@locke, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kurum içini savunacağım diye kılıktan kılığa girmiş, saçma sapan bir tez uydurup uzunca yazmışsın. Noktalama kullanmadığın için okurken boğuldum. Kabe imamı değiliz ki tek nefeste okuyalım. Her neyse dört saat önce hesap açmış birinin pek ciddiye alınacağını düşünmüyorum.
"Kurumici olayı bence şu. Şimdi x kişisi zamanında maliyede düz memur olmak için hazırlanıyor ve düz memuriyet kadrosuna başvurup o prosedüre göre ataniyor. Bu x kişisi ben düz memur olayım sonra uzmanlığa adımımı atarım saiki ile hareket etmiyor. Uzmanlık için gerekli şartlara uymadığını en başında bildiği için düz memuriyete talip oluyor" lion isimli üyenin bu yazısından dolayı öyle bi entry girdim benim asıl amacım uzmanlıktı ve şartlara da gayet uygundum ki mülakatlara kaldım ancak referans kısmını yenemeyeceğimi anladım ki pes ettim yani olası kurumiçi hakkı olursa lion un dediği gibi "Uzmanlık için gerekli şartlara uymadığını en başında bildiği için düz memuriyete talip oluyor" değil de referans bs de hakkı yendiği için kurumiçine mecbur kalabiliyor demek istedim sana kişisel olarak da şöyle bi cevap vereyim "Kurum içini savunacağım diye kılıktan kılığa girmiş, saçma sapan bir tez uydurup uzunca yazmışsın" demişsin ben referans olmasın kurumiçi de olmasın dedim ancak aslında hakedip a kadroya atanamayan düz memur iken kurumun verdiği haktan faydalanmasın ancak referans kullanarak hak edip atanmayı alt eden ve kpss a kadrosuna atanan haklı olsun öyle mi bunun neresi saçma ve adil olmayan tez demek ki sen de referans torpil ne varsa savunanlarasın ki bu kadar rahatsız oldun ayrıca kılıktan kılığa girmişsin gibi saygısız konuşmaları öyle klavyeden konuşmak kolay böyle hakaretvari konuşacaksan yüz yüze konuşmamız lazım uzaktan olmaz o ayrıca kabe imamını da o saçma sapan esprime alet etmeye çalışmandan anlaşılıyor ki sen de espri kabiliyeti de yok