2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Earth11 demek istediğim 2020 açıklamadan ve oradaki puan/sıralamayı görmeden yorum yapılmaz.Ama 77 puanı olan tabiki çalışsın.
-
@hayırlısı035 2020 puanları ya da sıralama için tahmininiz ne yönde? Ben 6 ay çalışabildim bana kalırsa hukukta çok zorlamamislar yani basitti.İktisatta makroda alışık olunmayan sorular vardı ve maliye, hukuka gore bi tik daha zordu. Maliye orta seviye, muhasebede ilk bakınca bu sene heralde muhasebede standart spma yükselir diye düşündüm ama en az 25 soru emin olarak isaretlenebilirdi kalan 15 soru gerçekten zordu sure sıkıntısı da olunca.genel olarak bence orta seviye bi sınavdı.guy için de sizce 5 şehir tercihinden dolayi büyük şehirlerin taban puanlar yükselir mi bunu merak ediyorum
-
Siralamar 2018 de ki gibi mi olur acaba 2019 da siralamalar cok yuksek mis 2019 gbi olmaz mi acaba
-
@adam-simith sınava giren artmıştır hali hazırda söz verilen ilan olduğu için üni son sınıftw olanlar ümidi kırılıp bida deneyenler vs o yüzden sıralamaya çok takılmayın zaten 2019 da geçerli 2019da 75 alan atıyorum 2000. 2020de 80 alan 2000. Olsun kimin puanı yüksekse o girer
-
@Earth11 bu senenin verilerini görmeden bir şey demek zor... He bir de şu kitle var, "atanmış yüçkek poanlı arkedaşlar başvuysun, atanmamış yüçkek poanlı arkedaşların şansı artsun bö" iibf'nin çöplük yanını da hesaba katmak gerekir.
-
@strtmn doğru söylüyorsunuz napalim bekliycez artik. Sınırda kalmak boyle bisey olsa gerek gün sayiyorum resmen. Umarım herkes emeklerin karşılığını alir
-
Arkadaşlar nasıl çalışma programı izliyorsunuz? Tecrübeli arkadaşlar da vardır belki tavsiyeleriniz nasıldır? Konu agirlikli mi soru agirlikli mı gidilmeli ki.
-
@mrvguy hocam kimi bilemez kimi bulamaz hesabı.o günleri iple çekiyorum
-
@muallakta_kalan hocam telegram gruplarında etkinlikler paylasiliyor twitter üzerinden yapılıyor zaten
-
@kpsslik kpss devam bol soru çözerek.
-
@grwvh tesekkürler hocam.özgün mü kurum çikmısları mı?
-
@kpsslik tüm çıkmış sorular.
-
Selam arkadaşlar bu zorlu süreçlerden geçen biri olarak sizlerin bir nebze olsun ümidinizi yeniden canlandırmak adına bugün ilanın Aralık ayında geleceğini ciddi elaman sıkıntısı olduğunu özellikle İstanbul Kocaeli illerine alımın şart olduğunu duydum. Maalesef isim verme yada makam belirtme şansım yok ama içiniz rahat olsun diyebilirim. Amacım sadece bu zorlu süreçte dersten olabildiğince kopmamanızı istemem şimdiden herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi çalışmalar.
-
@murti1930 hocam sinavmi ilanmi Aralık ayinda
-
İnsallah sinav araliktadir
-
@murti1930 Hocam peki sayı ve kaç kat çağırılacağı hakkında da bir şeyler duydunuz mu?
-
@serra ilan diye duydum ama inşallah sınav olur
-
@gmzankr066 yok hocam maalesef bilgim yok o konuda
-
@mrvguy kesinlikşe katılıyorum hatta son guyda bir arkadaşım vardı 5 sene kpss çalışıp ortlama puanlar alıp ilk mülakatında kazandı hiç memnun değil yani tamam anlıyorum başka şehir tek başına her mesleğin bir zorluğu var lakin atanıp şikayet edenleride hiçbir zaman anlayamayacağım malesef ya şükret otur yada istifa et başka kuruma geç vs vs Allah hepimize şükretmeyi bilmeyi ve bir gün kazanırsak geldiğimiz yeri unutmamayı nasip etsin inşallah
-
@poncik o insanlar şükür etmeyi geçtim merkez uzman bile olsalar yine başka kuruma geçmek için uğraşırlar.Çunku adamların referansları sağlam.