2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar TAG bu #İibfyeÜçYılda2000KadroAzDeğilMi
-
@LioN neden ben kendi hakkımı onlarla paylaşıyorum. Benim geçip giden senelerim geri gelecekse kabul ama öyle bir imkan yok. Bu kadro bizim hakkımız. 3000 kişi olsa eyvallah gelmiş belki de 1300 kişilik kadro bize devam edin boşverin diyorsunuz. Onlar beklesin o zaman bizim gibi ya da siz başvurmayın hakkınızdan feragat edin olur mu hocam. Kusura bakmayın yanlış anlamayın amacım polemige girmek değil ama içim acıyor ya
-
@botan01 bu ilanı biz getirttik 2018 puanlarının yanmamasını da biz sağlayacağız
-
@LioN dostm ortada bariz bir haksızlık var biz bunu söylüyoruz bunu da sosyal medyada olsun başka mecralarda olsun sürekli dile getirecz yoksa sınavdan korkumuz yok her türlü hakkını veririz.
-
@akncıı kardeşim elbette haksızlık. Bunun aksini kimse söyleyemez. Benim dikkat çekmek istediğim nokta eğer dünkü açıklamanın üstüne net bir açıklama gelmezse 18 liler tedbirli olsun kpss sürecinden kopmasın.
-
Bu hmy uzman yardımcılığı için kamu yönetiminden niye alın olmuyor?
-
@LioN, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şu hale bak yav avuç içi kadar kadro geldi 2 gündür 18 19 20 muhabbeti tartışmalar şunlar bunlar. Yav bırakın artık cidden. 18 li kardeşim sana diyorum lanet gelsin de önünde 4 ay var otur kpss ye nolur nolmaz diye çalış. 19 lu kardeşim senlik bir durum yok teknik olarak çalışmalarına devam et. Misal vmy klasik olursayi düşün ona göre yön çiz. 20 li kardeşim sende daha bir motive otur kpss ne çalış olurda girersen bu sınava kaymaklı ekmek kadayıfı der yersin. Ama burda birbirimizi yemeye zaman harcamayalim. Emin olun millet başladı çatır çutur çalışmaya. Kütüphaneler kapalı açık olsaydı çok net gorurdunuz.
sizce de 2018'de girenlerin 2 yıldan fazla bi süre bekleyip 2020'de girenlerin sonuç açıklanma tarihinden itibaren bir ay sonra sınava girmesi tuhaf bi durum oluşturmuyor mu? Bu insanlar beklediyse belli bir süre kusura bakmasınlar 2020'de girenler de beklemeli biraz
-
Arkadaşlar bencede 20 ye girecek yenilerin birçoğunun süreçten bile haberi yok, elbetteki vicdanen bakıldığında en çok bekleyen 18 liler hakediyor, ama şunuda görmekte fayda var 18 19 a girenlerde biziz 20 ye gireceklerde biziz yani İibf yiz,bir kuruma girdikten sonra Yatay durumdaki heryere başvuran benciller gibi davranmamalıyız,bizden sonrakilerin 3-5 sene guy beklemesini istermiyiz,bence istemeyizki denildiği gibi 18,19 lular 20 yede girse yeni hazırlanan arkadaşların şansı daha az, Ne yazıkki bizi bozacak usülde bir ilan bildirimi geldi ama bunun muhatabıda 20 liler değil 18 lilerin hakkını teslim edecek kurum belli etkinliklerde haklı isyanı göstermek gerekir
-
@SonerY kardeşim keşke bironceki iletimi okusaydin. Haksızlık ta yazın başladı zaten. 19 sonuçları aciklanmadan bu ilan gelmeliydi. İlk defa 1 yıl ilansız geçti 18 de. Bunu daha önceki iletilerimde de defalarca söyledim. Benim vurgulamak istediğim şey şu. 18 de girenler kpss sürecinden kopmasın. Benim puanım var bu sınava girerim diyip kpss ye başvuru yapmamazlik etmesin. Her türlü olasiligi hesaplayıp ona göre yön çizsin. Sayın bakan ikinci bir açıklama yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama. Maalesef çokta ilgili değil bakanlık bizim durumumuzla. Ne Gib ten ses çıkıyor ne vdk dan. Keşke dünkü açıklamadan sonra gib bir duyuru yapıp netlestirse şu olayı. Veya aynı şekilde vdk da.
-
Yazacak o kadar çok şey varki hangisi yazayım bilemedim. Onca yılın onca emeğin karşılığı bu olmamalıydı. İnşallah bir daha böyle bir yıl yaşamayız.
-
Sürekli tag degisiyor sifirdan basliyoruz, ayni tag üzerinden devam etsek bir sakincası mı oluyor. Pek bilmiyorum bu twiter olayini o yuzden sordum
-
@varol gündeme girmek zor oluyormuş ondan tag belirleniyor.
-
@bulut25 18 neyi neyi hakediyor 19a gore zaten puanlari yuksek her sinava girdiler 19lularin onunde bi zahmet tekrar hazirlanin yatmayin 2 sene puanin ustune
-
@VeblenMeblen bu kadar zaman beklemeleri senin için birşey ifade etmiyor olabilir, bunu beklediğin zaman anlarsın, burada herkes gelecek ilanı bir iki ay içerisinde bekliyordu 20 lilerin zaten hiçbir beklentisi yoktu, ki 20 lilere birşeyde demedim, herkesin aynı gemide olmasından birlik olmasından ve gemide bekleme süresinden bahsettim, emin ol büyük çoğunluk bunca yılın tecrübesiyle yine girecek sınava ve kpss birçoğuna formaliteden ibarettir
-
@VeblenMeblen tamam
-
@michaelcorleone hocam en son strateji ve bütçe başkanlığı tarafından yapılan alımda maliye mezunu alınmadı, sosyoloji mezunları, uluslararası ilişkiler mezunları alındı. hmb'dekiler de bu mantıkla hareket ediyor belli ki. anlamsız işler yani.
-
adam susuyoken sıkıntı çıkarıyordu, konuştu yine ortalığı ateşe verdi. bu nasıl bi ilana çıkmadır arkadaş, 5 lirayı 50 lira diye millete yutturmaya çalışıyorlar?? ya kafayı yememek elde değil, adam deli gibi çalışmış siyasal-hacettepe vs. kazanmış mezun olmuş, kpss ye girip 85+ almış koskoca bir yılda bir bilemedin iki sınava girebiliyor. birinin sınavı öbürünü. mülakatı derken sonuç boştasın. biz haketmiyoruz kardeşim bunu! ya her sene doğru düzgün alım yapacaksın yada bu fakülteleri kapatacaksın! elini sallasan iibf liye denk geliyor! adaylar perişan, aileler çaresiz! hem en çok mezun veren fakülteyiz hem de en az alım yapılan! bn böyle düzenin de sistemin de..... adam 2018 de girmiş 90 almış, şimdi bu adama nasıl bi daha sınava gir diyebilirsin ya?! Amaaann, virüsün yüzünden evdende çıkamıyoz düşün düşün kafayı yesin herkes. gerçi çıksan nereye gidecen? - kütüphane ...
-
@VeblenMeblen yarım saat önce hesap açmış.Üstad dediği gibi burada kendini adalet kılıcı sanıyor.2018'liler 80-85 puanı sadece göçü görebildi.Puanı 85-90 ise sgk ve göç görebildi.Bilgi sahibi olmadan konuşmak böyle birşey. Artık ne deyim Allahın dan bulursun.
-
Monopol kitabevinden İnternet üzerinde alışveriş yapan var mı acaba?Güvenilir mi?
-
Bu ilanı 2018 de puan alıp sabırla bekleyenler hakediyor.