2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
acaba yine mühendis alımı olurmu
-
2019 puanım 76, 2020 kpssye girdim ama 70 üstü zor alırım diye düşünüyorum.
Sizce 76 puana guy gelme şansı nedir çalışmalı mıyım?
-
@albertcamus kullanıcı adı neymiş hocam
-
@Okahraman07 kardesim su Issizlik doneminde 10 kat cagirilmaz ise cok zor oldugunu dusunuyorum . Hayal kirmak degil amacim sadece olasilik olarak zor.
-
@Cemre33 Arkadaşım yollamıştı bana hocam hesap şu imiş;
-
@albertcamus alıntı yazmayan cümlelerin sahibi cvxgmsgkstktsyjstjstks bir insan özgün olmadığını ancak bu kadar kötü ifade edebilir. Tebrik ediyoruz.
-
@mrvguy @olursaolur Elinden geldiğince uğraşan bir avuç insan istisna, bizim mezunumuzun bu kabullenişi sürdüğü sürece her gün öncekini aratacak maalesef. Sayıca fazlayız ama o ölçüde sesimiz yok, birlik olamıyoruz.
-
Bence de kesinlikle il tercihlerinde yazılanlara bakmayın. Bizzat yakın arkadaşım bile forumlara daha yüksek puanla daha merkezi yerleri yazdığını söyledi. Sebebi de insanlar zaten yüksek olanlardan sıra gelmez diyerek yazmayacakmış ve kendisi rahat girecekmis. Bunu herkes yapiyor normallesto artik dedi Ve gercekten de dedigi gibi oldu. O yüzden kimsenin yazdığı il tercihini dikkate almayın. Herkes zaten son alimda puanlar nasildi nere kac kontenjanla kacla kapatti ona bakip tercih yapar. Sizler de onu referans alabilirsiniz.
-
@bybredd eyvallah kardeşim. Gerçekçi olmak lazım
-
Arkadaslar alim tarihlerini netlestirmek icin bi seyler mi yapsak .net degil ben korkmaya basladim.ekim ayinda yazili mulakat tarihleri netti simdi unutuluruz bi seyler yapmasak .bize netlik lazim bunun icin birlik olmaliyiz ne yapilmasi gerekiyosa yapalim ben varim.
-
@mrvguy hayali illeri puanlari konusmaktan ziyade alim tarihleri mulakat tarihlerini netlestirmemiz lazim onceligimiz bu olmali diyorum
-
Bence sonuçlar açıklandıktan sonra tarihleri netleştirecekler tabi bu arada da boş durmamak lazım
-
@avemim hocam adamlar kpss oncesi acikladilar o yuzden tarih belli kpss aciklanacagi onlarda en azinda kasim su tarihinde yazili ocak su tarihinde mulakat demek cok zor degil.aylar oncesi aciklayan simdide bi aciklama yapabilir hocam.
-
@mrvguy gib baskani, kpssnin ertelenme süresi ile orantılı şekilde dedi. Şu sonuçlar bir açıklansın hocam. 3 hafta eksikleri kapamak için efor harcamak lazım. Açıklanmasına binaen twetteri yikmamiz lazım orası ayrı ( bu sene o sınavları yapacağız da dedi )
-
@strtmn insallh hocam aynen yikalim.sonuna kadar varim
-
@strtmn guy mulakata kac kati aday cagiriliyor acaba. Yani mulakata kalanlardan kacta kaci ise aliniyor
-
@malatyalı-sis kurum kaç katı çağıracak sorusu bile muallak mülakata 2 katı kalır. Fast break lerde iyi olan kazanır
-
@strtmn evet haklisiniz, daha once belki mulakat tecrubesi olan vardir. Bilgilendirirse sevinirim
-
@malatyalı-sis 2 kati çağrılır , yarısı kazanır yani %50 şansın var .
-
@mrvguy doğru diyorsunuz hocam sayılar belli olunca mantıklı bir tercih yapmak en doğrusu