar . (bilmediğimden soruyorum )
-
@ekeblad 2 yıldır guy, 3 yıldır vmy gelmediğini düşünürsek çok az. 1000 kişi demek 80 altı alanların şansının çok çok aza inmesi demek. 90 ile guy olan arkadaşları görmek demek. 75 ile vmy olunan günlerden bugünlere....
-
@mervenil hocam en son eli kulağında demesinin üzerinden 3 ay geçti budefa aynı kulakta değildir umarım
-
Cok uzulerek söylüyorum umudumu asla kaybetmedim ama biraz bana bakanın oyalama taktigi gibi geldi.. bi kahveye cevap 120 bin twite 3 maymun...
-
@fatos bende karamsar olmak umut bükücü olmak istemem ilanın kesin geleceğini düşünenlerdenim ama bu kayıtsızlık öteleyebildiğim kadar ötelemenin ne faydası var herhalde istihdam edeceği bir avuç insanın maaşının yükünü düşündüğünden değil, başka mantıklı birşey gelmiyor sebep olarak aklıma
-
@bulut25 kesinlikle gelecek hocam bunda hem fikirirz ama surekli bir oteleme bu oteleme devam ederse artik sayiyida onemsemeyecez yeterki gelsin diyecez elenirsek nolcak 2 yil daha beklicez ilanin gelmesi degil istediğimiz iibf yi rahatlatacak sekilde gelmesi sart 1000 cok sacma.. sadece istanbula yetmez o sayi
-
@paretowilfredo dostum hep 1500 Dedin senin dediklerine çok inanıp güveniyoruz Bakan bey bu sayı ile bizi üzdü umarım yanılmıştır.... bi fikrin var mi
-
Yapacaklarının bu olacağı belliydi iki yıldır alım yapmıyoruz üçbin alım yapalım diye düşünecek kadar düşünceli olsalardı 22 ayı alımsız geçirtmezlerdi zaten
-
Kimin eli kimin kulağında ??aynı bünyede degil herhalde kulak ile el .. Bıktırdı artik , alacaklari 2000 , 3000 kisi sanki 60000 istedik
-
1000 kişilik alım olursa yandık bu kadar bekledik puan yüksek kapatır büyük ihtimalle:(