2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@selin-96 https://mobile.twitter.com/blackwhita1903/status/1370806268470956034 kusura bakmayin kahvalti yapiyordum ondan gec oldu
-
İnanılmaz basit hatalar yapmışım. Dünden beri hayattan koptum. Kaç sene bekleyip böyle basit hatalar yapmak insanın canını sıkıyor.
-
@sedatinho tesekkurler hocam
-
@yelloww rica ederim
-
arkdslar is lm sorusunun cevabi tam olarak nedir simdiherkes farkli bise soyluor mahsup sorusu dogru mu bi de monetaristlerde arzla ilgili soru vardi cvp neydi
-
@sedatinho hocam çok teşekkür ederim, Allah razı olsun sizden. Sosyal medyam yok ondan bulamamıştım.
-
@muhalba ilgöç te 90 92 ler havada ucuyordu diyeyim ve susayim
-
Belli başlı iller dışında belki o iller bile çok yüksek kapatmayacak kendinizi üzmeyin dostlar. Mesela İstanbul için 1250 adayın 90 doğru yapması ne kadar mümkün ? Veya Ankara için 360 adayın 90 doğru yapması ? Tabi ki illerinizde 90 doğru yapanlar olur ama herkesin yapma ihtimali yüzde kaç ? Hepimiz insanız çok afedersiniz kendinize dün salak salak hatalar yapmışım demediniz mi ? Lütfen biraz gerçekçi yaklaşalım kendinizi de çok üzmeyin yıpratmayın
-
@selin-96 saolun sizden de
-
Insallah öyle olur hocam zaten 90la kapatan kurum sınavı var mı tarihte acaba
-
@ztrkrdvn hocam ankr izmir antalya mugla buralar icin 87 90 arasi kapatir diyorlar analizciler forumlarda bu kdr yyksek olur mu acaba
-
@nimesay hocam kapatsaydı ilgöç kapatırdı cidden çok kolay bi sınavdı ben hiç çalışmadan girdim listeye kaldım benim için büyük sürpriz olur 90 kapatan il olursa bu yıl sınava girenleri herkes mükemmel kabul ediyor sanki diğer yıllar sınava girenler çok kötü izlenimi veriliyor garip şekilde
-
@nimesay hocam sürpriz olur 90 kapatırsa diyorum ben . Tek ihtimal bu illerde sınava giren arkadaşların hepsinin güzel puanı var bi ihtimal kapatabilir ama düşük görüyorum o ihtimali
-
@muhalba ben İzmir için girdim 85 doğrum var. 90lari görünce morali bozulup yazmayanlar da yazarsa daha net tahmin yapılabilir
-
KARABUK ICIN GIRDIM. 79-85 ARASI BEKLIYORUM. 6-7 SORU IKI SIK ARASINDA KALDIM HANGISINI ISARETLEDIGIMI HATIRLAMIYORUM
-
92 de bende var herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
Ben de 96 bekliyorum iki yanlis tarihten geldi
-
Selam dostlar Eskişehir var mı ne olur sizce taban? Guy grubuda kurulmamış.
Burda birçoğumuz hali hazırda çalışan gelir uzmanlarından daha çok net yapmışız anlaşılan (hemde girdiğimiz sınav daha zor iken). Hemen açıklansın da düşünmekten kurtulalım. Çok geriliyorum görülmemiş taban puanlar çıkacak diye. -
Şehir nedir hocam sizin
-
@nimesay Ankara hocam