2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zeyyyuss mülakatı geçmeyi kimse kimseye garanti edemez maalesef sonuçta guyun mülakatın da elenebilir
-
@Cerkes46, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zeyyyuss mülakatı geçmeyi kimse kimseye garanti edemez maalesef sonuçta guyun mülakatın da elenebilir
Evet ana ikisnede girerse atanma ihtimali daha yüksek olur .neden bu hakdan puanı daha düşük olanlar guya girsin diye vazgeçsin.puani yüksek olanlara bu sefer çok haksızlık olur
-
@Cerkes46 başvurur dostm tecrübelrime dayanarak söylüyorm eğer ortak sınav olmaz ise guy vmy den yüksek kapatr çünkü vmy guy sınavndan daha zor olur.şu işsizlik ortamında çoğu kişi kendini riske atmaz.vmy ye çoğunlukla bir işi olan başvurur.
-
@zeyyyuss kardeşim dediğim gibi fikrime katılırsın katılmazsın o sana kalmış ben bakanlığın öngördüğü şekilde sınavın yapılmasını doğru buluyorum hatta bakanlığın bunu guy u düşünerek yaptığına da inanıyorum hatta geçmiş dönemler de guy olanların 5 yıl meslekte kalmaları gerekecek başka kuruma geçme olmayacak gibi haberlerde çıkmıştı
-
@botan01 kardeşim ben seninle aynı fikirde değilim zaten kpss puanı dediğim bantlarda olan bir kişi her türlü o donanıma sahiptir vmy vs başka sınav zor olur düşüncesine kapılmaz
-
@Cerkes46 umarım dediğin gibi olur bende isterm guy düşük vmy guya göre daha yüksek kapatsın bakalm zaman göstercek daha ilanın içeriğini bile bilmiyrz ne olacağı belli olmadığı için şimdi herkes otursn kpss ye çalışsın.
-
Dert bitmiyor ki.. Hergün etkinlik yapıp sınav başvuru tarihini açıklatmamız lazım bu sınav 2018 2019 puanlıların hakkı
-
@Cerkes46 yuksek puanlilar disinda ortalama puani olan napacak? 85 alan hangisine basvursun? Mulakattan elenmeyecegi garanti mi? Sizin mesela tercih ettiginizin mulakatindan elenince oh be iyi ki digerlerine giremedim diyecek misiniz yoksa bundan elendik digeri olur umarim mi dersiniz? Adan guyu kazsnio gitmese bile yedege sira gir. Yuksek puanlilar ise girememis ki oraya buraya basvuruyor. Kimseninde artik guyu kucumsedigi yok.cunku ilanlar azaldi herkes emeginin ekmeginib pesinde.
-
Trol bence
-
Umarim 3 sinav ayni gun olsun herkes sadece 1 tanesine girebilsin diyenler.mulkattan elenince pisman olmazz...2 3 yildir gelmeyenler sinavlar var yds olmadigi icin kaldik ortada 3 elma vermesinler 1 elma istiyoruz diye savunanlar elinizde ki elma alinir da 2 elmaya bizim gibi aglarsiniz...
-
@sonunageldim bir tanesi girince direk kazanılacağı sanıyor.
-
Bütün hepsi tek sınav olursa
-
@hayırlısı035 bilâder bu sınava ilk kez girecek birisi değilim yaşım 33 son 4 yıl içinde 2 guy bir halkbankası mulakatindan elendim mülakat sıkıntısının ne olduğunu çok iyi bilen kişilerdenim. Ben burada şahsi fikrimi beyan ettim katılırsınız katılmazsınız bu size kalmış bakanlık böyle uygun görmüş bana da doğru geldi bu kadar basit zamanında 3 4 sınava giripte vdk 'yi seçini de gördük sgk 'yi da vmy yide.
-
@hayırlısı035 ilan yokken etkinlik yaparken forumda gorulmeyen tipler ilan gelince fikir beyanci oldular. Ustelik aleyhimize olan bisiye seviniyorlar kostem oluyor.guy ve dguyda goruldu birini kazanamayan digerini kazandi iki sinav gorduler ihtimaller artti.tekerrur bile olusmadi ki olussa da yedege gelir sira. Iyi seyler olsun diye ugrasirken boyleleri can sıkıyor...benim puanin 82 2 3yildir debeleniyorum keske ikisine ucune girebilsem. ac gozlulukten degil issizlikten ve torpilimin olmayisindan istiyorum bunu.cunku 1 tanesinden mulakata kalsam bile elenmeyecegimin garantisi YOK.
en iyi cevabi ilahi adalet verir kendi kantarinizda tartilin
-
@meç bakanlk ne karar verir üstadn dediği gibi piyango kime vurur bilemeyz fakat kesinlikle bu sınav 18/19 ların hakkı özellikle 18 liler çok mağdur oldu bu süreçte. Biz 2 yıldır bakandan sadece bu haberi alabilmek için anamızdan emdiğmz süt burnumuzdn geldi.
-
@sonunageldim özellikle bakanın twit sonra.Keşke daha önce etkinlikler için fikir beyan etseler.
-
Bence sayın bakanın açıkladığı yazılı ve sözlü tarihleri sadece guy sınavını kapsıyor. Çünkü en başından beri bakana hep guy üzerinden talepler iletildi o da eli kulağindayi vs yi guy için söyledi. Dünkü tarihi verirken de zımnen guy için verdi gibi. Diğer sınavları hesaba katmadi gibime geliyor.
-
İlansızlık herkesi tedirgin ediyor . Kurtlar sofrası gibi oldu ortalık . Kendi adıma şöyle soyleyeyım 2016 dan beri bu sureçteyim 2 kere Guy mülakattan elendim . 5. Yılımız bu süreçte artık süreçten yoruldum tekrar Kpss ye girmek yerine 2018 puanımı kullanmak istiyorum ve bu en doğal hakkım . Sınava tekrar girin çalışın diye söylenen yeni arkadaslara bu sürecin aynısını yaşamalarını temenni ediyorum . Korkum sizle yarışmak değil sadece çok yoruldum aldığım 89 puanın karşılığı tek bir Guy bile olmadı biraz düşünün birbirinize laf soyleyıp durmayın . Bizim tekrar sınava girmemiz zaten sizleri daha çok zora sokacaktır emin olun .
-
2020 liler eksikti şimdi onlarda geldi caydirma çabası içine girdi tam oldu. Kurumici de böyle yaptı bekleyin olacak çalışın olacak. Ne oldu 2 sene çöp. Şimdi 2020 lilerin keyfini bekle onları da yarışa dahil et.
Allahım sen bu kurtlar sofrasından kurtar bizi hayırlısıyla. -
Şu hale bak yav avuç içi kadar kadro geldi 2 gündür 18 19 20 muhabbeti tartışmalar şunlar bunlar. Yav bırakın artık cidden. 18 li kardeşim sana diyorum lanet gelsin de önünde 4 ay var otur kpss ye nolur nolmaz diye çalış. 19 lu kardeşim senlik bir durum yok teknik olarak çalışmalarına devam et. Misal vmy klasik olursayi düşün ona göre yön çiz. 20 li kardeşim sende daha bir motive otur kpss ne çalış olurda girersen bu sınava kaymaklı ekmek kadayıfı der yersin. Ama burda birbirimizi yemeye zaman harcamayalim. Emin olun millet başladı çatır çutur çalışmaya. Kütüphaneler kapalı açık olsaydı çok net gorurdunuz.