2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar ben çalışmalara devam ediyorum. Size de tavsiye ederim;) Ancak önceki sınavlarda hangi dersten kaç soru çıkmış bununla ilgili istatistik bulamadım. Daha doğrusu 2013 yılına kadar buldum ama sonrası yok. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
-
@Earth11 hocam o kadar uzun olmaz zaten 45 gun sonra yazili oluyor kasim sonu aralik ayinda yazili yapacak sekilde yaparlar aciklama yapti ya gib baskani sayida belli adamlar 1000 dedi onceki sozleri neyse o olur daha ne azi ne fazlasi .. o yuzden en iyisi kpssden sonra baski yapmak ilanin en erken verilmesi icin cunku ben yillarca bu isin icindeyim ancak baskiyla ilani en erken getirebiliriz .iyi calismalar herkese kolay gelsin.
-
Arkadaslar bu kadrolari 2018 ve 2019 kpss giren arkadaslar sayesinde baskiyla twitlerle getirdiler bundan sonra yapacagimiz kpss aciklandiktan sonra birlik olup 2019 ve 2020 kpss girenlerin baskiyla ve twitlerle hem ilani hem de kadro arttirmak mucadelesi yapilmali. Bizlerin yapacagi bu olmali.Yoksa cok beklenir.mucadeleyi eden kadrolari kapiyor diger bolumlerde yoksa sadece calisayim atanayim olmuyor bu surec
-
@mrvguy siz daha iyi bilirsiniz o zaman ben sadece tahmin yürütüyorum yıl sonunda ilan gelir ocakta sınav olur eylül gibi ise başlamış oluruz diye düşünüyorum.( inşallah)sonuçta 2020 yılı sonu denmis. Açıkçası benim ilk yilim kpsde anca guy a yeter puanım geç gelmesi benim için iyi olur( yıl sonuna kadar olsun ama) tabiki yasa takılan arkadaşlar varsa twitterda da etkinlik yapılabilir.
-
Arkadaşlar vergi ve tvs için nerden çalışmalı Nurettin Bilici dışında ? Matrah kullanan var mı
-
@Gülbeşeker ben kullanıyorum. matrah güzel.
-
@adanali01 ne desem bilemedim
@Earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Okitov istanbulda çalışan bi arkadasimin çalıştığı vergi dairesine yazı göndermişler yakında stajyer adaylar gelicek diye. Detay hakkında bilgim yok sadece yazı geldiğini soyledi
Anladım hocam, garip bir durum açıkcası.
-
@Earth11 hocam işe başlama süreci Eylül'e sarkar mı guyda da mı o kadar ağır işliyor bu iş?
-
@Gülbeşeker hocam guy da sadece tvs yok mu ?
-
@MMmustafa hocam bende bunu merak ettim hatali degilsem arastirmama gore 2018 haric surec genel olarak 6 ayda tamamlanmis .2018 yili 9 ayi bulmus nerdeyse .
-
@sgkdntmnyrd evet hocam tvs genel esaslar diye geçiyor , ben genel vergi hukukunu da kapsayan bı kitap istedim diğer sınavlar içinde.
-
@Gülbeşeker matrah kullanıyorum idari Hakimlik için güzel Bi kitap tavsiye ederim
-
@emelktü teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için
-
Arkadaşlar guya kpss çalışır gibi çalışın müfredatta sayılmayanlar ceza hukuku cmk büyüme kalkınma tr ekonomisi onun dışında kpss ile aynı maliye teorisi bütün maliyeyi kapsar sizi yanıltmasın muhasebede de tms cıkmaz stratejik davranmayın kpss kaynaklarınızdan çalışın ve cıkmış sorularda da boğulmayın bir kere çözmeniz yeterli guy cıkmışları defalarca cözmek size vakit kaybettirir konu eksiğinizi giderin ve genel bazda kpss dahil cıkmış bütün kurum sınav sorularını çözün sadece guy odaklı gitmeyin sakın pişman olmazsınız başarılar iyi çalışmalar
-
Vergi hukuku ve tvs için elimde Murat yayınlarının maliye konu anlatımlı kitabı var . Guy için yeterli olur mu ?
-
@mathilda kpss için kulllandığın bütün kitaplar guy için yeterde artar bile
-
Ilan gelirse muhendislik ve istatistik alaninada pay ayrilirmi sizce
-
@ayseguliscnl az olur.
-
Yakşamlar @paretowilfredo ,Maliye bakanlığı duyurduğu uzmanlık kadrolarda ilanında mühendislik ve istatistik pay var mı?Benim bildiğim onların ayrı ilanı olacaktı gibi.
-
Arkadaşlar geçen sene alım olmamasını düşünürsek İstanbul kacla kapatır acaba bu sene sınav zordu birde 79-80 görür mü