2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@homecinomiss yazmayı düşünüyorum fakat doğuya yüklenme olur diye korkuyorum
-
@ertyy ben de aynı şekilde maalesef..
-
@KamuAdayı yanlış anlamayın haksızlık derken puanınıza haksızlık demek istedim yoksa +90 derece demek sizden daha çok hak eden tabi ki yok sistem itiyor sizi buna biz de farkındayız ancak insan üzülüyor o kadar emek ile taşra da gelir uzmanlığı
-
Merhaba. Uzun süre bu sınavların peşinde koşturmuş ve maalesef pes etmiş birisi olarak yazılanların 5 yıldır hiç değişmediğini gördüm. Herkes az çok yazmış ama ben de yazayım sakın dolduruşa gelmeyin arkadaşlar memleketinizi seviyorsanız memleketinizi sevmiyorsanız gönlünüzden geçen yeri yazın ki sonra pişman olmayın. gerçi bu alım sanırım ilk defa 5 il tercihi gelmiş puanlar nispeten daha dengeli dağılacaktır eskiye göre. ama siz yine de yönlendirmelere kanmayın lütfen. Sayı zaten az ilanlar da az geliyor zaten. Şansınızı böyle yönlendirmelerle harcamayın. Nacizane önerim budur.
-
Doğu doğu deyip herkes ters köşe yapıp istanbul ankara izmir yazarmis
-
@ertyy kaç puanla yazacaksınız hocam
-
@homecinomiss gecmiste sirnagin 78.5 la kapatmasi gibi bende korkuyorm
-
doğu bu gidişle şampiyonlar ligi olcak
-
@homecinomiss 76.4 le ama kesin değil belki de yazmam sizin kaç
-
@sahnr istanbul ve dogu da buyuk suprizler olacak gibi bu gidisle
-
@Earth11 hocam zaten oyle olacak ankara ve istanbul kpss puani ve kurum sinavi acisindan ucacak gibi.bende yazmayi dusunuyorum ama gordukce korkuyorum
-
@sonunageldim 5 şehir olunca illaki istanbul, izmir eklenir bu durumda 79 tahmin ediyorum
-
5 sehir oldugu icin istanbul normal olarak insanlarin ilk ve son tercihi olacak gbi
-
istanbul sandığımız gibi yuksek kapatmayabilirr miçünkü eskiden tek tercih hakki vardı istanbul yazılıyordu ve simdi istanbulda hayat şartları daha zor acaba mi diyorum bi yandan da 5 şehir tercihinden sonra 80 ustu mu kapatır diyorum 5 şehrin biri istanbul olur:( forumdaki arkaşlarin istanbul yorumunu merak ediyorum
-
80+ ile Kayseri yazacak var mi arkadaşlar?
-
Merhaba dostlar.
Gördüğüm üzere halen bazı soruların yanıtları tam olarak oturmuş değil. O nedenle detaylı bir çalışma hazırladım.Gelir Uzman Yardımcılığı başvuruları nasıl yapılacak?
Beş il tercihini nasıl yapacağız?
İlçeler nasıl sıralanacak?
İlçe eleme hakkımız var mı?
İlçe sıralaması beş il hakkımızı yakıyor mu?
Beş il tercihi ile adaylar nasıl belirlenecek?Kaç puanla hangi il tercih edilir?
Hangi il kaçla kapatır?
Nereyi tercih etmeliyim?Hepsine dair yanıtlarımızı tek çalışmada toparladım dostlar. Buyrunuz;
-
@homecinomiss hakkari birinci tercihim .puan :80.6
-
@paretowilfredo Elinize ve klavyenize sağlık; çok güzel bir yazı olmuş.Merak edilen tüm soruları gayet açıklayıcı anlatım oldu.Özellik 70+ üzeri adaylar için nereye tercih edilmesi kısmını adayların önemli uyarıyı dikkat eder insallah
-
@shamrain amasyayı bir tercihine yaz en düşük orası kapatacak çünkü kimse amasyanın 1 lik kontejanından dolayı riske girmek istemeyecek
-
İlanımız geldi çok şükür bekle beni muş varto