2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@supplyside yapsınlar artık Bi zahmet millet 10 kişinin işini tek başına yapıyormul
-
@john hocam ilani bile baskiyla yaptilar sayi isi zor 2020 ile beraber az sayiya dikkat etmezler aldik mi aldik olcak .ben ilani gec vermesinler diyorum en azindan uzadikcak uzuyo surec .sancili geciyo acaba suraya atandik yazabilecek miyiz diyorum
-
KURUMİÇİ UZMANLIK HAKSIZLIĞI İLGİLİ TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 23 EYLÜL 2020 ÇARŞAMBA(Yani Yarın)
20:00'de
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan ve diğer devlet büyüklerden kurumiçi alımı tepkisi olacaktır.
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde Murat Güzelli @muratguzelli twitter hesabında duyurulacaktır.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@hayırlısı035 oh be en sevdigim twit konusu
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
KURUMİÇİ UZMANLIK HAKSIZLIĞI İLGİLİ TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 23 EYLÜL 2020 ÇARŞAMBA(Yani Yarın)
20:00'de
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan ve diğer devlet büyüklerden kurumiçi alımı tepkisi olacaktır.
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde Murat Güzelli @muratguzelli twitter hesabında duyurulacaktır.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralımDÜZELTME: Etkinlik saat 19:00'da başlıyor.
-
@hayırlısı035 Arkadaşlar TAG bu KurumİciAlım İİBFyeHaksızlık
-
Arkadaşlar anlamadığım bişey var. şimdi sınav zor olduğunda netlere göre puanlar yükseliyor. Kolay olduğunda düşüyor şimdi mantıklı düşünürsek kpss sınavı kolay olduğunda guy taban puanların düşmesi lazım ama forumda siz tersini konuşuyorsunuz.
-
Bu yıl ankara kadrosu açılır mı ? Bilgisi olanlar , kulis için erken mi ki .
-
@karar kocaeli kesin açılacak da gerisini blmyrn
-
@adanali01 ortalık 56 desenize geri kaldı 4 il . Esasen ankara açılmazsa benim için yarım olcak bu ilan . Açılır inşlh güzel iller bu da önemli çünki . 1 aya belli olur heralde .
-
@karar bence ankara istanbul izmir bursa gibi buyuk iller acilir kucuk illere de 5 veya 10 kisilik olur
-
@karar bu yįl sınav açılacağı kesin mi ki?
-
@fatos 1000 olunca sayı bilemedim ne düşünüyolar hiç bilmiyoz en son 13 il felan vardı en güzel illerdi tuttuk 46 yazdık hala ağlıyorum 2 yıl geçti bu sefer yok .... yok öyle ....
-
@muallakta_kalan haklısınız korkmakta ama ben bu ihtimali ne gönlüm ne aklımla düşünmedik dua edelim bu ilan elimizden kaçmasın .
-
Bu ilanı ben getirecektim hatırladım , buralardayım birşey olursa helalleşiriz .
-
@adanali01 aynen p48 90 aldım geçen sene ve direk Kocaeli'ne başvuracağım burada
-
@karar benim puan biraz sıkıntı hocam allaha emanet ne yazarim ne gelirse
-
@Buişbugünbitecek zaten diğer vergi daireleride eksik ama sürekli baskı yapan daire kocaeli vergi dairesi çok ihtiyaç varmis
-
@fatos puana garanti yok keşke olsa guy farklı bir sınav allh isteyenine versin ama ank açılırsa güzel olur saydığınız iller gelirse tatlı sözüm olsun size sıkmayın canınızı çalışın yine beklemediğiniz anda gelirse hazırlıklı olun .
-
@muallakta_kalan acilcak valla pesine duseriz ben bu kurum icin bankadan istifa ettim yakalarini birakmam