2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 Sınava 4 ay var bu arkadaşa inat gece gündüz çalışıp 88 puanım vardı onu 90 üzerine çıkartacam. Sanıyor ki o insanlar 2020 den yüksek alamıcak
-
@Fischer murat güzelli var.
-
@hayırlısı035 şu forumda bir kaç kere sin-kaflı konuşmamıza müsaade edilmiyor mu ? @paretowilfredo bir şey denemek istiyorum da.
-
@hayırlısı035 valla kardeşim Şu puanları tartışmaktan önce, 2000 sayısını, aynı gün sınav olmasını aydınlatmak için çaba göstersek sanki daha iyi olacak . 2018 puanlı adaylar sonuna kadar haklı taleplerinde bu ayrı.. ama önce su tartışmaları yapmaktansa her bir kadro için makul kadroları alabilmek için uğraşmak gerek.. avukat guy defterdar vergi müfettiş yardımcısı hazine maliye uzmanı tüm bunlar için 2000 çok can yakar, yakacak.. önce şu sayıları artırabilsek keşke..
-
@berkay bende senin gibi tezi verememiştim kasımda gideceğim yazıyordu ama şubatta gittim dediğin gibi erkene aldılar beni. Sınav konusuna gelince yıllarca bu süreci yaşayan birisi olarak sınavın sonbahara doğru geleceğini düşünüyorum ben çünkü içinde bulunduğumuz durum bunu gösteriyor.
-
@nic39 tamam twitter da ayrıca bunla ilgili metin hazırlacağız. Ama 2018 mağduriyeti için mücadele ediyoruz.Çünkü birçok 2018 bu kadronun gelmesi için bir buçuk yıl uğraşıyoruz.benim 2019 puanım olmasına rağmen
-
@mbguy ??
-
@mbguy Boşverin dostum. Biz yaraşır davranmaya devam edelim
-
Murat hocam bu akşam saat 18:00 gibi RS FM'de @atigunerati sunumuyla gerçekleşen radyo programına katılcak İİBF'lilerin sorunlarını anlatıcak. Radyo frekansları için kanalın sitesine bakınız. Ayrıca tüm sosyal medyada Facebook Twitter Instagram duyuralım.
-
@hayırlısı035 evet yazdığım gibi yalnızca murat hocamız var.
-
@hayırlısı035 sizin iletinizi cevaplayınca laf size gitmiş gibi oldu Hocam afedersiniz 🤭 içerikte paylaştığınız şahsiyete bütün cümlelerim
-
@hayırlısı035 dinlemek istemek isteyen için ama daha çıkmadı
bağlantı metni -
Yayın başladı arkadaşlar. An itibariyle...
-
@hayırlısı035 başladı
-
Hemde basına ilan vermiş gibi olduk
bağlantı metni -
tüm konulara değindi sağ olsun. radio kanalı ne kadar tanınan/dinlenen bir kanal, ne kadar ses getirir bilinmez ancak kanaatimce bu da bir adımdır. daha birçok radio kanalına bu şekilde katılabiliriz. özellikle muhalif kanallardan.
-
Hocamız sayının yetrsizliği konusunu unuttu galiba.
-
@Fischer Hocam bu kanal herkesin bildiği kanal özellikle son günlerde.Ama güzel oldu gazete ilanı gibi oldu.Murat hocama teşekkür ederim.
-
@hayırlısı035 ooooo bu baya iyi olmuş
-
@strtmn rusya aramızın bozulmasına dua edelim