2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ramazan ne alaka hocam? Ramazanda kepenk mi kapatıyorlar anlamadım
-
@kerimoglu ilahi numaraları yazdım ben isim isim söylüyorum yorgunum artık sizlerde haber alıp yazarsanız okurum ben de benden bu kadar .
Adamcağız siz böyle yapar her gün ararsanız nasıl olcak dedi haklı -
Bu adamcağız sınavın 13 martta kesin olacak diyendir . Aynı tavırla net konuştuğunu söyleyebilirim .
Olağanüstü durumlar hariç elbette . -
Kurumun birşeyleri zorlamayla yaptığını biliyoruz sanki aramazsak yine bu işi umursamayacaklar uzayacak gibi geliyor o yüzden arayacağım öğleden sonra
-
Arkadaşlar, bayramdan sonra haberini alırız demiş ya biri, mülakat tarihi bayramdan sonraysa daha önce sitede yayınlanmış olması gerekmez mi, sonuçta mülakatı bayramdan sonra yapmayı düşünüyorlarsa bunu daha önce açıklamaları gerekir yoksa bayramdan sonra ilan edilirse yine 1 ay bekleriz
-
@atanamayan, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar mülakatlar ortalama olarak yazılı sınavdan 3-3.5 ay sonra başlar. Mülakatlardan ortalama 10 gün sonra da asil yedek kazananlar belli olur. Süreç pandemi etmeni dışında normalde bu şekilde ilerler.
Siz guysunuz yanlışım yoksa , son sınav 18 agustosta oldu yanlışım yoksa aralıkta mülo oldu açıklanma 17 mayıs yani ben gib için 4 ayda süreç tamamlanmasına hiç şahit olmadım . Gönlümüz bundan yana tabi . Bekleyeceğiz zaten süreçler hızlı olsun belki diye aramalar oluyor , nasip .
-
Dün guy bir arkadaşımla konuştum süreç uzar mı uzamaz mı bilmiyorum ama çok fazla ihtiyaç var ben hızlandırırlar diye düşünüyorum dedi
-
Hangi numarayı aramalıyız?
-
@modifix 0312 387 33 45 1325 sayın müdür yusuf bey komisyondaydı bugün geç ulaştım . Başka birini değil ,memurla konuşmayın ,müdürle kunuşun daha net.
-
maalesef mülakatla ilgili herhangi bir gelişme yokmuş hiç bilgimiz yok dendi
-
@aytenka inşallah mülakatlar erken olur da Allah nasip eder kazanırsak işe erken başlarız ya önceden sınav derdimiz vardı şimdi mülakat bekliyoruz hep belirsizlikler
-
evet benim de isteğim bu tarihi belirlesinler şu belirsizlik ortadan kalksın ona göre iiçimz rahat etsin artık şüphe duymaktan yoruldum
-
@karar hocam herseyde aramamiza gerek yok bence beklicez artik kimse bilmiyor ama size söyledikleri gibi olur heralde
-
@karar hocam siz dedikce merak ediyor iyice size ramazandan sonra mi olur dediler bir de tarihleri iyi hatirliyorsunuz ne kadar sure once aciklarlar
-
@kpsslik 2015 kasımdaki sınavın mülakatı 31aralıkta açıklandı martta yapılmaya başlandı nisanda sonuçlandı 2017 mayıstaki yıl bitmeden süreç sonuçlandı daha kısa sürmüştü 2018deki guy agustosta yapıldı mülakat tarihleri şubatta açıklandı nisanda mülakatlara başladılar 17 mayısta sonuçlandı işe başlamalar kimin temmuzu agustosu buldu kiminin eylülü
-
-
Bana hafta sonu bir sınavımız önümüzdeki hafta da bir mülakatımız var o yüzden şu an yoğunuz ama guy mülakatı için bir bilgimiz yok dediler
-
@poncik ben de merak ediyodum sizi ne yaptılar sınavda diye sevindim sonuda gelir, lehimize olur umarım:) @strtmn ses seda yok kaçtı mı ki:) artık son bulsun gib bizim için . Tüketti .
-
@karar
Hocam kimimizin sevinci kimimizin üzüntüsü oluyor.
Emek veren herkesin karşılığını aldığını görmeden hiçbirimize derin nefes yok. -
Arkadaslar kurumici alıma dur demek icin forumdaki linkten ulaşabilirsiniz. Buna dur demezsek alım falan göremeyiz başka yakin zamanda. Dava yoluyla hakkımızı gere alacaz inşallah birlik olmazsak daha çok hakkımız yenir.