2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Su kpss aciklansin dort gozle ilan bekliyorum ekim ayinda hemen ilani verseler de rahatlasak
-
2000 kişilik alımla ilgili memurlar. net de haber yapılmış. İnşallah birileri görürde bir açıklama yapar.
-
@despot ben memurlar neti sevmiyorum haber yapmış ama ilan isterken biz hic orali olmadi samami gelmiyor bana..
-
Arkadaşlar bu yıl 77-78 alan birinin guyda şansı olur mu sizce? Malum herkes 110-120 net yaptım diyor.
-
@gmzankr066 iyi alanlar yazıyor hep, düşük olanlar çok nadir o yüzden ben de tedirginim ama düşük de olsa şans var diye düşünüyorum. Ayrıca sınavlara girmiş bulunan hocaların da söylediklerine göre 75 puan üstü kesin başvurabilir diye düşünüyorlar. Son alımda 70,4 e kadar düşmüştü ama bu sefer o kadar düsmeyebilir diyorlar.
-
@rrrsss1610 normalde şans kesin var derim de şimdi 5 il olunca düşünüp içinden çıkamıyorum ya.Olur inşallah.
-
@gmzankr066 evet haklısınız. Onceki alımda tek il olduğu için o kadar düşük kapattı. Şimdi puani yuksek olanlar acikta kalmayacak diger illere de başvuracak. Ama hem 5 ili hem de sınavın nispeten zorluk derecesini düşünürsek zaten en fazla 4 5 puan yükselir taban puanı. Inşallah herkes için hayırlısı olur
-
Kpss aciklanir aciklanmaz ilana cikarlar mi ki yazili 22 ekim 7 aralik mulakat verilmisti ya 1 ay sure var yazili ve mulakat acaba kasim da yapsalar ocak ayinda mi mulakat yaparlar bi aciklama olaa yazili ve mulakatla ilgili net .olasikliga kalmak cok kotu ya
-
@mrvguy bakandı söyleyen hafızam yanıltmıyorsa bir kısmını bu yıl alacağız seneye (2021) almaya devam edecez . Bahsettiğin tarihi hazine uzmanı alımı diye biliyorum ben hocam . Bir kısmını dediği için en az ikisi gelmesi lazım , diğer kurum sınvlaryla çakışma olmasında çoğu gitti azı kaldı .
-
@adanali01 diyanet bile 5000 alıma çıktı yok böyle bisey ya allahım 3 yıldır girdigim kpss parası egerki benim hakkım yeniliyorsa haram zehir zıkkım olsun alandan 90 alalım millet p3 lerle atansin vala hiçbirşeye inancım kalmadı bu saaten sonra alsada almasada...
-
Benimde geçen seneden 80e yakın bi puanım var 79.74. Bu sene sınavım umduğum kadar iyi geçmedi bu puanla da sınava giremem diye korkuyorum açıkçası hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.
-
@guycuu Hocam 80 alan biri guyun kurum sınavına giremeyecek mi yani? Cok da uğraşmayayim ben ozaman
-
İlla ki 80nin altında kapatan iller olcaktır hatta bu çoğu öyle olur ama 5 ilin 5ini de yanlış tercih etme potansiyeli inanın ki bende var
-
@Gülbeşeker sizin puanınız kaçtı
-
@guycuu benim de size yakın, defterdarlık olabilir diye düşünüyordum ama guyda olmuyosa o hiç olmaz şaşırmıyorum pek artık.
-
@Gülbeşeker umarım istediğiniz gibi olur
-
Arkadaşlar ilan gelmedikçe kimin kaç puanla başvurabileceği başvurulmayacağı belli olmaz.
-
@guycuu sorulara baktınız mı hocam kaç netiniz var bu sene , benimde sizin gibi 2019 puanım, 2018 puanımızda yanacak
-
85 net falan bu sene maalesef nasıl o kadar düşürdüm hiç anlamadım. O nete de ancak 76 77 puan falan gelir çünkü forumda yazılanlara göre netler baya yüksek bu sene
-
Kurum içinin önünü açan sendika büro memur sen miydi?