2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn kesinlikle yeter bencede. Ancak il tercihi geldi diye herkes ilk tercihe Ankara’yı yazacak merkez diye,sırf bu yüzden ilk tercihimi Ankara yapmayacağım. Çünkü çok yüksek kapatacak ve boşuna 1 hakkımı yakmış olacağım. Mantıklı bir tercih yaparsak hepimiz mutlu oluruz inanıyorum
-
@law evet evet ben ikna oldum Ankara'yı yazmayacağım :))
-
@law Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Ankara'da çalışmanın ne gibi bir artısı var ki tercih ediliyor?
-
@despot ben ankaraliyim kacacagim günü 4 gözle bekliyorum mesela
-
@bykeynes, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@guycuu, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Benimde geçen seneden 80e yakın bi puanım var 79.74. Bu sene sınavım umduğum kadar iyi geçmedi bu puanla da sınava giremem diye korkuyorum açıkçası hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.
Neden böyle düşünüyorsunuz? 5 katı çağrılma muhabbeti var. 80 alanın girmemesi nerdeyse imkansız
2017 GUY'da Bursa 82 ile kapamıştı. 81.4 puan ile arkadaşım; GUY yazılısına girememişti malesef. (Şu an İstanbul'da GUY)
-
@Keynesin-Faizi Beypazarı Ayaş şereflikochisar gibi ilcerinde olma ihtimali yok mu hocam ben yaşadığım yerden dolayı ankara yazacaktımda bu avantaj kısmını çözemedim
-
Bakınız bu tweetin sahibi o çok büyük iibf dostu t.k.
-
@albertcamus zaten bu bakani unutmamiz pek mumkun degil..
-
Maliye daha da ilana çıkmaz artık çıksa bile kaç senede bir olacak kim bilir 4 haneli alım sayıları artık eskidendi
-
@despot sanırım merkez uzmanlığı hissiyatı yaratıyor o yüzden taşra uzmanlığında küçük illerde daha rahat yaşanacağını düşünüyorum yoksa bende maddi olarak
-
@Keynesin-Faizi İnşallah atanalım da neresi olursa olsun artık
-
@albertcamus tam bir sırtlan.
-
@albertcamus şu da varmış....
-
Daha ne kadar beklicez
-
@Hayaller71 başarılı olanların ilçelere dağılımı neye göre yapılıyor bilgi verebilir misiniz hocam?
-
@MMmustafa bende bilmiyorum ki hocam
-
@HaniYaKi hayırlısı hocam ne diyelim
-
@plansız oha 4000 guy alinsa keske yasadik kurum ici nedir talep bile yuksek 2000 guya raziyiz biz ya
-
@plansız bunu hemen kurum dışı yapacak arkadaş aranıyor:) fonlarına falan bak..bak hele bak bak bak..
-
@law hocam siz burda yazilanlara bakmayin her alimda burayi yazacaz diyenler olur.ben bu konuda trcrubeliyim bakmayin hic belli olmaz cunku en yukse kapatacak dediginiz en dusukk en dusuk kapatacak dedikleriniz de en yuksek kapatabilir en sagliklisi gonlunuzden nere gelirse yazin ben yazilanlari okuyarak hep yanlis tercih yaptim etkilenerek daha da dikkate almam yani sizde almayin.