2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo hocam aman Allah korusun vazgectim ben daha guy vmy sınavları gorecem insallah
-
@y-ayrancı_ogz01 Peki hangi yılın puanları geçerli olacak bilginiz var mı ?
-
@fatos şuanki durumda ikisini göremezsiniz
-
@Ertuğrul-Bey dostum bence 2018 puanlarına halel getirmeyecekler.
-
Öğretmenler Medine fukarası gibi yeminle bizde öyle olalım.
-
Haydi giriyoruz gündeme 2400 tweet olmuş elinize kuvvet
-
@zenginmemur hocam Allah soyletti belkide son durumun farkindayim
-
Bu 2000 guyda mühendis alimida olurmu daha once olmustu ondan sordum cok bilgim yok kusura bakmayin:))
-
@fatos malesef birini gorucez gibi hocam İnsallah şu ayni gün olma konusunda bi aciklik getirirler
-
2 binin içinde herşey var. Muhendisde olur kardeşim. İmamlar, müezzinler, zabıta, katip mübaşir, hepsi pakete dahil:)
-
Bu 2018 kpss puanı guyda olur mu olmaz mı sorusu salgından dolayı 2020 kpssnin yapılma tarihi ve herşeyden önemlisi sonuç açıklanmasına bağlı resmi ilandan önce kpss 2020 sonuç açıklanırsa muhtelemen son iki yılın kpss sonucu diyeceği için kpss 2018 puanı puff uçacak bunu değiştirecek tek şey salgının durumu ve kpss 2020 sınavının yapılış tarihi
-
@Manchester 2020 de dahil edilirse büyük sıkıntı çünkü kpss ye girecek aday sayısı artacak ve rekabet hem il tercihinde hem de kurum sınavında artacak. Şimdiden sözünü almış gibi oldu 2020 liler
-
@LioN iibf liler için sadece stoklarla sınırlıdır.
-
@akncıı sayı da az gelecek bu durumda. Şimdi de az tabi ama büyük bir risk yok en azından ama dedigim gibi olursa bu sayıyla büyük sıkıntı herkes için. Şuan 82 alan müfettislik sınava girebilecekken 2020 kpss sonrasında riske girer
-
Hadi arkadaşlar durmayın tweet atın öğretmenler 90bin tweet atmış biz 10bin bile atamadık duyurun sesinizi
-
Ilan gelse bile kpss basvurularina kadar gelmeyecek bence başvuru artırmak için... az para yatirmayacaz sonuçta 2020 le alir belki diye herkes başvuracak akilli adam canim...
-
O kadar çabala bunca yıl bekle ne olduğu belirsiz ilanla yüzleş.. 2018 puanı kabul edilmesin-edilemez diyenlere çok pis küfrederim
-
Sınav ve mülakat tarihlerinin önceden açıklanması güzel birşey. Yıllardan beri İİBF nin beklediği şeffaflık bu. Millet otursun ona göre çalışmasını yapsın. Fakat son 2 yıldır cidden maliye açısından yaprak kıpırdamıyor. Birçok mağduriyet oluştu. Verilen kadro sayısı yetersiz. Bu süreçte kimse mağdur olmamalı. Ne 18 liler ne 19 lular ne de 20 de sınava girecekler. Hepimiz biriz en nihayetinde hepimiz İİBF liyiz. Keşke Ekim'de 18 ve 19 lular için sınav yapılsa aralikta da 20 liler için ilan gelse. Ve bundan sonraki süreçte ise bakanlık senenin başında düzenli olarak alacağı kadroları ilan edip tarihine kadar açıklayıp teammül haline getirse bunu.
-
Bugünden 7 ay sonrasına tarih verilmesinin amacı ne? Mülakat vs. atanması 1 yılı bulacak, belki geçecek.
Bütün sınavlar Ağustos'ta gayet rahat yapılabilir. Temmuzda osym bir sürü sınav düzenleyecek. Herhangi bir engel yok. Ağustos'ta yapılırsa hangi yılların sınava gireceği tartışması da sona erer.Hem sıcaklarda virüsün etkisinin azalacağı söyleniyor. -
@Nantes hocam son sınav tam iki ay kala başvurular alındı. Yani o hesaba göre Ağustos'ta alırlar. Ben diyorum 2020li dostlar ilk bir puan alabilsinler sonra bu işlere bakarlar saçma bir konu yani