2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Earth11 size cevap verseydim sizi etiketlerdim demi
-
@malik aslında bana cevap vermek istediniz ama genel söylediniz
-
@Earth11 ben bir tespitte bulundum ve bunu yaparken kimseyi hedef almadim bu da son mesajim bu konuyla ilgili. İyi forumlar
-
@malik çok seviniriz forumu gereksiz tartışmalardan uzak bıraktığınız için;)
-
@Earth11 hayırdır ya sürekli cevap veriyorsunuz iyi forumlar deyip bitiriyorum saygısızca devam ettiriyorsunuz size ayıracak zamanım yok !
-
@malik zamanınız yoksa yazmayın o zaman allahım ya rabbimbi gidemediniz kaçtır son mesajiniz. Lutfen
-
Ne yapıyorsunuz kurban olayım ya şurda biri duyum paylaştı arada kaynadı gitti bi durun ya
-
@gmzankr066 duyumlar konuşulsun istiyoruz ama tartışma açılıyor napalim arkadaşin sozu esra erol la basladi avam benzetmesiyle son buldu! Herkes haddini bilsin!
-
Forum mal doldu
-
Ankara da ve bursada vergi dairelerinde stajer ögrenciler şuan mevcut . Ama kisa sureli 2 ay gibi . iş yoğunluğu oldugu icin geldiklerini dusunmuyorum . Alimi etkilemez .
-
Millet birbirine sariyor normal . Ilan gelse de calismaya baslasak.
-
@mami1616 evet dogru stajyer seferberliği mi ne diye baslamisti yanilmiyorsam mezun olunca deneyim olsun diye tum kurumlarda var alimi etlilemez kesinlikle bencede
-
birileri kasımda sinav olcak kesin diyor birileri aralik sonu ocak başi diyor hangisine inanacagimizi sasirdik:(
-
@rabia89 benim aldığım duyuma göre yıl sonunda ilan gelicek sınav tahminen ocakta olur.
-
@Earth11 hocam kaynak saglam mi
-
@rabia89 evet emin olabilirsiniz yıl sonu denmis ilan için. Zaten ekim denmedi mi sınav için bu sene kesin sınav olur merak etmeyin duyduğuma gore yaşı gelenler pandemiden emeklilik istemiş ihtiyaçta var 2 yildir da alınmıyor.
-
Arkadaşlar ben ilanın geleceğini sağlam bi kaynaktan duydum ama tabiki turkiye de gündem çok cabuk değiştiği için bende emin olamiyorum ama yıl sonu ilan gelir dediler. Boyle olursa tahminim ocakta sınav olması lazim ama geçen sene ocakta olur denmis ama gördüğünüz gibi uzadı inşallah dejavu yaşamayız:)
-
@Earth11 sayi hakkinda birseyler soylendimi hocam sayinin artirilmasi konusuluyor deniliyor ama
-
@adam-simith sayı hakkında bilgim yok. En az bin gelir diye dusunuyorum
-
Sayi insallah en az 1500 olur