2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu söylenme olayına şu açıdan bakmak lazım. İşsizlik psikolojisinden çıkınca insanlar ister istemez farklı bir ruh haline geçerler. İlk başta aslıda memnuniyetsizsen söylenmek normal tabi bunu yıllara yaymamak lazım. İşsizken özelde başlayınca bende çok söylenmiştim sonra söylenmenin beyhude oldugunu idrak edince kpssye yöneldim.
İşsiz olunca her şey güzel gelir insana ; ancak iş hayatına girince hayaller ve reel örtüşmeyince başlar hayal kıırklıgı ve söylenmeler. Tabi olması gereken söylenmek yerine hedeflenen amaç için uğraşmaya devam etmek. Bu yüzüden 2 taraflı düşünmek lazım bence. -
@avemim reeldeki iş hayatıyla işsizken hayal edilenin farklı olduğunun bilincinde olabilecek kapasiteye sahip olduğumuzu düşünüyorum bir çoğumuzun şayet farkında olmayanlar var isede özelde bikaç gün çalışmalarını tavsiye ederim fakat kamunun özelden çok daha rahat olduğu da bir gerçek bunu yadsıyamayız
-
@poncik GUY çok yogun aslında tabi özelle kıyaslamak doğru olmaz ki özelle kıyaslamadım sadece kendi durumumu anlattım; ancak guy da çalışanlardan ve okudugum kadarıyla GUy özelinde konuşuyorum özelden çok farklı olmadığını gördüm.
Diğer kariyer meslekleri tabi çok çok ayrı ordaki iş tatminin yüksek oldugunu düşünüyorum dolaysıyla memnuniyetsikler paralel gösteriyor hep. -
@avemim hocam memnun degillerse ya istifa versinler yada baska kuruma gecsinler biz geceriz yerlerine
-
@avemim ayrıca insanlar bu süreçte aşırı yıprandığı için böyle oluyor. Dediğiniz gibi reel ile hayal örtüşmüyor. Ben buna mu çalıştım ya da kendimi nasıl geliştircm vs sorunlar oluyor . Ayrıca istifa et diye yazanlara söyleyim işsiz olup bu süreçten vazgeçmek ne kadar zorsa memur olup istifa etmekte zor. Değer yargıları değişiyor..
-
Şu sürekli guy konuşulması kadar parazit bir konu yok , yok hangi konu çıkcak yok şu puana gelir mi Yok şöyle mi böyle bu soruları soranlar guyu en çok isteyenler ama konu dağılımına bakmak hangi şehir kaçla kapatmış bakmak zor geliyor şimdi ama önceden tek il tercih ediliyordu yazanlar olur onada cevap vereyim önceden adam 90 puanıyla 1 il puanını yükseltiyordu şimdi 5 il puanını yükseltme imkanı var
-
En son atamada atanan arkadasim var zor yoğun ama memnunum cok şükür ayaklarim ustundr duracagim isim var diyo biraz cabalayan bizim gibi işinin kıymetini bilir..
-
@schossow99 guy başlığı altında ne konusucaktik. Tabiki de herkes düşüncesini dile getircek ona gore tahmin yurutucez. Merak etmeyin taban puanlar vs. hangi şehir kaçla kapatmış bakıyoruz zaten ona gore yorum yapıyoruz. Ayrıca guy konuşulmasından rahatsizsaniz bu başlığa girmeyin.
-
@schossow99 himm. 90'mı bekliyorsunuz?
-
@Earth11 ben 1 yıldır bu forumdayım ister sabah 8 de ister gece 3 de bakayım bu guy başlığı hep 1 dakika önce diye gözüküyor ne guymuş arkadaş bir sürü kaliteli kurum kazanan oldu bu zamana kadar kimse o başlıklarda bu kadar tantana yapmadı bu başlıkta bu kadar takılacağınıza gidin ders çalışın sanki guy yazılı sınavını geçen herkes guy oluyor direk
-
@Earth11 gec 2017 yi 2014 2015 2016 guy kacla kapatti puanlarinin siralamasi kacti hepsi istatiklendi o soyleyenler bu cirkin dusuncelerinde devam etsin kimse kimseye moral vermek zorunda değil ama üslubunu bozmak ayri bi konu..
-
@schossow99 kaliteli kurum başlığını takip et zorla tutmayalım
-
@Aslankayserili hocam bakin ben de bankadan memnun degildim arkadasim girmeyi cok istiyodu bir gun dahi ona yahu sen buna girip napcaksin soyle boyle kotulemedim onun belki bu ise cok ihtiyaci vardir die asla hevesini kirmadim ben cok mutsuzdum ama ona anlatmadim moreli bozulmasin die dediklerinizi bizzat yasadim istifami verdim ama bu ise girmek isteyenlerinde hevesini kirmadim hocam.ama baskalari bazi durumlari unutup oyle davrananlarana cok kiziyorum.zaten girip goruruz ama o ise cok ihtiyaci olup girmek icin ugrasanlarinda hevesini kirmaya gerek yok hocam benim dusncem bu hocam .saygilar.
-
Bu başlık bana hep esra erol tarzı programları hatırlatıyor onların çoğu kapandı ya da format değiştirdiler bu sayfa da kapanabilir emin kimse birşey kaybetmezz
-
@malik sizin gibi gereksiz yorum yapanlar girmezse kapanmasına gerek yok. Esra erol a çeviren sizsiniz zaten
-
@schossow99 aynen hocam size katılıyorum, guy ideali bu hale getirdi buraları 🤭
-
@malik, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu başlık bana hep esra erol tarzı programları hatırlatıyor onların çoğu kapandı ya da format değiştirdiler bu sayfa da kapanabilir emin kimse birşey kaybetmezz
Bunlar hep gladyönün oyunları, bu başlığı da onlar açtırdı.
-
Guy başlığı altında rekabet kurumu kaç puanla kapatır mı konuşulacak anlamadım ki ne konusucaz başka, bazılarının şuan bu mesleğe ekmek su gibi ihtiyacı var ki bende onlardan biriyim, şehir tercihi guy' da çok çok önemli insanlar tedirgin olabiliyor bazılarının son şansı olabiliyor, bazıları deneyimsiz sudan çıkmış balık misali ve ilk kez beş il tercihi yapılacak , fikir almak çok tezat olmasa gerek
-
@Earth11 yorumuda bir tespit yaptim yıllardır bu forumdayım kimseye hakaret etmedim hangi cüretle karşında tanimadıgın insana bu cümleleri kurabiliyorsun ne demek istedigimi sizin uslubunuza bakan herkes anlamıştir sizin gibi avam zihniyetlerle asla muhatap olmam bana sakın cevap vermeyin!
-
@malik sizin ne kadar entelektüel olduğunuz bu kadar insanin fikrini paylaştığı sayfayı esra erol a benzeterek ortaya çıktı. Kendinizle celismeyin yahuu.. Ortada hakaret yok asil sizin avam benzetmesi yapmanız saygısızlık..