2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn Hocam şimdi de kurum içine karşı etkinlik yapan arkadaşları hedef göstermeye başlamış T.K.
Bu adamı iibf dostu diye yere göğe sığdıramayanlar vardı bir de. Hesabını açınca üstad diye yağlayanlar ballayanlar. -
@albertcamus, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn Hocam şimdi de kurum içine karşı etkinlik yapan arkadaşları hedef göstermeye başlamış T.K.
Bu adamı iibf dostu diye yere göğe sığdıramayanlar vardı bir de. Hesabını açınca üstad diye yağlayanlar ballayanlar.İİBF lilerden biri etkinlik sırasında bu hesaba olan öfkesini dile getirmiş sanırım. Aşağıdaki açıklamanın da bunun üzerine yapıldığını tahmin ediyorum.
-
Bu da açıklamanın tamamı:
Açıklamayı okuyunca kendisini İİBF Mücadele Platformu olarak ifade eden arkadaşlarla neden biraraya gelemediğimi yeniden hatırladım.
Hayatım boyunca üsluba ve nezaket sahibi olmaya fazlasıyla önem veren bir insan olmama rağmen, bahsi geçen durumların şu açıklamayı gerektirmediğini düşünüyorum ve soruyorum:
Ne yani HIRSIZın hiç mi suçu yok?
Göz göre İİBFSBF mezunlarının hakkına el uzatan herkesle sorunum var. İlan olunur.
-
@albertcamus artık kim ney herkes biliyor, aleni konuşuluyor. Devlet bilmiyor mu? Yaratan ve isteyen de kendileri, o yüzden başımız öne eğik. Sanki hep yağmur yağıyor.. Vaktiyle fetö neydi bu ülkede herkes biliyor, nasıl harcadılar? Yarın da harcayacak adam lazım devletimize.. (çünkü hep 18 yaşındadır) İstesinler, alsınlar bakalım. Ayıklama politikasıysa harika bişe
-
@strtmn Hocam bir de pişkin bir biçimde ifşa olduğunu farkedince İİBF etkinliğine destek tweeti atmış. Yakında hesabı yeniden T.k. olarak açması olasıdır. Ama tabi sorun bu değil. Yine bugün etkinliklerde ağlayıp sızlayan işsiz arkadaşlarımız hocam üstadım canım gülüm diye karşılayacaklardır. Uzun uzun güzelleme yazıları yazan sözde İİBF dostu yancı hesaplar ortaya düşecektir. Maalesef @plansız hocamın dediği gibi bu kafalarla bir yere varmak mümkün değil. T.K. gibiler, intihal yazılarla yazar olup sağda solda caka satan, sayfasında her önüne gelene fırça çeken grupların kıro yöneticileri vs. daha çoook iş yapar bu piyasada.
-
@albertcamus grupların kıro yöneticileri sözü harika bir benzetme
-
@albertcamus Hangileri hocam onlar? Burada herkese küfreden tipler vardı -terbiyesizler- onlar mı? Bozuk Türkçeleriye, düzeltemedikleri aksanlarıyla ne yazmışlar
-
İlanla ilgili duyum var mı?
-
@Cemre33 Ama öyleler hocam napalım Üniversite, meslek ne yazık ki adam etmiyor bazılarını. Kimi herkese yürüme üstadı, kimi emek hırsızı, kimi kibrinden tavanlardan çıkacak. Piyasada standart çok düşük sosyal medya yakasında ne yazik ki.
-
@kamusaldenetci Adı üstünde hocam terbiyesizler. Dedim ya az önce de, sosyal medyada seviye ne yazik ki yerlerde. Reklamını yaptıkları da yaramaz bu tiplerin, kendileri de.
-
@Marsiyal hocam bu sayfada konuşulması gereken birinci konu duyum var mı ve sınavın ne zaman yapılacağı ama arkadaşlar su kadar netle, puanla girebilir miyim konuşuyorlar. Arkadaşlar puanınızla sınava girmeniz için önce sınavįn açılması ve sayının belli olması gerekiyor. Bunun için etkinlik vb. Seyler yapip kamuoyu oluşturmalıyız. Bunun dışında duyumu olan varsa paylaşsın ben de çok sevinirim.
-
hic duyum yok mu arkdslar
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Cemre33 Ama öyleler hocam napalım Üniversite, meslek ne yazık ki adam etmiyor bazılarını. Kimi herkese yürüme üstadı, kimi emek hırsızı, kimi kibrinden tavanlardan çıkacak. Piyasada standart çok düşük sosyal medya yakasında ne yazik ki.
Şeye bayılıyorum hocam ben bi de, her sınava grup açanları var ya, o tiplere tabi hepsi için farkli hocaya / yayina gebeler. Neyse ki facebook vs. Devri geçti. Yakındır bu tip grupların azalarak tükenmeleri.
-
@eco20201 HATIRLATMA:2018 olan GUY sınavı sadece 2017 kpss puanı var.ona göre puan hesaplayın.
-
@hayırlısı035 Hatırlatma: 2017 sıralamaları neredeyse 2019’un yarısı kadar geride.
-
@hayırlısı035 yani ne anlamalıyız bundan? 2018 in düşük kapatmasının nedeni bu mu? Bu sene için daha mi yuksek kapatır diyorsunuz. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse seviniriz:)
-
Atiyorum, bu sene
80 puan 3500 sıralama ise
Bu demek oluyor ki
76-77lere kesin sıra gelir. Neden? Dağılım kusursuz olmayacak, yani ilk 5000 sıralamaya sahip, hali hazırda guy olan, müfettiş olan da girdi sınava, fantezi yapan da olmuştur. O yüzden, 77lere kadar rahat. Ondan sonra risk başlıyor. 75lere kadar gider bence bu iş.
80 puanın sıralamasını tahmin edecek bir yiğit lazım :)) -
@strtmn 2018 le 2020 nin puanları benzer olur diyorlar ornegin 2018 de 79,88 puana 4978 sıralama gelmis. Bu sene için ayni şeyi söyleyemeyiz ama ortalama 4-5 bin sıralama gelse, bu sene bin kişilik alimda 5 kati 5 bin aday çağırsalar 5001 inci adayın şansı var yani yedek vs. ya da o fantazi için girenler:) valla kafam allak bullak oldu. 75 e kadar düşer mi sizce?
-
Her sene kpss girerim hic bu kadar 22 ekimin aciklanmasini beklemedimsaka gibi artik yolun sonu oldugundan herhal benim icin.ama haklisiniz hocam baska kurumu isteyen arkadaslar da var .emek veren ve benim gibi zorda kalanlar bir an oncesi guy olarak atanirlar insallh seneye bi bakmisiz guy olmusuz konfetiler patlasin o zaman hic unutmayacagim en yakin arkadaslarim atanip kotuleyip durdurlar.sinirlerim bozuldu o vakit hatirliyorum oluyorlardi girmek icin siralamaya girmeyince mulakattan elinince agliyorlardi simdi gelmisler bana kotuluyorlar suan konusmuyorum onlarla.ama ben onlar gibi asla unutmicam.yasadiklarimi nokta. guy olsam oturur sukreden kurbanimi keserim o kadar ki benim icin lutuf .
-
@mrvguy bende bu kötüleyenlerin şikayetçi halini anlamıyorum.Memnun degilsen yaz istifani bekleyen onca insan var .