2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@malik valla keşke kapansa ya
-
Arkadaşlar bazi vergi dairelerinde stajyer adaylar baslicakmis eleman sayisi az diye galiba sizce alimi etkiler mi bu?
-
@mrvguy hocam bende sizle aynı fikirdeyim sadece ihtimalleri sıraladım bunlar olabiliyor diye. Yoksa kimsenin umudunu kırmak için demedim. İnşallah insanlar istediği sevdiği yerlere gelebilirler. Canı gönülden isterim.
-
Sayfa kapansın diye temennide bulunmak nedir la? Hoşuna gitmiyorsa okuma Yani, göze batan bir mantıksızlık olsa iyi, gözü oyuyor.
-
@strtmn saka gibi insanlar sanki zorla sayfaya girip okutuyoz
-
@adanali01 esranin o iğrenç programıyla mevcut sayfa arasında bir benzerlik abi ne alaka. Cildirirsin.
-
@strtmn #guysayfasıkapatılsın
-
@Earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar bazi vergi dairelerinde stajyer adaylar baslicakmis eleman sayisi az diye galiba sizce alimi etkiler mi bu?
böyle bir duyum nereden aldınız?
-
@Okitov hocam zaten Az ki geçici görevlendirme yapıyorlar falan kapatıyorlar açığı ziraat bankası bile ilan açmamak için güvenlik görevlilerini giseye servis görevlisine alıyor para yokmuş ama evde yatanlara var anlamadım gitti
-
@Okitov istanbulda çalışan bi arkadasimin çalıştığı vergi dairesine yazı göndermişler yakında stajyer adaylar gelicek diye. Detay hakkında bilgim yok sadece yazı geldiğini soyledi
-
@adanali01 bizde ziraatteki olayın vergi dairelerinde vukuu bulmasından korkuyoruz zaten
-
Olur hocam oda olur bizdeki bu sansta bi savaş çıkmadı 3 yıldır atanacaz diye
-
Stajyer olayı ünv son sınıf öğrencileri için bu salgın dönemi için başlatılan stajyerlik. Kardeşimde SGK da yapıyor ordan biliyorum. Gruplar halinde 1 aylık şeklinde yapıyorlar. Çalışan azlıgı vs ile ilgisi yok bu durumda
-
@avemim yaşı gelen emekliligini istemiş pandemiden dolayı eleman sıkıntısı zaten vardı bu zamana kadar duyan var mi stajyer adayın geldiğini
-
@Earth11 stajyer aday değil stajyer adaylık fazla
-
@avemim tamam adaylık olsun
-
@adanali01 pandemi den dolayı olabilir kotu düşünmemek lazim. İlanın geleceği kesin 2 yildir gelmiyor zaten ama gecikme yaratır mi onu bilemiyorum
-
@adanali01 yok Bir de bu evde yatanlar halen da şikayetçi biliyor musun yani sinir olmamak elde değil
-
Kimse buraya ergen atışmalarınızı görmek için girmiyor surekli sahıslarla atışmak nedir ? diger sayfalar için niye aynı yorumu yapmıyorum. Bu sayfaya ne zamn girsem guy surecinden başka herşey konusuluyor
-
@malik içerlediniz galiba:( konuyu değiştirmek istedim niye actiniz ki tekrar?