2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@VeblenMeblen ay şimdi de buna mi başladın böyle mi pes ettirip gaza getireceksin milleti. Sen hala meseleyi anlayamamişsin bu ilan bizim çabamızla geldi ve sayı ortada şimdi neden biz daha az sayıya sahipken 2020 yi ortak edelim. Bu sene bu ilanı gören herkes girecek sınava ve biz 2 sene baskı yaparak aldigımiz halde siz buraya gelip hala laf söylüyorsunuz nasıl iyi niyet sezebiliriz bunda
-
@merasim34 önemli olan ilana çıkılacağı zaman hocam
-
@VeblenMeblen emapti yapmasini bilmeyenlele muhatap olmayın ya, biliyorum sinekte küçük mide bulandırıyor ama bizim bir derdimiz var ona odaklanalım. Bu kisi belliki yeni mezun faha yeni yeni bu işin içinde
-
Şu an Aykut erdoğdu halk TV de konuşma yapıyor vergi müfettişi gelir uzmanının sırası mıydı şimdi doktor ataması yapın diye. Yani biz derdimizi bu kadar mı anlatamadık çok üzülüyorum
-
@VeblenMeblen e girilmişi var???
-
@Spesifik2019 yazıklar olsun ona anca boş muhalefet ya birde bizim sesimizi duysunlar varsa yoksa oy alacağı yerler emekli sendika başka yok biz gençler olarak iibf olarak partı kursak bundan iyi
-
Arkadaşlar başlığı provoke eden arkadaş muhtemelen kısa süre önce bu sebeple forumdan banlanan kişidir. Özellikle yapıyor forumu karıştırmak için, dikkate alıp da yanı vermeyelim. Engelleyin ve bayraklayarak admin arkadaşlara bildirin geçin böyle huzur kaçıran arkadaşları.
-
@albertcamus kurumiciyle zor ugrasiyoruz bide bunlar cikti basimiza.gercekten 2 yildir cektigimizi bu surecte kimse cekmedi galiba.lanetlendik sanirim..su forumcak aylardir yillardir cabalayanlar olarak hep beraber ataniriz insallahhh.bugun kandil hep beraber birbirmize bu duayi edelim kimin duasi kabul olur bilinmez..Allah kurumda calisirken birbirmize bu yasadiklarimizi anlatip tebessum etmeyi nasip etsin onumuzde ki aylarda insallah
-
Eli kulağında dediği sınavı1 yıl sonrasına verdi tecilim eylülün 20 sinde bitiyor tecrübeli bir arkadaş var mı ne yapmam gerekiyor?
-
bence etkinlik le bu sınavı haziran a falan çekmeliyiz 7ay sonra sınav 1 yıl sonra iş başı o da kazanırsak
-
@DaronAcemoglu rapor bi sonraki celp e erteyebilirsin
-
@bbann süper cevap
-
@VeblenMeblen valla burda rekabetten kaçan kimsenin olduğunu sanmıyorum bnm 2018 puanlm ortalama bu sektörde 6 yıllık tecrübem var 2020ye girsem cok daha yüksek alırım ama 2018 puanımı kullanmak istiyorum bir daha özellikle yazın bu virüs ortamında başka şehire gidip şeker ve tansiyon hastası 66 yaşında olan babamı tehlikeye atmak istemiyorum bilmem anlatabiliyormuyum burda herkes biliyorki bu virüs yazında bi şekilde ortalıkta olacak bu işten yakayı kolay kolay sıyıramicaz malesef
-
@SonerY hocam mağduriyetinizi emin olun anlıyorum ama çok yanlış bi bakış açısı bu Kpss den sonra hemen ilan gelemez mi ne yani siz beklediniz diye herkes 2yıl beklesin mi şimdi sınavdan sonra ilan gören hak yemiş oluyo yani böyle şey mi olur
-
@bulut25 emin ol beklemesini isterler hocam kendileri bekledi diye herkes beklesin istiyolar ama lafa gelse hepimiz biriz
-
@poncik sizde haklisiniz ama yok efendim bizim sayemizde sınav geldi biz nasıl giremeyizler, onlarda beklesinler, bizim hakkımız bu sınav diyenlere. bencil olmaya gerek yok adam belki eski mezun bu sene hazırlanma fırsatı buldu benim gibi.Ayrıca 2018 giren herkes magdurda 2020yi ümit edenler magdur değil mi alimlar bu kadar kısıtlıyken.
benim burdan anladığım herkes kendince haklı ve sebebide var bu konu hakkında daha fazla konusmayacagım.İyi çalışmalar sınavlarınızdada basarılar arkadaslar. -
@Müşrif hoca kapasitesinde arkadaşlara kimsenin saygısızlığı yok hocam o kapasitede insan zaten her sınavda yüksek alır girsin alsın asıl siz insanları küçümsüyosunuz
-
Ne yazık ki, geyikler kaplumbağalara çevikliği öğretemiyor.
-
@merasim34 bu neyin tehtidi hocam sizlerin mağduriyetini gerçekten anlıyorum ama bu dil hiç hoş değil ben giremeyeceksem diğerlerinin de işini bozarım demek bu yazık valla
-
@Spesifik2019 özgür özel derki katipleri direk hakim yapalım bu ibbfliler millete ne yapıyor acaba 2000 tane yer açmışlar onuda elimizden alacaklar alın onuda alın