2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@locke, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kurum içini savunacağım diye kılıktan kılığa girmiş, saçma sapan bir tez uydurup uzunca yazmışsın. Noktalama kullanmadığın için okurken boğuldum. Kabe imamı değiliz ki tek nefeste okuyalım. Her neyse dört saat önce hesap açmış birinin pek ciddiye alınacağını düşünmüyorum.
Ayrıca 4 saat önce üye olmuş birini kimse ciddeye almaz lafın çok saçma sapan Allah korusun da senin gibi biri atanırsa maazallah yarın bi gün yeni atandığın için seni de mi ciddiye almayacaklar anlamına geliyor ne dediğini bilmiyorsun sen daha da bana yazma buradan böyle tartışmak çok saçma yüz yüze konuşalım dersen olur
-
@hedefkpssb Forumdaki arkadaşlarımız kurumiçinin de referans, torpil olaylarının da haksızlık olduğunu her platformda dile getiriyorlar fırsat buldukça. Ayrıca @locke hocamızın ve diğer hocalarımızın da verdiği tepkilerden de anlaşılacağı gibi bu süreçte sadece sizin canınız yanmamış sadece siz girdiğiniz mülakatlardan elenmemişsiniz. Aramızda mülakatlardan hak ettiği halde elenen onlarca arkadaşımız var, kimse de referansı falan savunmuyor, ancak kurumiçini de savunmuyor. Ancak hala kurumiçi saçmalığına üstünkörü de olsa destek verir gibi gelip buraya yazmanız ve insanlara yüz yüze görüşelim demeniz sizin başka bir saikle hareket ettiğinizi gösterir.
-
@marmarakazim arkadaşım adam kılıktan kılığa girmiş diyor ben mağduruyetimle alakalı bişi anlatmaya çalışıyorum kılıktan kılığa girmiş diye konuşuyor asıl o şahsın saiki belli klavye başından hakaret edip kavga çıkarmak ben de bidiyorum ki hakaretvari konuşup kavga çıkartmaksa niyetin yüz yüze konuşalım kavga edeceksen de klavyeden olmaz demek istedim bakalım o zaman da insanların fikirlerine kılıktan kılığa girmiş gibi konuşabilecek mi diye söyledim ben lion hocanızın o cümlesinden rahatsız olduğumu defalarca yazdım kurumiçi olsun olmasın her düz memur diğer kurumiçi destekleyen memurlar gibi kpss a yı yapamayacağını düşünüp düz memurluktan uzman olmaya çalışanlar değil referans olaylarından dolayı hakkı yenmiş ve mecburen düz olmuş olanlar ve olacak olanlar da var diyorum bunu kurumiçinden bağımsız olarak söylüyorum kurumiçi gelsin diye demiyorum gelmesin ancak referans tan canı yanan biri olarak bi gün atansam ve kurumiçi hakkını kurum kendisi verse hayır demem çünkü zaten hakedebileceğim uzmanlığı referanslar yüzünden kazanamamışım anladın mı
-
@duha haksızlığı haksızlıkla telafi etmek değil o sen çok yanlış anlamışsın bir aday referans yüzünden hakkettiği uzmanlığa atanamamışsa bak hakkettiği diyorum ve düz memur olmuşsa kurum da kurumiçi uzmanlık hakkı tanımışsa o da haksız yere elendiği uzmanlığı kurumiçinden kazanmışsa bunun neresi hak gaspı oluyor şöyle düşün maçta ceza sahası içine girmişsin rakip seni düşürmüş ancak sen kalkıp golünü de atmışsın hayır sen penaltı kullanacaksın gol geçersiz mi diyeceksin bunun gibi bi olay bu asıl hak gaspı referans işidir önce ona itiraz edin sonra kurumiçine itiraz edersiniz
-
@hedefkpssb
ne anlatıyorsun kardeşim ya düşüncelerimi söyledim bu kadar dedim. üstüne bişeyler yazdın.cevap vermedim daha hala yazıyorsun enteresan benzetmeler canın mı sıkılmış ya da başka bir niyetin mi var bilmiyorum ama beni etiketleme enteresan iletilerine. -
@HedefKpssB Mağduriyeti yaratan işlemekte olan sistemdir. Siz bu sistemi eleştirip başka bir yanından çomak sokmak istiyorsunuz. Kurum içi davası açacağımız için son zamanlarda yeni ortaya çıkan hesaplar ve ilk iletileri ne hikmetse kurum içi ile alakalı oluyor. O yüzden “4 saat önce” diye belirttim.
Burada yaratmaya çalıştığınız algı ve seçtiğiniz kullanıcı adı kurum içini hiçbir zaman aklayamayacak. Oluşturmak istediğiniz kitleye B grubu kardeşlerimizi kandırarak erişemezsiniz. Yorucu bir dille yazmışsınız anlamaya çalışmadım. Dümdüz okuyunca da soluksuz kaldım. Sizin iletilerinizi okuyacağıma açar iki sayfa tek nefeste Kuran-ı Kerim okurum daha faydalı olur.
Ayrıca fikirlerinizin kirliliğini yazarak aklayamadıysanız bin kere kavga etsek de az gelir.
Hiçbir olay, durum, haksızlık, yaşanmışlık, mağduriyet ve daha nicesi KURUM İÇİ HAKSIZLIKTIR ifadesinin önüne geçemeyecek. Bunu böyle bilin. Defalarca sahte hesaplarla gelin alacağınız cevap, vereceğimiz tepki bu olacaktır. Çekilebilirsiniz.
-
@locke ben de siz beni anlayıp da en azından haklı olduğum konuda hakkımı teslim edinceye kadar susmayacağım bak ben sizin kurumiçine dava açacağınızı ya da açtığınız bile yemin billah bilmeyen biri olarak (çünkü aslında kpss a yı takip etmeyi bıraktım düz memurluk artık hedefim) o dediğiniz algı yaratmaya çalışan tayfadan değilim o yüzden istediğiniz davayı açın hakkınızı arayın ben tesadüf eseri yazılanları okurken Lion isimli üyenin yazısının şu kısmını okudum "Bu x kişisi ben düz memur olayım sonra uzmanlığa adımımı atarım saiki ile hareket etmiyor. Uzmanlık için gerekli şartlara uymadığını en başında bildiği için düz memuriyete talip oluyor" şimdi her düz memurluğa talip olan zaten kpss a da yapamayacağını bildiği için düz memur olanlar değil kimisi de mecburen referans olaylarıyla başedemediği için kpss a yı bırakıp düz memur oluyor ben bu lafı kabul etmediğimi söylemek istiyorum kurumiçi zaten kpss a kadroyu hiç denememiş oraların mülakatından elenmemiş ya da zaten kadrosu farklı mesela şöfor kat görevlisi vs iken ise tabi ki kurum içi haksızlık ancak lisans memuru yıllarca kpss a da mülakatlara kalmış ancak referans meferans derken son çareyi lisans kpss b den atanarak bulmuş birisi için eğer kurum kurumiçi hakkı getirirse ben buna haksızlık diyemem demek istedim çünkü hakkettiği uzmanlığı zaten mülakat da haksız yere elenerek kaybetmiş yani uzman olanlardan farkı yok adamın üstüne basa basa söylüyorum bu benim kendi fikrim ben kpss a yı bıraktım çünkü referans meferans bıktım düz memur olursam kurumiçi gelsin diye uğraşmam umrumda olmaz ancak hak verilirse hakkımı kullanırım REFERANS OLAYLARI KESİN OLARAK SONA WRMEDİKÇE KURUMİÇİ HAKSIZLIK DEĞİLDİR BENİM MÜNFERİT ŞAHSİ FİKRİMDİR Bİ GRUP ADINA ALGI İÇİN KONUŞMUYORUM şimdi çekilebilirsin
-
Sizi etiketliyorım çünkü haksız yere kurumiçini savunan algı yaratmaya çalışan insanlarla aynı kefeye koyup beni hak gasp edebilecek biri olarak konuşuyoruz ben bi grup adına konuşmuyorum henüz memur da değilim üstüne basarak da söylüyorum Lion isimli üyenin şu yazısına itiraz edip ben de gerekçemi yazdım diyorum "Bu x kişisi ben düz memur olayım sonra uzmanlığa adımımı atarım saiki ile hareket etmiyor. Uzmanlık için gerekli şartlara uymadığını en başında bildiği için düz memuriyete talip oluyor" işte herkes bu şekilde değil diyorum ayrıca anlamadığınız ya da anlamak istemediğiniz için enteresan dediğin örnekleri veriyorum misal sen arkadaşınla PlayStationda futbol oynuyorsun ceza sahası içinde arkadaşın sen boş kaleye gol atacakken seni düşürüyor ve sen penaltıdan golünü atıyorsun maç sonu 1-0 kazanıyorsun ve arkadaşın diyor ki sanki çok iyi oyuncusun hakkınla kazandın altı üstü penaltıdan 1 0 yendin diyor sen de diyorsun ki penaltıdan gol olmasına madem bu kadar söyleniyorsun faul yapmasaydın da boş kaleye golümü atsaydım diyorsun bu da o hesap uzmanlık mülakatlarınd referansçılar bizim işe girmemize dolaylı olarak mani oluyorsa ben de düz memur olup atanırsam eğer ve kurum da kurumiçi diye bi hak verirse mülakatlarda hak ettiğim uzmanlığı düzen kazanmamn boş kale penaltı örneğinde olduğundan hiç bi farkı yok o zaman mülakatlar da referans olmasın hakkıyla insanlar atansın o zaman kurumiçine karşı olurum demek istedim sabah size çok cevap veremedim evet işim vardı bazı yazılarınızı yanlış okumuşum acele ile ben ona da cevap vereyim evet demokrasi kaos değildir ancak lion isimli arkadaşın yazdığına karşı sebeplerimi söyleyerek cevap vermem kaos çıkarmak değildir fikrimi söyleyerek hakkımı aradım sadece konuyu artık kapatabiliriz
-
@locke ayrıca insanların fikirlerine kirli diyemezsiniz kimse size hakaret etmediği sürece laflarını geri al adamı çileden çıkarma ben lion isimli şahsın yazısına binaen söyledim kpss b ye çalışanlarla ya da kurumiçini savunan grupla hiç bi alakam yoktur REFERANSIN OLDUĞU YERDE KURUMİÇİ HAKSIZLIK DEĞİLDİR var mı ötesi bunun neresi bilgi kirliliği referansın var ki gık diyemiyorsun asıl sen şu laflarına artık dikkat et daha da yazma bana tamam kurumiçini de kpss a nı referansını da al ötede oyna bana hakaretvari konuşma klavyeden sen bana fikir kirliliği yapıyor dersen seninle herhangi bi konuda aynı fikirde olmayan insanlar da sana der
-
@HedefKpssB @locke, tartışmanıza özelden devam edebilirsiniz.
Ayrıca @HedefKpssB , bu başlık A grubu sınav başlığı, hedefiniz B grubu ise bu başlığı manipüle etmenin manası yok. Özellikle kurum içi gibi haksızlık olduğu malum bir konuda.
Herkese iyi çalışmalar.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@HedefKpssB @locke, tartışmanıza özelden devam edebilirsiniz.
Ayrıca @HedefKpssB , bu başlık A grubu sınav başlığı, hedefiniz B grubu ise bu başlığı manipüle etmenin manası yok. Özellikle kurum içi gibi haksızlık olduğu malum bir konuda.
Herkese iyi çalışmalar.
Ancak arkadaşlar düz memurlar hakkında herkesi aynı kefeye koyarak yorum yapıyorlar evet ben de önceden kpss a çalışan ancak referans torpil derken artık uğraşamayacak bi insan olarak kpss a a kadroyu haketmiş biri olarak ben de REFERANS İŞİ BİTMEDİĞİ SÜRECE BİZİM GİBİ MAĞDURLAR İÇİN KURUMİÇİ HAKSIZLIK DEĞİLDİR diyorum anladım kadarıyla moderatörsünüz fikrimi beğenmeyip algı kasmak için burada yazdığımı düşünüyorsanız üyeliğimi kapatabilirsiniz ancak algı yapmak değil de burada yazılanlara kendi fikrimce cevap verdiğimi düşünüyorsanız ben bu kurumiçi konusunu burada kapatmak istiyorum iyi akşamlar
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.İşten yeni geldim.Bu forumda epeydir varım.Tanıyanlar yazıştiğimiz kisiler olmuştu.Çok uzatmayacam.Gecen yıl tatsiz bir sekilde mülakata kalamamıştım.Kişisel sorunlardan dolayi pandemi vmy klasik sinav v.s derken birçok sınavı kaybettim.Pes etmedim.Şükürler olsun yine 4.kez guy mülakatinda listedeyim.Belki bu sınavı 1 soruyla kaçıran arkadaşlar olursa akliniza beni getirin.Mülakatta başarılar dilerim.Forum eski havasina donmeyecek hicbir zaman ama çok faydalandım.Teşekkur ederim.Iyi aksamlar.
-
@zenginmemur eskiden forum çok güzeldi herkes buraya gelirdi şimdilerde eski halinden eser yok