2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Umutlu-bekleyiş Hah ben de onu diyorum. Resmi gazetede yayımlanmış, Bakan açıklamış, yetkili ağızlar sınav ertelenince biz de erteledik demiş ama insanlar inatla 'sınav olmaz bence' diye burada moral bozuyorlar. İnanın bu insanlar puanını görüp hemen çalışmaya başladılar guy için.
-
@yolosapiens aynen oyle hocam ben bizzat dinledim eski sayfalar baksalr gıb başkanı anlatıyor sınav ertelendı kasım sonu ya da aralık dedi ki muhtemelen de aralık olur kasıma yatişmwz bwnce aralık son haftası
-
Merhaba arkadaşlar 2019 da 78 alan birisinin sıralamasını öğrenebilirmiyim
-
Hocam soralama pek onemli değil diyelim ki 3.000 ama bu sene o paunı 77 alan da 2.500 ise puana gore 2019 daki gitcek puan onemli biz oğretmen değiliz ki malesef
-
Hazine maliye teftiş ilanı gelfi arkadaşlar bi bakmişiz guy da geldi bekliyorum en eç haftaya ilan gelir bence çünkü hazırdı her şey kpss yi beklediler bak hazine geldı mesela
-
@j-a-schumpeter 79.5 3100 civarı idi
-
TEKRAR PAYLAŞIYORUM.
Hazine Maliye Bakanı Berak Albayrak'ın yaptığı açılama.
bağlantı metni
Gülçin Üstün Can'ın twitter dan soru talep etmesi üzerine Gelir Uzman Yardımcılığı ilgili sorular sorduk.Gelir İdaresi Başkanı Bekir BAYRAKDAR 'Ekonomi 7/24' TRT Haber açıklamaları.3:58 başlıyor.
bağlantı metni -
@Umutlu-bekleyiş anladım hocam teşekkür ederim.
-
neredeler ????
110-120 netciler?
sıralama 2018 gibi olur giren sayısı coook fazla diyenler ??? bi daha bilip bilmeden konuşup kimsenin modunu düşürmeyin.
2019 giren azmışta o yüzden puanlar düşük sıralamalr yüksekmişte... noldu hemen hemen aynı sıralama gelmiş giren sayısı yine aynı. -
Dogru siralama ile basvurmuyiruz ama sirlama önümüzde kac kisi var ona gore hesapliyoruz 2017 tek ildi en yuksek kapatan il 78 le istanbul siralama 6 ve 7 bin arasindaydi yani onunde o kadar kisi varmis demek insanlarin moralini bozmayin 2018 siralamsi olan diyende coktu hani en fazla bin ksii oynamis ne kadar seven var spekülasyonu insallah guy taban puanlarindan sonrada görüşürüz o zamanda haklı cikariz.
-
@fatos mesele sadece haklı öıkmamız değil ömrümüz gitti inşallah kazanırız
-
@Umutlu-bekleyiş hocam haksiz olmak istemem bu konuda cunku insanlarin motivasyonu dusuyo gercekten yazik emek verip alamamis olur ama mantikli dusunmek ayri bisey kimseye bakmayin oturun calisin guy tabanlari duserse pisman olmayalim adem kilic hocanin yazdigini gordunuz mu 71 le atanmış birisi olmayaxak bisi mi
-
@fatos hadiya nerden takip edıyosunuz inşallah bızede nasıp olur kazanmak
-
@lafz zor mu 81 le ?
-
2019 da 82 alanın sıralaması kaç bilen var mı ?
-
@Gülbeşeker hocam 80 alan 2800 kisi var hepside guy beklemiyodur ortalama 2 bin desek sormaniz hata tabi gelir
-
@fatos hocam kendim icin sormadım orda 81 e gelmez demişlerdi , bende sizin gibi geleceğini düşünüyorum
-
@Su28A 1800-2000
-
@kderviş benim de puan 82.96 sıralama 1928 . Demekki yakın gelmiş 2019 ile sıralamalar
-
Bu sene de 74 e falan düşer mi taban. Düşer bence