2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Aynı güne 3 sınav koymamaları için aramamiz gerekiyor sınav hizmetlerini yani gib 'i .. talebimizi dikkate alırlar umarım . Pazartesi aricam tekrar .hayırlı olsun .
-
@Cemre33 evet sürekli arayıp hatırda tutmamız gerekiyor.
-
@hayırlısı035 retweet edildi bile
-
@hayırlısı035 bu iletinin de altına imzamı atarım
-
Aramak arkadaşlar twitterdan sonraki tek çözüm kaynağımız.İki gün önce bende çok aradım bir yerleri.En son vdkda çalışan biri defderdarlık ve vmy alımı yıl sonunda bekliyoruz demişti.Guy beklediğimiz için yazmamıştım.Yani arayarak vdk gib ulasabiliriz bazi şeylere.
-
@eemci kardeşim işin şakası bir yana. Evet dediğin gibi mühendis alımıda yapıyor gib guy kadrosuna. Yalnız yanlış anımsamıyorsam onun ilanını ayrı veriyor İİBF den bağımsız yani.
-
@zenginmemur sanırım bir de duyumcu olarak linç yememek için söylemediniz :))
-
Size tavsiyem bu konuda etkinlik yaparken veya etkinlik yapma fikrini iyi düşünmeniz. Şubat ayında Ankara da eğitimdeydik ve Vergi Müfettişi olan bir üstad iptal edilen VMY sınavının o zaman twitterda Ziraat sınavıyla çakışması için yapılan etkinlik yüzünden iptal edildiğini söyledi.
-
@alen yapma dostum. Ertelendi/iptal oldu. Yedire yedire
-
-
En son 2014 de İİBF'nin yüzü güldü. 2014 de sonbaharda gelen ilanlar.
1-Guy
2-Mhuy
3-İlgöç
4-Vmy
5- İdari Yargı Hâkimliği
6-Sayistay Denetçiliği
7-Duy
8-Sgk dnt.
Atladığım varsa ki mutlaka vardır ekleyebilirsiniz. Bu ilanlar 2014 kpss den hemen sonra geldi. Şuan gerçekten son 4 yıldır musluk değil göl kurudu. Devletimiz artık binlerce İİBF li ve onların ailelerinde yüzlerini güldürecek alımları yapmalı. Bugün haberlerde atanamayan sağlıkçılar konuşuluyordu. Ki 60 puan alsalar kpss den inanın yetiyor. İlerleyen günlerde zaten tıpkı İtalya'da ki gibi son sınıfa gelen doktor ve diğer sağlıkcıları Corona ile mücadele adı altında sınavsız direkt atayabilirler. Talih artık İİBF'liye de gülsün bizlerde kışın sonu bahardır diyip umut ile dolalım. -
Arkadaşlar polemiklere bir nokta koyalım hedefleri belirleyelim. Açıkçası hepimizde şunu gördüm ki varsa bir vicdan bu durum böyledir : 18-19 alımıdır bu. Hatta ben bunun erkenden açıklanmasını 18liler için açıklandığını düşünüyorum. Birisi üç sınavın geçerli sayilabilmesi için kanun değişikliği lazım yazmış ben görmedim o durumu teyit ederseniz sevinirim. Ki harbiden öyleyse tamamdir üç sınavın sayılması gibi en kötü senaryodan kurtulmuş olduk o işler zor. Değil kanun yönetmelik zor giriyor. 2020de girecek dostlar da bu konuyu kapatsın iyi çalışsınlar kpss'ye. bakanlıkta çok boşluk var çok. yine olacağını düşünüyorum alımların. Dershanede kan emici hocaları sizi kapsayacak demiş bazılarına. Kan emiciler yine çıktılar E5'e... Çoğu daha yeniler buna inanıyorlar bizde inandık çok onlara, çok yanılttıkları oldu kendi meslekleri için. Hiçbir duyumları olmadan diyorlar bu lafları buna adım kadar eminim.
Şimdi bizim yapmamız gerekenler şu 18-20 sorununu ilk çözmek netlestirmek. İkinci olarakta bu aynı anda girme konusunu netleştirmek. Mesela aynı anda olsa Duy'a kimse başvurmaz. Yeminle sınava giren olmaz o yüzden aynı anda olmaları da zor diye düşünenlerdenim. Ama bu şeyleri netleştirmek lazım hızlıca. Bunlardan sonra da 2000nin dağılımını öğrenmeye çalışırız inşallah. İlk olarak 18-20 & aynı anda yazılı olmabilme konularını çözeceğiz hızlıca. Yarından itibaren başlıyoruz. Arıyoruz tivit atıyoruz devam ediyoruz. Alıma daha çok var. İlk bunları halledelim. Geleceği net görmek artık bizimde hakkımız. Bugünü görmek bile güzel dostlar kötü günler geçirdik. Siz benim bu mücadelede ki tek arkadaslarimdiniz. Durmak yok yarın netleştirme işine devam -
Selam arkadaşlar uzun süredir beklediğimiz haber gelmiş yeni okudum bakanın açıklamasını ama sayı beklediğimiz kadar değil maaalesef sinavlarin ekim ayında yapılması şunu gösteriyor 2020 puanı da olan girebilecek sınava bu yüzden 2018 puanı olanın puanı yanıyor o yüzden kpss asılmak gerekiyor. Sayının az olması sınavların aynı gün yapılmasını zorunlu kılmış gibi geldi bana şahsi fikrim yerin de bir karar olmuş iyi çalışmalar.
-
@DaronAcemoglu kardeşim tecilin eylül ayında bitiyor ise kasım celbin de gidersin askere
-
@lannisterjk şimdiye kadar hiç yanımızda olmayan ama ilan haberini görüp müjdeee müjdee diye bağıran o kan emicileri gördükçe benim de midem bulanıyor dostum, ağızlarına iki tane çakasım geliyor.
-
Arkadaşlar yarın saat 19.00 da Sgk Denetmen yardımcılığı ilanı için etkinlik yapıyoruz. Murat hocaninda desteğiyle. Lütfen aktif katılım gösterelim. Berat Albayrak etkinlikler sonucunda aylar sonra gelecek ilanı haber verdi sayıyı beğenmedik evet ama bu açıklama etkinlikler neticesinde geldi.Bu ilanın gelmesi herkesi etkiler.Sayi fazla olur çok kişiyi etkiler sayı 400 olsa 80 ustu puanlilar gider ve ekim ayında gelicek guy ilanının taban puanı düşer.Sosyal medyanın gücünü gorduk bir yerlerde birileri bizi duyuyor.Lutfen herkes aktif katılım gostersin.
-
@bbann arkadaşa söyleyebileceğim herşeyi söylemişsiniz teşekkür ederim hocam
-
Şunu anladık ki dikkat çekici bir tag çok önemli ziya hocadan kadro istememiz artık gerçekten son derece marjinaldi.
-
@zenginmemur öyleymiş diye duydum bende Hocam.
Tek sınav yapılabilir ve en yüksekten en düşüğe sıralama Yapılıp 2000 kişi sırayla vmy, duy, guy yapılabilir. -
@mbguy vmy ve guy 'un puan türleri farklı ama nasıl tek sınav olur ki ? Revize edilebilir tarihler .